(~215 B)
DIARY: veel interviews, luie woensdagmiddag & uitwaaien op het strand

DIARY: veel interviews, luie woensdagmiddag & uitwaaien op het strand

Deze week ging ik van hort naar her. Ik werkte, hield me bezig met de jongens, bracht ze naar hun sport, reed weer naar huis, was aan het werk en probeerde hier en daar wat tijd voor mezelf te pakken. Raymond zit op zijn werk met topdrukte en dat zorgde ervoor dat hij ’s avonds laat thuis kwam van zijn werk. Dat hield voor mij ook topdrukte in, want ik moest de jongens naar hun sport brengen, terwijl we dat normaal samen verdelen. Er is ook topdrukte op mijn werk: ik heb veel interviews en alles moet geschreven én goedgekeurd zijn om klaargezet te worden voor de vormgever. Na de vakantie gaan we direct de correctierondes in. Het is momenteel even standje overleven, maar daar krijgen we volgende week wel twee weken vakantie voor terug.

Het weekend deden we het rustig aan: boodschappen, sporten, lezen en lekker naar het strand om uit te waaien. Oh, en we aten gezellig bij vrienden thuis. Kijk mee!

Maandag

Het is weer maandag, dus ik breng de jongens naar school.

Ik heb om 09.00 uur mijn eerste interview.

Eventjes op kantoor. Ben wel trots als ik dit allemaal zie hangen! Ik heb zo ontzettend veel geschreven afgelopen jaar. Meer dan ooit, kan ik wel zeggen.

Op naar weer een interview.

Ik lunch laat op kantoor, met paprikasoep. Lekker deze! Daarna is het tijd om wat te schrijven en dan is het opeens alweer 14.40 uur en moet ik weg om op tijd bij de jongens te zijn.

Kickboksen! De laatste les voor de vakantie. Hierna gaat hij naar de volgende groep.

Dinsdag

Het is tijd om de jongens naar school te brengen en briefjes te pakken voor het kerstdiner. Ik hou het makkelijk dit jaar. Of nou ja, altijd eigenlijk. Haha. Iets kopen, de oven inschuiven en afgeven moet lukken.

Even op kantoor om wat dingen uit te schrijven.

Ik ga weer op pad voor een interview.

En daarna heb ik er weer een. Vervolgens ben ik tot 16.30 uur op kantoor om weer alles uit te schrijven.

Ik ga iets eerder weg, want ik moet Skyler naar basketbal brengen. Normaal doet Raymond dat.

Daarna rij ik door naar de BSO om Maddox op te halen.

Woensdag

Even tijd voor mezelf. Ik begin de dag in de sportschool.

Ik ga daarna naar Kraanmode, want het is VIP-dag. Dat betekent 25% korting op de gehele collectie. Dat komt goed uit want ik heb twee dingen op het oog:

De gestreepte top van by-bar en een zwarte blazer. Ik vind een blazer van Yaya en die is perfect!

De rest van de middag komt er niks meer uit. Maddox ligt op de bank, Skyler chillt in zijn kamer en ik hang ook wat rond in huis. Alle energie is even weg bij ons.

Donderdag

Op naar school.

Ik heb een dag zonder afspraken en dat is fijn. Ik kan de hele dag lekker mijn interviews uitwerken. Deze introvert heeft het wel zwaar met al die gesprekken en dan is een dag op kantoor heel erg welkom. We gaan wel even met zijn drietjes lunchen buiten de deur.

Na school heb ik een 10-minutengesprek voor Maddox.

’s Avonds is het weer tijd voor een basketbaltraining.

Hij mag wat langer opblijven om de eerste helft van Ajax te kijken.

Vrijdag

Oma is er weer! Halleluja, want ik kan wel wat hulp in huis gebruiken, haha. Altijd fijn als ze helpt met de was wegwerken, wat boodschappen doen, de bedden verschonen en gewoon even er zijn.

Lekker even koffie en een taartje. Ik geloof dat we die wel verdiend hebben deze week.

Gezellig!

Ik ontvang deze hangers van Sabine, de vrouw die ik geïnterviewd heb voor Kek Mama over haar zoontje Noah. We hebben nog steeds superleuk contact samen en deze heeft ze voor de jongens gemaakt. Is toch prachtig?

De boom wordt steeds iets voller want ik koop stiekem de hele week al hangers, haha. Maar het valt nog mee, want de achterkant is helemaal leeg. Zie je toch niet, lol.

Zwemles! Hij is zo blij want ik heb beloofd dat hij volgende week een keer mag overslaan, haha. Alhoewel hij na deze les zei: ‘misschien ga ik toch wel, want dan heb ik sneller mijn lintje’. Hoop dat hij er bij blijft. En anders ook goed. Belofte maakt schuld.

Ik probeer het te zien als tijd voor mezelf, want ik zit hier nog wel even. Maar mensen die mijn boek hebben gelezen, weten hoe erg ik een hekel heb aan zwemlessen en het sociale aspect eromheen.

Zaterdag

Klein ritueel op zaterdagochtend: eerst koffie halen en dan door…

Naar voetbal.

Maddox gaat vanaf januari wedstrijden spelen, dus we halen een voetbalpak van de club. Hij is er heel blij mee, ook al ziet dat er niet zo uit. Hij is afgepeigerd van de training, lol.

’s Middags werk ik een beetje voor de verloskundigen.

Wandelen met Skyler en postzegels kopen voor de kerstkaarten. En frikandelbroodjes, want dat is zijn nieuwe verslaving.

Ik ga met Raymond boodschappen doen.

Heel even een momentje voor mijn boek.

Om 17.30 uur zijn we bij Stonne en haar gezin, om pizza’s te maken. Zo gezellig!

De kinderen hebben het helemaal naar hun zin (de oudsten zijn buiten vuurwerk afsteken met de vaders, lol)

Maatjes sinds groep 1. Leuk om te zien hoe ze met elkaar opgroeien. De oudste twee zitten ook bij elkaar in de klas sinds groep 1.

Raymond en ik zitten klaar voor Sleepers.

Zondag

Ik begin de zondag in de sportschool. Geen zin in gewichten, dus ik doe cardio. Ik fiets een half uur, sta op de loopband en doe veel stretches. Ook wel eens fijn.

Daarna is het tijd om naar het strand te gaan. Ik ben hier altijd wel voor de paaien; de mannen iets minder. Maar ze zijn overstag.

Wist alleen niet dat het zo hard waaide.

Weel heel lekker even!

Vriendje.

Daarna warmen we op bij Gestrand.

Nog heel even spelen en daarna rijden we naar huis.

Op naar de laatste week voor de vakantie. Nog een paar activiteiten en afspraakjes voor de jongens; nog heel erg veel teksten voor mij. Maar we komen er wel. En daarna heerlijk even twee weken genieten van de rust.

Tot volgende week! Eerste Kerstdag ben ik er gewoon met een fotodagboek X

Delen:
Secured By miniOrange