(~215 B)
DIARY: weer naar school, spontane pizzaparty & verrassing van vriendinnen

DIARY: weer naar school, spontane pizzaparty & verrassing van vriendinnen

Afgelopen week gingen de kinderen weer naar school en daar waren we allemaal wel aan toe. Door het winterse weer bleef Maddox’ kinderdagverblijf maandag dicht en kon hij alleen dinsdag, maar dat was al heerlijk voor hem. Dinsdag was ook Raymond weg en dus had ik de hele dag weer eens voor mezelf. Heel prettig! Ik sportte thuis omdat het in de sport’tent’ met deze temperaturen te koud is, de jongens waren veel op pad met de slee, we hadden een spontane pizzaparty bij vrienden én ik werd zaterdag ontvoerd door Anke voor een verrassing met andere vriendinnen. Een geweldige dag was het!

Kijk mee.

Maandag

Goedemorgen! Skyler gaat na bijna twee maanden weer naar school. Zo fijn!

Maddox’ school blijft vanwege de sneeuw nog even dicht. Omdat ik graag wil sporten maar de sportschool nu buiten een tent heeft waar het mega koud is, ga ik niet met deze temperaturen daar naartoe. Ik doe thuis wat oefeningen en Maddox doet even voor wat ik moet doen.

Ik probeer te werken en ondertussen is Maddox lekker aan het spelen.

Het sneeuwt nog even door! Ik heb er nooit zoveel mee gehad, maar vind het nu wel oké.

Raymond neemt Maddox en Seb mee op de slee. Geen lucky shot voor Maddox dit, maar hij geniet er onwijs van, haha.

Dinsdag

We zijn niet goed voorbereid op dit winterse weer. Via Marktplaats scoren we nog wat skibroeken voor de jongens en snowboots voor Maddox. Omdat het de vorige avond te laat is om op tijd terug te gaan voor de avondklok, spreekt Raymond met de verkopers af dat ‘ie ’s ochtends voor schooltijd komt. Hij zit om 07.00 uur in de auto en om 08.00 uur is hij terug met verschillende aankopen, haha.

Goed ingepakt naar school. Zijn handschoenen zijn nog onderweg dus hij draagt de mijne.

Ik ben alleen! Raymond is een dag werken en Maddox zit op school. Ik start de dag met een frisse wandeling.

Oh, ik geniet intens van de rust in huis. Lekker aan het werk!

’s Middags ga ik nog even naar buiten voor een wandeling.

Maddox is héél blij dat ‘ie weer naar school kan.

’s Avonds maak ik roti met een verspakket. Ik gebruik gezondere wraps voor mezelf en het smaakt heerlijk!

’s Avonds zitten we klaar voor Married At First Sight.

Woensdag

Lekker rustig opstarten met Maddox. Raymond brengt Skyler naar school.

Wij gaan weer sporten! Hij vindt het onwijs leuk om mee te doen.

Mijn gezonde lunch. Ik probeer me weer even bewust te worden van wat ik allemaal in mijn mond stop dus ik maak wat meer foto’s van mijn eten, haha. Onder de kipfilet zit trouwens truffelmayo. De hemel.

Raymond neemt de jongens weer mee voor een ritje op de slee.

Ik ben ondertussen bezig met mijn cursus e-mailmarketing.

En aan het eind van de dag ga ik nog lekker wandelen.

Heerlijk op de bank met een kleedje.

Donderdag

Maddox is helemaal fan van Casper en Emma opeens dus dat zet ik voor hem op. We zijn lekker thuis en ik werk een beetje.

’s Middags willen de mannen weer sleeën met de kinderen, dus ik blijf bij Anke en drink gezellig koffie.

Deze vermaken zich uitstekend met de vaders.

Het is etenstijd en we willen allemaal niet naar huis. Pizzaparty!

En dat is een schot in de roos.

Ook bij deze! Om 19.00 uur zijn we lekker thuis en gaan de kinderen naar bed. Echt genoten zo!

