(~215 B)
Dit zijn de beste smalle joggingbroeken voor de kinderen

Dit zijn de beste smalle joggingbroeken voor de kinderen

Ik weet niet hoe het met jullie kinderen zit, maar Maddox draagt het liefst een joggingbroek. Skyler is inmiddels zo ver dat hij een jeans leuk vindt, maar op vrije dagen en bijvoorbeeld na het zwemmen grijpt hij ook heel graag naar een joggingbroek. Alleen is het best moeilijk om een goede joggingbroek te vinden. Vaak zijn ze heel wijd waardoor het al gauw een beetje shabby wordt bij mijn jongens. Ze zijn allebei smal gebouwd en dan ziet het er gewoon niet zo leuk uit. De geprinte joggingbroeken van Tumble ’n Dry vind ik wel leuk voor Maddox, maar tot vorig jaar was ik op zoek naar mooie, effen broeken. Simpele joggingbroeken die smal vielen en eigenlijk altijd wel met alles gedragen kunnen worden. Ik heb ze gevonden! Sinds vorig jaar kopen wij niks anders meer en omdat ik vaak de vraag krijg waar de smalle joggingbroeken van Maddox vandaan komen, deel ik het vandaag met jullie. Er kwam namelijk weer een nieuwe bestelling binnen en dat was de perfecte gelegenheid om foto’s te maken.

Het gaat om de joggingbroeken van Next, en wel de 3-pack skinny versie. Ze verkopen slim fit en skinny en wij hebben altijd voor beide jongens de skinny fit. Deze zitten als gegoten! Aan de bovenkant niet al te wijd waardoor de stof niet helemaal gaat plooien als je het een beetje aansnoert, en bij de benen mooi smal. Omdat ze in een 3-pack komen hebben we altijd wat leuke kleurtjes in de kast. Er zijn twee 3-packs te koop: een met donkerblauw, grijs en zwart, de ander met iets lichter blauw, donkergroen en donkergrijs. Voor nu bestelde ik voor Maddox beide sets. Voor 55 euro heb ik dan 6 joggingbroekjes.

Je kunt bij Next Direct zelf bestellen, maar Zalando heeft het nu ook. Bij Next wil de verzending wel eens op zich laten wachten,  terwijl ik bij Zalando de joggingbroeken binnen twee dagen binnen had. De maten lopen van 98 tot en met 176. De kinderen dragen hun eigen maat, Maddox heeft inmiddels 104. Wij kunnen niet meer zonder!

Je vindt hier de skinny joggingbroeken op Zalando.

Je vindt de smalle broeken hier bij Next Direct.

Delen:
Secured By miniOrange