(~215 B)
DIARY: weer back in business

DIARY: weer back in business

Afgelopen maandag kwamen wij terug van ons kampeeravontuur en dat betekent maar een ding: veel wassen, boodschappen doen, veel werken om weer helemaal bij te zijn, het sporten weer oppakken en de jongens weer naar school. Zo’n week na een vakantie is nooit favoriet, maar het moet nu eenmaal gebeuren. Dingen die voor de vakantie kunnen wachten schuif ik altijd door en dan kom ik ze na de vakantie weer tegen. Het was een rommelige week, maar al met al is het weer helemaal goed gekomen. Ik start de week op dinsdag, aangezien jullie vorige week tot en met maandag hebben gezien. Kijk mee naar de foto’s!

Dinsdag

De vakantie is voorbij! Tijd om vroeg op te staan en de tassen weer te vullen.

Ook Maddox gaat weer naar school en omdat hij er maandag niet was, gaat hij nu op dinsdag en woensdag.

Ik heb een paar coachingsessies met iemand die leert voor coach en in de praktijk wil oefenen. Voor de vakantie hadden we een intake en nu is de eerste sessie.

Ik begin aan mijn to do-lijst en ondanks alle mooie planners en notitieboeken die ik heb, schrijf ik toch liever iets op een kladblaadje om vervolgens te kunnen strepen, haha.

Syler is weer thuis van school. Hij is gewoon bijna 7, ongelofelijk.

’s Avonds kijk ik het Perfecte Plaatje onder het genot van chocolade pepernoten. Het vreetseizoen is weer aangebroken, haha.

Woensdag

Zoals ik al vertelde is Maddox vandaag op school dus ik zit de hele dag achter de computer om verder te gaan aan mijn to do-lijst. Ondertussen draait de wasmachine op volle toeren.

Ik ga weer sporten en dat gaat prima!

Ik ontvang een mega leuk pakket. Ik heb nog steeds als goed voornemen om eens wat vaker ’s avonds spelletjes te spelen met Raymond en ook vaker met Skyler, in plaats van steeds maar die telefoons en andere schermen. Mislukt nog volledig, maar wie weet kan dat een nieuw project worden.

Ik lig heel vroeg in bed en kijk daar lekker televisie.

Donderdag

Net acht uur geweest en de wasmachine staat alweer aan, plus dat er alweer was is weggewerkt. Schouderklopje.

Samen Skyler naar school brengen.

Maddox helpt Raymond met de caravan schoonmaken.

Ik volg een Nima-B in one day cursus. Althans, dat is de bedoeling. Het duurt een uur voordat alles werkt en daarna werkt het nog niet naar behoren. Ik klapte er ook steeds uit dus ik heb het maar opgegeven. Het was een gratis cursus, maar toch heel jammer. Ik wilde op deze manier ontdekken of Nima B Digital Marketing iets voor me was, maar dat is er dus niet van gekomen.

Het geeft me wel ruimte voor mijn werk. De cursus zou namelijk een hele dag duren en ik heb nu dus een dag extra voor mijn to do-lijst.

Maddox is dol op ‘klusjes’ dus we gaan samen boven schoonmaken.

We gaan samen Skyler weer ophalen, maar hij gaat mee met een vriendje. We lopen zonder broer, maar met tas weer naar huis.

’s Avonds eten we tacobootjes. Vindt Maddox altijd leuk.

Ik zit klaar voor De Beste Zangers!

Vrijdag

Goedemorgen vrijdag! Na een paar weken is mijn moeder er weer gezellig. We gaan langs wat winkels en boodschappen doen. Skyler heeft een nieuwe winterjas nodig dus ik shop deze bij Zeeman voor 20 euro. Zo tof.

Maddox heeft een nieuw pak van Moodstreet. Staat fantastisch!

Fotomodel.

We gaan een stuk wandelen en ik laat jullie meteen mijn jurk even zien. Zo mooi.

Dit pad is ook mega mooi. In de lente zijn dit bloesembomen en nu ziet het er zo mooi herfstig uit. Love it.

Oma wil ook meedoen in de speeltuin, haha.

Zo heerlijk dat ze het ook allemaal gewoon doet. De kinderen genieten daar van.

Ik krijg deze tablet opgestuurd en mijn review volgt later. Erg leuk ding voor Maddox!

Ik kreeg tegoed van Fabienne Chapot om in de sample sale wat dingen te bestellen. Ik ging voor dit jurkje!

En deze schoenen. Beiden vind ik fantastisch.

Zaterdag

Ik begin de dag in de sportschool.

Daarna ga ik door voor mijn nagels.

De caravan gaat weer naar de stalling. Tot volgend jaar!

Even de schermen uit en kleuren!

Raymond en ik kijken ’s avonds naar The Social Dilemma. Best heftig want ik voelde me echt enorm aangesproken en zie het ook in mijn gedrag. Moeilijk, want ik kan van mezelf ook echt wel zeggen dat ik verslaafd ben aan mijn telefoon.

Zondag

Raymond en Maddox gaan naar Voetjebal; Skyler en ik gaan boodschappen doen. Het saucijzenbroodje is ook in the pocket.

Zo lief deze throwback. Zes jaar geleden alweer.

Weer wat vaker de schermen uit en dit keer kleuren met Colourmazing. Heb ik maanden geleden eens opgestuurd gekregen en valt nu in de smaak.

’s Middags is Raymond even op pad, spelen de jongens boven en ben ik bezig met dit dagboek en mijn administratie. Het is alweer tijd voor de BTW-aangifte. Vanavond staat er patat met snacks op het menu en dan is het alweer tijd voor een nieuwe week. Een week waarin we weer helemaal op de rit zijn en die we zelfs starten met een lege wasmand. Dan ben je écht helemaal back on track.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange