(~215 B)
DIARY: ziekenboeg, correcties & spelletjes

DIARY: ziekenboeg, correcties & spelletjes

Zo, we hebben wel eens betere weken gekend. Maddox werd ziek en was tot en met woensdag thuis. Dat was even zoeken qua werk. Gelukkig kon Skyler zelf naar school op de fiets. Helaas werd ik dinsdag ook ziek. Ik was donderdag wel weer op kantoor, maar erg fit voelde ik me niet. Zaterdag voelde Skyler zich ook niet lekker en zondag werd Raymond wakker en voelde hij zich niet helemaal top. Ik dook dit weekend ook overdag mijn bed in en dat doe ik echt nóóit. Een teken dat ik er toch ook nog niet helemaal ben. Ik hoest ook de longen uit mijn lijf, dus ik hoop dat mijn longen het een beetje goed gaan houden… Vorige week dacht ik nog dat we de griep ontweken hadden, maar dat bleek toch iets anders.

Ik maakte heel weinig foto’s, maar deze weken zitten er ook tussen.

Maandag

Maddox werd vrijdag ziek en heeft nu nog steeds ziek. Ik blijf de ochtend thuis bij hem. Hij is boos dat hij niet naar school mag, dus gooit de hele weekkalender om, haha.

Ik probeer wat te werken. Maddox heeft in zijn eentje Monopoly gespeeld en is daarna tv gaan kijken. Maddox is iemand die absoluut niet ziek kan zijn. Hij blijft altijd maar dingen doen.

Raymond is om 11.00 uur thuis om me af te wisselen. Hij werkt thuis en ik ga tot 17.00 uur naar kantoor.

Dinsdag

Dinsdag is Maddox ziek, maar ik voel me ook echt vreselijk. Ik heb wel een interview en die is gelukkig telefonisch. Ik ben de hele dag op een laag tempo toch aan het werk. We gaan vrijdag naar de drukker dus ik moet even aan de bak.

Helemaal top. Toch voel ik me wel oké aan het eind van de dag. Met paracetamol hou ik mezelf aardig op de been en ik heb toch wel lekker gewerkt.

Woensdag

Maddox blijft koorts houden dus we gaan even naar de huisarts. Hij krijgt gelukkig antibiotica mee om hem er even doorheen te helpen. Vanwege zijn geschiedenis met opnames zijn ze daar iets minder terughoudend in en laten ze de keuze vaak bij mij als ouder. Fijn wel.

Ik ben nog even wat werken voor AmstelveenZ en probeer daarna thuis de boel een beetje recht te trekken. En van douchen knap je altijd wel een beetje op!

Raymond en ik kijken Married At First Sight.

Donderdag

Maddox is koortsvrij en wil heel graag naar school. Hij mag het van mij gaan proberen. Gelukkig gaat het de hele dag goed.

Ik ben tot 14.45 uur op kantoor.

Basketbal begint weer!

De hele week worden er al spelletjes gespeeld. Uno en Krokoloko momenteel.

Raymond en ik kijken The Sleepers af.

Vrijdag

Oma is er weer!

Ik ga even naar Hoofddorp met mijn moeder.

Ik hou Maddox nog even thuis van zwemles. Dat leek me toch verstandig. We zijn lekker de hele middag thuis. Ik voel me ook weer heel belabberd.

Zaterdag

Skyler wordt wakker en voelt zich niet zo lekker. Ik hoopte dat hij het niet kreeg maar helaas. Ik duik nog een uur mijn bed in en voel me beter als ik wakker word. We gaan Suzan & Freek op Netflix kijken.

Tijd voor spelletjes. Ook nu zijn we de hele dag thuis.

Zondag

Skyler voelt zich gelukkig niet slechter, maar is er ook nog niet helemaal. Raymond voelt zich ook niet zo lekker, maar gaat wel op pad met zijn werk naar het EK Veldrijden. Zo vervelend altijd: jezelf niet top voelen, maar ook niet ziek genoeg om echt onder de wol te kruipen. Ik ga met Maddox maar even boodschappen doen.

Even tanken samen, haha.

Bananenbrood bakken samen!

Voor de rest zijn we gewoon thuis. Spelletjes spelen, filmpjes kijken, kleuren, ik doe de was nog even.

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange