(~215 B)
Dit kreeg Maddox voor zijn verjaardag (en dit gaven jullie als cadeautips voor 4 jaar)

Dit kreeg Maddox voor zijn verjaardag (en dit gaven jullie als cadeautips voor 4 jaar)

Heel lang hebben we getwijfeld wat we Maddox voor zijn verjaardag wilden geven. We hadden het al tijden over een poppenhuis maar hoe dichter we bij zijn verjaardag kwamen, des te meer we begonnen te twijfelen. Wat we wel zeker wisten, was dat Maddox graag een skateboard wilde hebben. Hij raakt er maar niet over uitgepraat en we kunnen geen skatebaan voorbij of hij gaat erop en heeft het over een skateboard. Dit gaven we dan ook als cadeautip aan opa en oma. Zij hebben voor Maddox een tof skateboard gekocht met helm en bescherming. Mijn ouders komen morgen, 1 mei, naar de camping voor Maddox’ verjaardag. Kan hij mooi nog even op de camping skaten!

Playmobil ziekenhuis

Uiteindelijk zijn wij voor het Playmobil ziekenhuis gegaan. De laatste weken heeft hij het steeds over het ambulance-huis voor bij zijn ambulance en helikopter. Hij speelt weer enorm veel met Playmobil en dat blijft toch een terugkerende hit hier in huis. Ik twijfelde nog even over alle kleine onderdelen maar we schaffen gewoon een plastic bak erbij aan, waar we deze kleine delen in kunnen bewaren. Zo verdwijnt het niet bij de andere stukken Playmobil en houdt hij zijn ziekenhuis in tact. Ik denk dat dit een schot in de roos gaat zijn, maar dat is natuurlijk altijd afwachten. We hebben mooie schooltafels staan waar we het ziekenhuis thuis op kunnen zetten. Leuk met alle onderdelen erin, zodat het uitnodigt om te spelen. Niet helemaal een poppenhuis, maar zeker iets wat in de buurt komt. En iets wat meer in zijn straatje ligt, dat sowieso.

Politiebus en politiepak

Van Anke en Jirka krijgt Maddox een Playmobil politiebus waar hij het al ééuwen over heeft als ‘ie ermee speelt bij hen thuis. Deze is niet meer verkrijgbaar maar gelukkig hebben ze hem tweedehands nog ergens kunnen scoren. Ze hebben ook heel lief een extra schoolset van Mepal gekocht, aangezien hij na de vakantie ook gelijk naar de overblijf gaat. Heeft ‘ie mooi zijn eigen trommeltjes! Wim en Nicole komen ook nog gezellig een dagje naar de camping voor Maddox’ verjaardag. Zij gaan op zoek naar een politiepak aangezien Maddox dol is op verkleden. Een politiepak was op de crèche een grote hit, dus ik denk wel dat dat in de smaak gaat vallen.

Tips

Zijn verjaardag vierden we vorig jaar niet vanwege het begin van Corona. Nu vieren we het beetje bij beetje. Op de camping hebben we ook Eeki naar de caravan laten komen, de mascotte van Bakkum. Maddox is dol op Eeki en het leuke is dat ze ook een verjaardagstaart meenemen. Ik ben nu al benieuwd naar de reactie. Als dit online komt is deze dag al geweest en heb je vast het een en ander voorbij zien komen op Instagram. Opa, mijn broertje en zijn vriendin en andere visite komen na de vakantie, dus ik kan nog niet alles delen wat ‘ie gekregen heeft. Wel vind je hieronder de tips die ik van volgers kreeg toen ik om cadeau-inspiratie vroeg. Er zaten een hoop leuke dingen tussen!

Ik leer lezen, 19,99

Ik leer rekenen, 20,95

Bunny Hop, 25,95

Step, 68,- (hebben we al, dus vandaar niet gekocht. Anders groot kanshebber geweest!)

Een fiets werd mega vaak getipt maar hij heeft onlangs de oude fiets van Skyler gekregen. We vonden het zonde om een heel nieuwe te kopen, aangezien deze nog super goed is.

Magna-Tiles, 49,95

Skelter, 143,- (we, en dan vooral ik, wilden heel graag een skelter voor Maddox kopen. Helaas hebben we een mega kleine schuur en past het er echt niet meer in. Omdat we nog geen overkapping hebben en de skelter niet buiten willen laten staan, moesten we dat plan toch laten varen. Misschien volgend jaar!)

Sterrenlamp, 30,50 (mega tof idee, gaat op de lijst voor de aankomende feestdagen)

TipToi, 43,89

Evenwichtsset voor kleutergym, 39,99 (wat tof! Gaat ook op mijn lijstje)

Knikkerbaan, 81,95

Kid K’Nex, 29,99

Zaklamp boek, 9,99

Hot Wheels, 47,95

Schleich Dino’s, 29,95

Lego vanaf 4 jaar, 16,22

Delen:
Secured By miniOrange