(~215 B)
Dit is mijn kledingkast in de caravan (en dit zit erin voor 2 weken!)

Dit is mijn kledingkast in de caravan (en dit zit erin voor 2 weken!)

Allereerst even een waarschuwing vooraf: ik ben geen light packer, haha. Ik ben blij dat we een caravan hebben met veel kastjes waarin ik zelfs mijn eigen kledingkast heb, zodat ik kan meenemen wat ik wil. Ik hou van kiezen en ben graag op veel dingen voorbereid. Het weerbericht voor de komende weken is wisselvallig. We kampeerden tijdens de herfstvakantie met 11 a 12 graden en dat is het nu, in de meivakantie, ook. Echter, dit keer is er wel zon en dat scheelt wel aanzienlijk qua temperatuur. Maar ook die zon is er soms wel en soms niet, en in de avonden is het niet normaal koud met zo’n 5 graden. Ik ben met de kledingsets voorbereid op alles, kunnen we wel zeggen.

Ik ga jullie laten zien wat ik heb ingepakt en hoe het erbij hangt in mijn eigen caravankast!

Ziet er gezellig uit zo, he? De weersvoorspellingen waren eerst een stuk beter met 16 graden en zon. Ik had al in mijn hoofd om deze jurken mee te nemen. Nu liggen de temperaturen iets lager, maar kreeg ik de jurken niet meer uit mijn hoofd. Ik heb een slimme selectie gemaakt: de denim jumpsuit van H&M is gewoon comfortabel en geschikt voor dit weer, de twee jurken daarnaast zijn wrap dresses met lange mouwen en kunnen met een panty, blote benen, met een trui erover of alleen met een denim jasje of helemaal zonder. De lente is tot ver over mijn knie. De zwart witte jurk heeft kortere mouwen, maar wel een dikkere stof. Ook deze jurk is weer wat langer en ook deze kan met een trui erover of gewoon met een jasje. En met en zonder panty, uiteraard. De laatste jurk is mijn favoriet. Lange mouwen, een dikkere stof en prima te dragen met een panty. Als het iets warmer wordt, kan de panty nog wel uit. Ook hier kan weer een trui overheen.

De broeken die ik heb uitgekozen: een zwarte skins, mijn grijs/blauwe rechte jeans, mijn favoriete Daily Paper broek en twee sportleggingen. Met een hoodie en gympen vind ik dat ook helemaal prima op de camping of lekker voor in de voortent.

Ik vond bovenstukken wat lastig, maar heb een keuze kunnen maken. Twee shirts met korte mouwen voor als het echt iets warmer wordt in de zon. Ik ga er niet vanuit maar als ik het niet meeneem, krijg ik daar spijt van. Mijn sweater met strepen omdat die zowel op mijn spijkerbroeken als op mijn Daily Paper broek kan. De zwarte trui is voor op de jeans, maar ook vooral voor over de jurken als het koud wordt. Deze kan over iedere jurk dus dat is ideaal! Echt een favoriete combinatie van de laatste maanden, een jurk met deze trui.

De hoodie-game gaat aan! Ik denk dat ik een hoodie met jeans toch het meeste ga dragen. En sowieso iedere avond als het kouder wordt. Met een spijkerjasje kan het ook heerlijk zijn.

Twee joggingpakken! Ik ben dol op mijn paarse joggingpak van Hang Eleven dus bestelde er nog een licht blauwe bij. Heerlijk warm en comfortabel. Vooral voor in de avonden, maar ik vind het ook echt niet erg om dit gewoon de hele dag aan te hebben als het iets kouder is, haha. Bovendien kunnen deze hoodies natuurlijk ook gewoon gedragen worden op een jeans.

Dit zooitje was nog niet klaar tijdens het schrijven van dit artikel, haha. Onderbroeken, bh’s, hemdjes die ik altijd onder mijn kleding draag, sokken en nog twee panty’s.

Qua schoenen heb ik deze keuze gemaakt. De Nikes kunnen onder alle broeken, maar ook onder de jurken met blote benen. Met een panty vind ik gympen onder een jurk niet leuk, dus dan kies ik voor mijn boots van Nubikk. De Uggs heb ik echt nodig als de avonden zo koud worden, haha. Dat trek je ook gewoon even snel aan als je naar het toilet moet, enzo. Vond ze vorige keer echt onmisbaar dus nu ook weer mee. Hier komen ook nog slippers bij, maar dat is alleen voor onder de douche.

Dit vond ik het moeilijkst: welke jassen moet ik mee? Ik ga de weergoden verzoeken om het leuk te houden, want ik laat mijn winterjas thuis. Haha. Ik kies voor een leren jas en spijkerjas, maar ook mijn gevoerde regenjas van America Today. Zit redelijk warm en met een hoodie eronder moet het goed komen.

En dit is dan mijn kastje! Een hanggedeelte, maar ook de mogelijkheid om dingen neer te leggen. We hebben er zo’n opbergzak in gehangen, echt ideaal! Onder mijn jurken staan de schoenen, naast de jurken in de hoek hangen mijn jasjes, op de onderste plank liggen mijn joggingpakken en pyjama, in de mand zit mijn ondergoed en in de vakken heb ik mijn broeken, hoodies en shirts opgeborgen. Klaar voor twee weken vakantie!

Delen:
Secured By miniOrange