Dit zijn de kledingkasten van de kinderen

Dit zijn de kledingkasten van de kinderen

Soms krijg ik verzoekjes voor bepaalde artikelen en toen ik vorige week de reactie ‘Ik wil hun kleren kasten wel eens zien, volgens mij goed gevuld met leuke kleding’ kreeg, wist ik direct dat ik daar een artikel over wilde schrijven. Ik ben lekker aan de slag gegaan met opruimen, heb de te kleine kleding eruit gehaald en alle nieuwe kleding netjes opgevouwen en opgeborgen in de kast.

Ik bewaar alles in één kast. De te kleine kleding van Skyler bekijk ik en wat goed is, gaat op een stapel voor Maddox. Maddox’ te kleine (goede) kleding bewaar ik in een doos voor de verkoop. Dit gaat dus wél uit de kledingkast maar dingen die nog groot zijn of voor een ander seizoen zijn, liggen gewoon allemaal bij de goede kleding voor dit moment. Vind ik wel fijn! Zo hou ik het overzicht van wat ze wel en niet hebben en we weten allemaal dat het in de zomer nog stervenskoud kan worden en dat we in de winter af en toe nog best een T-shirt kunnen dragen.

Ik begin met Skylers kast! Voor Skyler koop ik het liefst bij H&M, Zara en Tumble ’n Dry. Af en toe krijgen we iets leuks toegestuurd en soms neemt mijn moeder iets voor hem mee van bijvoorbeeld Zeeman of Primark. Ik hou van stoere kleding en het mag best een beetje fleurig. Je ziet dus niet alleen maar zwart, wit en grijs. Skyler draagt momenteel 110/116. Voor broeken grijp ik naar 116 en van shirts past Skyler 110 nog prima. Dingen van vorig jaar kocht ik in 104 en 110. Als de 104 wat groot valt, kan hij het nu nog aan. Is fijn dat ze niet meer zo snel groeien want zo kunnen we de favorieten van vorig jaar nog lekker dit seizoen gebruiken.

Nou, kijk mee! Inderdaad goed gevuld. Beide kids hebben niks te klagen. En lekker veel te kiezen, dat ook.

IMG_0849

Dit is de kledingkast van Skyler. Nog steeds de kast die we sinds zijn geboorte gebruiken omdat het een heel fijne kast is.

IMG_0850

Begin ik aan de linkerkant. Op de bovenste plank liggen de korte broeken. Op de stapel liggen ook drie shorts die als zwembroek gebruikt kunnen worden.

IMG_0851

Daaronder hebben we een klein hanggedeelte, dit gebruik ik voor de vesten en jasjes. Je ziet hier vier vesten waarvan er twee nog wat te groot zijn, vervolgens hangt er een zomerjasje van Tygo & Vito dat we cadeau kregen, een colbert van spijkerstof dat we kregen van Moodstreet, een denim overhemd en een spijkerjasje. Als laatste een geprint jasje van Adidas x Mini Rodini.

IMG_0852

Gaan we door naar de rechterkant! Helemaal bovenin liggen de sweaters. En ja, daar hou ik wel van, haha. We hebben er nog een aantal van vorig jaar, afgelopen winter bestelde ik het één en ander en door eerdere samenwerkingen mocht ik ook nog leuke dingen uitkiezen.

IMG_0853

Onder de sweaters op de tweede plank liggen de shirts. Links de stapel met korte mouwen en rechts met lange mouwen. De shirts met korte mouwen zijn de afgelopen weken lekker aangevuld.

IMG_0854

Op deze plank liggen Skylers broeken. Links wat joggingbroeken, in het midden zwarte jeans en rechts blauwe jeans.

IMG_0855

Op de onderste plank bewaarde ik altijd al Skylers schoenen. De meeste schoenen die hij nu draagt liggen beneden in de schoenenkast. Deze Teva sandalen bestelde ik tijdens de laatste Omoda-bestelling. De samenwerking is helaas gestopt en dus heb ik geen schoenen meer op voorraad, haha. Pure luxe was dat hoor, door alle samenwerkingen hebben we zelf nog nooit (!) schoenen hoeven kopen voor Skyler.

