(~215 B)
Dit was onze maandag: fotodagboek van een dag

Dit was onze maandag: fotodagboek van een dag

Toen ik op Instagram vroeg wat je graag online zou willen zien, waren veel mensen nieuwsgierig naar mijn dagen in combinatie met de kinderen. Vooral nu ik op kantoor werk is het soms onduidelijk hoe ik alles combineer. Ook vroeg men naar een eetdagboek. Ik heb het gecombineerd en een plog gemaakt. Ik heb de hele maandag foto’s gemaakt van alles wat ik deed en at, en deel dit vandaag in een photoblog, oftewel de plog. Maandag is altijd een beetje hectisch, dus je valt gelijk met de neus in de boter, haha.

Kijk mee!

Mijn wekker gaat om 07.00 uur en dan ga ik er (bijna) altijd direct uit. Ik maak de jongens wakker en ga mezelf en hen klaarmaken. Ondertussen is Raymond naar beneden om het eten van de kinderen klaar te zetten.

Als we beneden komen kunnen de jongens gelijk aanschuiven en maak ik de trommels klaar. Raymond is dan naar boven om zich aan te kleden. Geen happy family met zijn vieren ontbijten aan tafel, haha.

Ook voor mezelf moet ik eten maken/pakken maar omdat ik besluit soep te bestellen op kantoor, neem ik alleen een banaan en bakje druiven mee.

Inmiddels zijn de jongens klaar en kijken ze nog even een filmpje op de iPad. Ik ga nu zelf eten en kies de laatste tijd voor deze kwark van Lindahls. Die maak ik aan met Griekse yoghurt. Vind ik lekker!

Tijd om richting school en werk te gaan. We zitten om 08.10 uur in de auto. Ik baal een beetje als ik met droog weer met de auto moet, maar anders red ik het niet met mijn kantoortijden.

Daar zijn we!

Skyler gaat alleen naar boven en op maandag mag ik altijd met Maddox mee naar binnen (op maandag en vrijdag).

Ja ja, old stool cd’s in de auto! Ik ga voor deze gelimiteerde live-cd van Anouk met allemaal akoestische nummers. Ik luister non stop nummer 2, Alright. LOVE it.

Blijft luxe, om aan te bellen via de intercom zodat de poort geopend kan worden.

Mijn outfit had ik nog niet laten zien; ik draag een jurk van Levi’s en schoenen van Maruti.

Koffie!

Ik ga aan de slag. Ik ben de hele ochtend bezig met de uitwerking van mijn interview met politieagent Kim. Ook krijg ik de beelden binnen die ik moet selecteren.

Daarna print ik alles uit en ga ik op papier verder. Ik zie nog een hoop wat eruit kan en aangepast moet worden. Die wijzigingen voer ik weer door op de computer. Daarna is het tijd om hem door te sturen naar mijn baas. Hij keurt hem helemaal goed dus ik ben heel blij! Dit is zo’n groot project en ik ben er heel trots op. Oh, en ik eet een bakje druiven!

Pauze! Ik bestel een soep en brood met boter. Lekker!

Het is inmiddels 13.00 uur en er is wat nieuws binnengekomen wat ik online moet zetten.

Ook werk ik nog aan een tekst voor een andere pagina en daarvoor haal ik inspiratie uit de vorige magazines.

Ik zit met twee voetballiefhebbers op kantoor. Dan krijg je dit šŸ˜‰

Het is 14.44 uur en ik zit in de auto. Op naar de jongens!

Deze vriend eet ik nog onderweg.

Ik sta net voor drieƫn op het schoolplein. Daar zijn de jongens weer!

Thuis zet ik Skyler af, pak ik wat lekkers voor Maddox en rijden we door.

Deze neem ik voor mezelf. Lekker hoor, die leftover Sint Maarten snoepjes.

Voor je beeldvorming: het is 15.30 uur. We zijn bij kickboksen en Maddox heeft een half uurtje les. Geen idee hoe de foto zo wazig komt. Ik zit op de trap, kijk een beetje mee met de training en beantwoord wat mailtjes.

Ik krijg van Skyler een bericht dat hij naar buiten is met vrienden. Die vermaakt zich altijd wel! Ik ga met Maddox naar de apotheek.

Hij vraagt hoe de robot werkt en omdat we de vrouw van de apotheek al een tijdje kennen (ook via school), mag Maddox even kijken. Hij is helemaal onder de indruk.

Thuis! En dit is het eerste wat ik doe, haha.

Maddox gaat lekker kleuren in zijn boekje dat hij kreeg van de apotheek. Skyler is nog buiten.

Voor de jongens maak ik broccoli; voor Raymond en mij dit.

Skyler komt precies binnen als het eten klaar is. Vol bord met broccoli, aardappelkroketjes en een kip cordon bleu. Zijn favoriet, dus hij is blij.

Niet veel later is ons eten ook klaar. Raymond is wat later dus ik ga zelf vast eten.

Even chill. De kinderen op de bank met een filmpje en ik moet nog even een factuur maken voor Mommyhood.

Sinterklaasjournaal! Ondertussen is Raymond ook binnen.

Skyler moet wekelijks 40 minuten huiswerk maken. Hij maakt vast een beginnetje zodat hij de rest van de week bijna niks meer hoeft te doen.

Raymond zorgt dat Maddox helemaal klaar is boven en ik ga hem vervolgens voorlezen.

Op de bank met wat lekkers. We hebben van Chef Cookie een doos met lekkere koeken gekregen en omdat ze zo groot en vol zijn, delen Raymond en ik hem.

Raymond brengt Skyler naar bed; ik kijk GTST. Daarna ploffen we samen op de bank voor Expeditie Robinson.

Ik ruim de keuken op en net voor half 11 lig ik in bed met een boek. Na een kwartier val ik bijna in slaap en doe ik het licht uit.

Drukke maar productieve dag! Tot een volgende keer X

 

Delen:
Secured By miniOrange