Vrijdag

Vrijdag alweer. Ik breng Skyler naar school. Met zijn eigen nieuwe handschoenen!

Ik ga met mijn moeder wat boodschappen halen.

En ’s middags gaan we lekker wandelen. Het is alleen méga koud zo vol in die wind.

Opaaaa!

Mama maakt weer heerlijk nasi!

’s Avonds zit ik klaar voor TVOH.

Zaterdag

We hebben een chilldag! Ik lees heel wat uren mijn boek en ‘wacht’ een beetje tot Raymond klaar is met zijn dingen in huis zodat we nog een rondje kunnen wandelen met zijn vieren. Maar dat wachten hoorde dus helemaal bij zijn plan…

Ik ga bananenpannenkoeken maken en ze lukken héél erg goed! Helemaal als je je beseft dat het normaal óf zwart wordt, óf uit elkaar valt van ellende. De truc? Bakpoeder, lol.

Om 14.30 uur, net voordat ik Raymond bijna smeek of hij al klaar is om weg te gaan (haha), staat Anke voor de deur: ‘jas aan, schoenen aan, muts op en meekomen!’ Raymond weet ervan en moest me dus thuis houden.

We rijden naar Amsterdam en eenmaal uitgestapt staan daar mijn vriendinnen Debbie en Nicole op ons te wachten. Nou ja! Zo niet verwacht! Ze wilden me verrassen omdat mijn boek af is en ze trots op me zijn. Niet te doen, tranen in mijn ogen. Echt fantastisch. Jessica kon er helaas niet bij zijn, maar heeft wel mee gedaan met het cadeau.

Hebben ze nog taart en koffie ook. Mij krijg je niet gelukkiger!

Door de lockdown zijn er natuurlijk weinig mogelijkheden, maar we wandelen heel lang door Amsterdam en hun gezelschap maakt me heel erg blij.

Lekker in het laatste zonnetje.

Ja hoor, blij ei! En echt niks zien aankomen.

Ik krijg heel lief dit kaartje…

En deze fantastische lamp! Toen ik mijn bureau kocht bij Lollipopland, stond dit lampje er ook al op. Ik vond hem alleen te duur om gelijk mee te kopen en wilde daar mee wachten. Nu hebben de lieve meiden deze stiekem voor me gekocht. Echt waanzinnig! En heel goed onthouden van Anke want zo vaak heb ik het niet laten vallen (volgens mij haha).

Van de eigenaresse van Lollipopland krijg ik ook nog een lief kaartje en deze droogbloemen. Wat een heerlijke dag. Echt sprakeloos. Ben nog steeds aan het nagenieten.

Zondag

De kinderen zijn heel lief samen een spelletje aan het spelen. Is momenteel erg zeldzaam dus ik smelt gelijk als ik dit zo zie.

Tijd voor de boodschappen!

Ik ga echt nooit het ijs op want zoals je weet heb ik niks met water (en dus ook niet met ijs). Maar de jongens worden er blij van en van Raymond moet ik gewoon even mee, lol.

We wandelen nog een stuk en daarna zijn we lekker thuis. Ik lees mijn boek en eet dit nog als snack. Echt heerlijk!

Dat was hem weer voor deze week! Zaterdag was echt een van mijn favoriete dagen van de afgelopen tijd. Wat ben ik verrast! De spontane pizzaparty was ook erg leuk en het was echt even fijn om uit mijn ietwat negatieve bubbel te stappen. Aankomende week wordt spannend: ik krijg mijn boek weer terug met de feedback van een andere redacteur en daar ga ik mee aan de slag, voordat ‘ie naar de drukker gaat voor een proefdruk. Ook heb ik een cursusdag voor e-mailmarketing. Voor de rest ben ik gewoon aan het werk en heb ik hopelijk genoeg inspiratie om leuke content te maken. Oh, en ik ga weer sporten in de tent. Hopelijk is dat nu iets beter te doen!

Bedankt voor het lezen! X

 

Delen:
Secured By miniOrange