(~215 B)
Dit zijn de cadeaus die Sinterklaas volgende week komt brengen

Dit zijn de cadeaus die Sinterklaas volgende week komt brengen

Iedere avond wordt er vol spanning gekeken naar het Sinterklaasjournaal. Alhoewel ik eerst het vermoeden had dat Skyler twijfelde, is dat nu helemaal niet meer het geval. Ook Maddox kan het over niks anders hebben dan Sinterklaas. We vieren het net zoals we vorig jaar hebben gedaan; op 5 december zijn we bij mijn ouders en wordt er flink op de deur gebonkt. Vorig jaar kregen we bezoek van de Sint en zijn Pieten, maar dit jaar moeten de kinderen het met alleen een zak vol met cadeaus doen. Ook helemaal prima, natuurlijk. We proberen ons altijd een beetje in te houden en geven geen honderden euro’s aan cadeaus uit. Toch is het dit jaar iets meer dan het jaar daarvoor, ook omdat er minder vaak een schoen wordt gezet. Ook mocht ik via Amazon wat moois uitzoeken voor de jongens waardoor de zak iets meer gevuld is. Omdat ik weet dat veel mensen, net als ik, vaak inspiratieloos zijn qua cadeaus, deel ik vandaag de cadeaus die de jongens volgende week gaan krijgen. Een van de cadeaus gebruiken we aankomend weekend nog voor in de schoen, maar dan heb je een idee wat we zoal gekocht hebben. In plaats van achteraf de cadeaus delen, doe ik het dus nu. Wie weet krijg je nog een beetje inspiratie in deze mega drukke tijd!

Het is niet om te laten zien hoeveel of hoe weinig het is. Wij doen het op deze manier en vinden dit prima. Ik denk dat wij als vader en moeder op ongeveer 60 euro per kind zitten (we hebben eerder met korting kunnen kopen en zelfs iets tweedehands kunnen vinden). Vorig jaar hielden we 50 euro aan, maar dit jaar heb ik dus minder in de schoen omdat ik merk dat dat toch wat kleine cadeaus zijn waar ze minder mee doen. Een keer hebben we gekozen voor de pieten hamster knuffels van AH met een zakje chocola en de andere keer koos ik voor een klein knutselsetje van Hema. Opa en oma doen ook mee en hun cadeaus zitten hier ook tussen. Zij kiezen voor ongeveer 50 euro per kleinkind. Zo krijg je een beetje een beeld! Voorheen vierden we Kerst heel uitgebreid; de afgelopen twee jaar kiezen we voor Sinterklaas en komen er geen cadeaus tijdens Kerst. Maak een keuze die bij jou past en gebruik deze lijst als cadeau-inspiratie!

Skyler

Lego 3 in 1 omdat Skyler het vooral heel leuk vindt om met Lego te bouwen in plaats van ermee te spelen. Met deze set kan hij voorlopig uit de voeten!

Skyler speelt erg graag Fortnite en heeft zo’n soort boek van Pokémon ook waar hij graag doorheen bladert. Vandaar onze keuze voor dit verzamelboek van Fortnite! Hierin kun je ook afvinken wat je allemaal hebt, dus ik denk dat dit erg leuk voor hem is.

Als Skyler niet achter een scherm mag, is hij erg graag aan het kleuren en tekenen. Dit tekenboek van Fortnite vind ik tof voor hem en zit dan ook in de zak van Sinterklaas!

Van opa en oma krijgt Skyler dit spel voor de Nintendo, Yoshi’s Crafted World.

Maddox

Maddox is dol op Bing en poppetjes, dus ik verwacht dat deze speelkoffer met poppetjes een schot in de roos gaat zijn. Hij heeft het ook altijd in zijn handen als we in een speelgoedwinkel zijn, haha.

Niet meer verkrijgbaar maar wel tweedehands kunnen scoren: deze Playmobil Caravan. Hij heeft er bij Anke al mee gespeeld en is er dol op. Lucky him heeft mama het al gekocht voor hem en mag hij het volgende week uitpakken.

Vraag aan Maddox wat hij wil hebben en hij roept als eerste ‘een verrekijker!’ Hier wacht hij echt met smart op.

Deze houten hondenhok van Hema kon ik echt niet weerstaan. Zo schattig!

Maddox is dol op Lego maar sloopt alles van zijn grote broer. Tijd voor zijn eerste eigen sets! Van opa en oma krijgt hij deze vuilniswagen van Lego en het fijne is dat het een set is voor 4+ en dus grotere onderdelen bevat.

Lego van Spiderman mag natuurlijk niet ontbreken. Ook een leuke Lego-set voor 4+.

Ik heb een schurfthekel aan klei, maar Maddox gaat zich zeker weten vermaken met deze set van Play Doh. Krijgt hij ook van opa en oma.

Gezamenlijk

De laatste tijd zijn zowel Skyler als Maddox dol op Paw Patrol. We hebben daar een aantal dingen van en ik wil graag dat die niet specifiek aan één iemand wordt gegeven omdat het wisselt wie ermee speelt. Hopelijk komt daar geen ruzie van, dus dat wordt een experiment, haha. Van een vriendin hebben we twee auto’s gekregen omdat zij altijd kleding van Maddox krijgt voor haar zoontje en omdat we voor haar zoon de VTech vlogcamera hebben gegeven omdat ik deze twee keer had. Superlief. Deze auto’s bewaren we voor in de zak volgende week omdat ik het niet nodig vind om dit tussendoor te geven nu Sinterklaas dichterbij komt. Of misschien gaan we deze in hun schoen stoppen aankomende week als ze nog eens hun schoen gaan zetten.

Het gaat om deze, Paw Patrol Dino Rescue Marshall.

En deze, Paw Patrol Dino Rescue Chase.

Zelf hebben we nog twee andere auto’s gekocht om hun verzameling compleet te maken. Het is zo fijn dat ze iets gevonden hebben waar ze alle twee met veel plezier mee kunnen spelen, dat ik daar graag gebruik van heb gemaakt, lol.

Deze auto van Rocky heb ik via Amazon gekocht, omdat hij daar het goedkoopste was (dit is niet gesponsord). Het scheelde echt een hoop met Bol en andere verkooppunten.

Deze Everest van Paw Patrol komt ook via Amazon vanwege de prijs.

Zoals ik al vertelde mocht ik via Amazon ook iets uitzoeken voor de jongens in ruil voor content op Instagram. Omdat we een tijd geleden een mega grote Nerf pistool hebben gekregen maar deze eigenlijk te groot is (en de jongens het wél heel tof vonden), heb ik ervoor gekozen om twee kleinere te bestellen. Omdat het in een duo-pack komt hebben ze allebei dezelfde en wordt het een gezamenlijk cadeau. Ik ben er zelf echt niet dol op maar het is een schot in de roos (haha) en als ze zichzelf hiermee vermaken (op zolder) vind ik dat helemaal prima.

En ik heb gekozen voor deze schietschijf van Nerf, zodat ze elkaar (hopelijk) niet bekogelen, lol.

Als laatste krijgen allebei de jongens van opa en oma een glow in the dark dekbedovertrekset. Mega leuk!

 

Delen:
Secured By miniOrange