IMG_0856

Dat was Skylers kast!

Dan gaan we verder met de kast van Maddox. Die bestaat uit twee planken; een plank met kleding die nu goed zit en een plankje daaronder met kleding die voor aankomend seizoen zijn of iets groter vallen. Maddox hangt een beetje tussen twee maten in momenteel; 74 past hem nu nog goed, maar 80 zit eigenlijk ook prima. Weliswaar te groot aan de bovenkant, maar qua lengte mag hij echt wel 80 hebben af en toe. Ik verdeel de kleding dus in maat 74 en maat 80. Ik koop niet te ver vooruit en alleen in de maat waarin hij nu (bijna) zit. Ik weet niet hoe snel en hoe hij precies gaat groeien. Dat is nog een beetje lastig op deze leeftijd.

Kleding voor Maddox koop ik het liefst bij Tumble ’n Dry. Dat zit hem echt het mooiste. Bovendien bestel ik regelmatig bij H&M en loop ik vaak Hema even binnen. Ze groeien nu zo snel uit een maat dat ik het eigenlijk best zonde vind om heel veel geld aan een kledingstuk uit te geven. Ik merk dat ik daar steeds meer moeite mee krijg. Tumble ’n Dry shop ik dan ook regelmatig bij Hummbees, waar ze lekker met kortingcodes en flinke sales werken. Scheelt aanzienlijk op bepaalde stukken.

Zie hieronder Maddox’ garderobe!

IMG_0857

Dit zijn de twee plankjes. In de rest van de kast bewaren we luiers en heel veel spullen gewoon van ons. De kast stond al in de kamer en zo vonden we het prima geschikt voor Maddox’ kleding.

IMG_0859

Ik begin op de bovenste plank aan de linkerkant. Hier liggen sweaters en shirts met lange mouwen. Zoals ik al zei draagt Maddox maat 74 maar gaan we langzaam naar 80. Heel veel 74 laat ik hem nog dragen, om het vervolgens naar de ‘te klein’ bak te doen. Deze plank zal dus steeds iets leger worden.

IMG_0860

En dit zijn de broekjes nog in 74! Er ligt nog wat in de was maar zoals je ziet is het dus flink aan het minderen.

IMG_0861

Gaan we naar de plank eronder en dus de nieuwe maat 80. Links zie je een stapeltje met sweaters. Wat nieuwe dingen en nog twee exemplaren van Skyler die ik tof vond. Ook ligt er nog een vestje van Tumble ’n Dry en een shirt met lange mouwen van Hema. Rechts een stapeltje met T-shirts met korte mouw, allemaal in maat 80. Ik kan nog wel wat dingen bij kopen zoals shirts met lange mouwen en een paar fellere shirts met korte mouwen. Bij Maddox gaat de kleding altijd hard en ik was niet iedere dag.

IMG_0862

Dit zijn de stapeltjes broeken. Op de beginfoto had ik de lange broeken in twee stapels en op deze foto op één. Geen idee waarom maar het ligt weer op twee stapels zodat het niet omvalt, haha. Zoals je kunt zien kan ik nog wat lange broeken in maat 80 gebruiken. Shorts heeft hij wel even genoeg. Ik ga er niet vanuit dat het snel weer mega heet gaat worden. Ze zijn fijn voor Turkije straks, maar voor de rest thuis draagt Maddox vaak een dun lang broekje. Op de lijst dus!

IMG_0863

Achterin heb ik nog wat zwemkleding. Twee uv-pakjes, een zomerhoedje en twee shorts die ook als zwembroek kunnen.

Dat was hem! Zoals je ziet hebben ze veel, maar kan voornamelijk Maddox nog wel aardig wat in maat 80 gebruiken!

Share:

1 Reactie

  1. 26 april 2018 / 09:28

    schat heb je volgende week wat te doen? Nee? mooi kom dan ff lekker bakkie doen en mijn kast ook zo ordenen hahah, nee gein lekker netjes en overzichtelijk meis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.