Diary: werken, qualitytime & eerste keren

Diary: werken, qualitytime & eerste keren

Op het moment dat dit dagboek online komt is het maandag 26 maart. Niet normaal hoe snel 2018 voorbij vliegt! Twee keer knipperen met de ogen en er is weer een maand voorbij. Anyway: het is maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor de diary vol met foto’s van afgelopen week. En dat de tijd snel gaat bewijzen de foto’s van Maddox wel. Hij stond afgelopen week voor het eerst los! De foto in dit dagboek is in scène gezet maar geloof mij: tien minuten daarvoor liet hij zich opeens los en stond hij zonder steun. Bovendien haalden we de loopkar naar beneden en stapte Maddox er vrolijk op los alsof hij nooit anders heeft gedaan. Echt bizar, dat het alweer 11 maanden geleden is (Maddox is vandaag precies 11 maanden!) dat ik beviel van dit heerlijke kind.

Kijk mee naar mijn foto’s! Het was weer een lekker weekje met werk, qualitytime en de kids. Zoals jullie gewend zijn!

Maandag

IMG_9262

Nadat ik de kinderen heb weggebracht ga ik naar Hoofddorp om te werken. Ik maak er, voor zover dat mogelijk is, een vast ritueel van! Volgende week valt af vanwege Pasen, maar misschien ga ik dan dinsdag. En ik ben er vandaag ook weer! Heerlijk.

IMG_9263

Over op de thee en verder schrijven.

IMG_9266

Bij H&M scoor ik deze jurk. Hij kost 29,99 en omdat ik nog een verjaardagskortingscode heb, koop ik hem voor 22.50. Thuis krijg ik een linkje doorgestuurd van de online shop, waar hij slechts 13 (!) euro kostte in de sale. Ik heb contact met H&M maar ze kunnen me niet verder helpen met een tegemoetkoming. Ik breng dus deze jurk terug en heb hem online besteld. Scheelt toch weer bijna 10 euro. Voor 13 euro is hij helemaal geweldig, haha.

IMG_9267

Na schooltijd gezellig met Skyler thuis.

IMG_9268

Qualitytime.

IMG_9276

En dit mopje halen we ook weer gezellig op! Ik krijg veel vragen over hoe het gaat; met ups en downs. Het ene moment eet hij goed, heeft ‘ie genoeg energie en is hij vrolijk; het andere moment is Maddox aan het hangen, huilen en wil hij niks eten. De nachten zijn nog steeds *** maar de avonden wel ietsje rustig. Met de nadruk op iets.

IMG_9282

Ik plof op de bank met deze twee boeken. Veel gelezen deze week!

Dinsdag

IMG_9283

Ik breng Skyler naar school en krijg dit briefje mee voor het paasontbijt. Hier vieren ze dat uitgebreid (Protestants-christelijke school) en de ontbijtjes worden meegegeven in een gebaksdoos die ze op school helemaal mooi maken en hebben gekregen van de bakker. Superleuk.

IMG_9284

Maddox wegbrengen.

IMG_9285

Ik besteed mijn werkuren aan hoofdstuk 2 van mijn cursus. Dat moet ook een ritueel worden maar ik vind het soms best lastig om mijn (leuke!) werk op dinsdag te staken. Ik wil immers ook wat minder op de andere dagen hoeven te werken in verband met de kids. Gelukkig is de stof leuk en interessant en als ik eenmaal bezig ben zit ik er heerlijk in.

IMG_9287

Om 15:30 uur is Skyler thuis en om 17:30 uur hebben we Maddox ook opgehaald.

IMG_9288

Ik maak een curry.

IMG_9291

Leuke verrassing; Anouk bij het RTL Weer met haar nieuwe nummer Lente!

Woensdag

IMG_9293

Op naar school!

IMG_9304

Wat is het lekker weer!

IMG_9310

Op woensdag ben ik voornamelijk met de kinderen en het huishouden bezig.

IMG_9312

Kijk, kijk, kijk!

IMG_9313

Heel even werken als Maddox slaapt.

IMG_9315

Na het ophalen van Skyler gaan we ‘daten’.

IMG_9316

Broodje eten! Ik heb voor Maddox altijd zelf iets mee.

IMG_9317

En koffie!

IMG_9322

Als Maddox ’s middags gaat slapen ga ik met Skyler kleuren.

IMG_9326

Natuurlijk wordt er gestemd.

Donderdag

IMG_9331

Wandelen naar school, dit keer met de kinderwagen.

IMG_9332

Ik werk.

IMG_9337

En Maddox slaapt twee keer heel lang vandaag.

IMG_9338

Op naar logopedie.

IMG_9339

’s Middags werk ik twee wassen weg en maak ik alles schoon.

IMG_9340

Skylers school is officieel een kanjerschool nu. Het werd al doorgevoerd maar nu werd het bord onthuld. Ook was er kijkavond en dus gingen we ’s avonds heen.

IMG_9344

En natuurlijk even kijken naar de doos voor Pasen die Skyler gemaakt heeft.

IMG_9346

Zo trots!

IMG_9347

Als de kinderen in bed liggen maak ik even een overzicht van mijn cursus. Conclusie: ik ga dit niet halen binnen het tijdsbestek van 10 maanden met het tempo dat ik nu hanteer. Het zijn twee dikke mappen en 40 hoofdstukken. Ik maak er te weinig tijd voor vrij zoals ik hierboven al zei. Ik heb er eerlijk gezegd momenteel geen puf voor in de avonduren vanwege de slapeloze nachten en gebruik het weekend echt als vrije tijd. Hopelijk komen er nachten met meer dan vijf uur slaap, dat zal ook een energieker mens van me maken, lol. Maar ik vind de studie leuk, vind het interessant en in mijn eigen tempo ga ik er lekker doorheen. We zien vanzelf wel wanneer ik het helemaal af heb en wanneer ik examen ga doen. Hopelijk alsnog binnen een jaar, maar anders is het ook geen grote ramp. Ik ben bezig en dat vind ik het belangrijkste.

Ik ga eerdaags even goed zitten voor een planning voor de hele week. Wanneer ik aan de site werk, wanneer ik echt tijd plan met de kinderen, ga zitten voor mijn cursus en ook mijn sporten weer ga oppakken. Dat zal een hoop rust met zich meebrengen, als ik vaste tijden heb voor bepaalde dingen en precies weet waar ik aan toe ben. Ik heb er genoeg tijd voor; het is alleen even prioriteiten stellen.

Vrijdag

IMG_9348

Oma! We hebben een cadeautje gekocht.

IMG_9349

Dit ding kon ik niet laten liggen, haha.

IMG_9352

Cheese!

IMG_9367

Ik werk een ochtendje en daarna gaan we Skyler halen. Oftewel: ik wacht in de auto en oma haalt hem op, want dat is natuurlijk veel cooler.

IMG_9369

Broodje eten bij het tuincentrum omdat ze daar zo lekker zijn.

IMG_9378

En wat boodschappen doen.

IMG_9381

Ik krijg deze mooie bloemen van mijn moeder. Verliefd op de kleur!

IMG_9403

’s Avonds kijken Raymond en ik Homeland seizoen 5 af en kunnen we het niet laten om aflevering 1 van seizoen 6 ook vast te kijken. Wat een heerlijke serie! Ik heb echt een liefde voor Carrie gekregen, haha.

Zaterdag

IMG_9389

Het buurjongetje komt weer spelen en Raymond maakt lijsten in orde. We hebben mooie posters voor in huis! Laat ik jullie later zien.

IMG_9393

Ik kan al Maddox’ speelgoed wel weggooien en alleen de blokjes houden. Het is vrijwel het enige waar hij momenteel mee speelt, haha.

IMG_9394

Ik lees dit boek. Op zondag lees ik hem uit. Alhoewel ik Gordon echt heel erg leuk vind op televisie vind ik dit boek niet zo. Althans, het verhaal is interessant en het is lekker vermakelijk (ik lees het binnen twee dagen uit terwijl ik amper lees dus dat zegt genoeg), maar ik vind de toon niet zo prettig. Heel erg ‘kijk mij, ik ben goed en de wereld om me heen is stom. Boehoe. Ze hebben me alles aangedaan.’ Heel jammer. Ik snap dat hij het niet makkelijk heeft (gehad) en dat de showbizz ontzettend kut kan zijn. Ik geloof ook best dat alles waargebeurd is. Maar die toon had best anders gemogen. Ofzo. Iedere keer dacht ik: ‘wat is er nú weer aan de hand en wie heeft het nu weer gedaan?’ Anyway: iemand hem al gelezen?

IMG_9396

Maddox lekker bij me aan het hangen. Zoals ik al zei: ups en downs.

IMG_9397

Raymond haalt de loopkar naar beneden en we hadden totaal geen verwachtingen maar Maddox gaat erachter staan, lacht mega hard en gaat direct stappen. ZO LEUK.

IMG_9402

Zoveel lol.

Zondag

IMG_9418

Hi! Ik heb weer eens oorbellen in maar het irriteert me al gauw, haha. Kan er niet zo goed meer tegen en mijn oorgaatjes gaan direct jeuken. Ze zijn van Mango, trouwens.

IMG_9423

Vrienden van ons zijn er en zoals altijd moet er direct worden gespeeld. Skyler is helemaal dol op ze omdat ze zo lekker fanatiek meedoen.

’s Middags laat spelen de kinderen lekker met hun speelgoed, is Raymond even naar zijn werk om iets af te handelen en ik zet dit dagboek in elkaar. Lekker relaxt zo!

Aankomende week staan er weer wat dingen in de agenda. Zo zit ik vandaag weer in Hoofddorp bij Barista Café (zeg me gedag als je me ziet!), dinsdag heb ik een persoonlijke sessie met Tom Tichelaar om mijn artikel af te ronden (van de lezing van vorige week), vrijdag moet ik naar de kinderarts met Maddox (duimen dat ‘ie is aangekomen…) en is Skyler vrij. Zondag gaat Raymond voor een week naar Bangkok voor zijn werk en dan ben ik een paar dagen alleen met de kids. Niet erg want het is maar een week en ik red me prima zo alleen met Skyler en Maddox. En stiekem vind ik het wel even lekker de avondjes alleen voor mezelf, haha. Nu duimen dat de kinderen lekker gaan slapen zodat het daadwerkelijk uren voor mezelf worden. Als laatste moet ik echt even aan de slag met die planning, zodat ik overal lekker aandachtig de tijd voor heb en alles kan doen wat ik wil.

Tot volgende week! X

Share:

4 Reacties

 1. 26 maart 2018 / 08:22

  wauw staat je goed mop die oorbellen :D!! vind het weer een hele leuke diary meis <3

 2. Jessica
  26 maart 2018 / 08:56

  Heb het filmpje gezien van Maddox met zijn woezel en pip loopwagentje zooooo onwijs schattig !!!!

 3. Carina
  26 maart 2018 / 14:35

  Het is dat ik gewoon op kantoor zit maar als ik een x vrij heb en je werkt buiten de deur kom ik een keer langs. Als ik durf hahah.
  Oke dit klinkt nu way creepier dan bedoeld xD

  • Shirley
   Auteur
   26 maart 2018 / 15:09

   Mag altijd! Hartstikke leuk! Volgende week zit ik er dinsdag 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.