(~215 B)
FC Surprise: het leukste cadeau voor de voetballiefhebber

FC Surprise: het leukste cadeau voor de voetballiefhebber

Tot vorig jaar riep Skyler dat voetbal mega stom was. Hij snapte niks van alle voetballers in de klas en wilde niks van Ajax of welke club dan ook weten. Totdat hij Fifa23 ging spelen. We waren bij onze vrienden in Almere, hij speelde het spel op de Playstation met zijn vriendje en niet veel later kreeg hij het spel cadeau van oma. Sindsdien is hij voetballiefhebber. Of beter gezegd: voetbalverslaafd.

‘Ajax in mijn bloed’

Vraag Skyler wie bij welke club speelt, en hij kan jou alles vertellen. Hij kan jou vertellen hoe de rating is, waar de voetballer eerder heeft gespeeld en weet over elke club wel iets te noemen. Hij voetbalt veel op school, deed mee aan het voetbalschooltoernooi en spaart voetbalplaatjes. Elke wedstrijd van Ajax wordt gekeken, met uiteraard voorzien van commentaar. Hij weet precies welke club hoeveel met winnen of verliezen, om voor Ajax het beste scenario te schetsen. Ik moet er wel om lachen. Raymond en ik hebben elkaar leren kennen bij een wedstrijd van Ajax en onze eerste ontmoetingen waren voor de Arena. Als ik nu aan Skyler vraag waarom hij opeens zo’n voetbalfan is en Ajax zijn lievelingsclub is, hoor ik niets anders dan: ‘jullie hebben elkaar daar leren kennen dus ik heb Ajax in mijn bloed’. De wijsneus.

Voetbalshirts

De voetbalshirts zijn niet aan te slepen en op zijn wishlist voor zijn verjaardag en Sinterklaas stonden dan ook allemaal voetbalitems. Oké, ook een beetje basketbal omdat dat wel echt zijn sport is, maar alles daarbuiten is voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Ik kon dan ook niets anders dan ja zeggen op een samenwerking met FC Surprise.

FC Surprise

Bij FC Surprise ontvang je een mystery box met daarin een voetbalshirt van een willekeurige club of land. In plaats van dat je kiest voor een specifiek shirt, geef je aan welke club of competitie je niet wil ontvangen. Zij selecteren dan een shirt als verrassing, die je de volgende dag in huis hebt. Het was voor de jongens (ook Maddox is inmiddels besmet met het voetbalvirus) een verrassing, dus ik heb alleen Feyenoord als no go ingevuld (haha, rasechte Ajacieden hier). Een dag later, na het opzetten van de kerstboom, vroeg ik de jongens om voor de boom te gaan zitten met hun ogen dicht. Ik overhandigde hen allebei een box van FC Surprise, met daarin een verrassingsshirt. Je had hun ogen moeten zien.

Afwisseling

Na een enthousiaste uitpaksessie, bleek Skyler een shirt van Southampton FC te hebben. Daarna dook hij volledig in de club en daar weet hij inmiddels een hoop van, haha. Hij is er heel blij mee en het is weer een leuke afwisseling met zijn Ajax-shirts. Maddox heeft het shirt van Italië. Maddox vindt het allemaal de bom, want die loopt het liefst alleen maar in voetbalshirts en heeft naast Ajax zelfs nog iets van Manchester United uitgezocht een tijd geleden. Ik weet niet hoe het bij jullie op school zit, maar hier is het in ieder geval een hype.

Skyler zei gelijk: ‘ik vind dit zo leuk, dit wil ik nog wel eens!’ Het uitpakken, de spanning, het kennismaken met een andere club, hij vond het waanzinnig. Maddox vond het allemaal wel best: welk shirt het ook zou zijn, hij draagt het sowieso met trots!

Mysterybox

Een mysterybox voor kinderen kost 24,95. Ik vind het helemaal leuk! En mocht je bepaalde dingen niet willen ontvangen, dan kun je dat gewoon aangeven. Ze hebben in ieder geval een uitgebreide collectie waar menig voetbalhart sneller van gaat kloppen. Een tip voor de kerstdagen en verjaardagen aankomend jaar! Wij gaan dit zeker nog eens kopen. Ook proberen? Met de code MOMMYTOBE15 krijg je 15% korting op je bestelling! Via deze link wordt de korting direct berekend.

Meer informatie vind je op www.fcsurprise.nl.

Let wel op: uit ervaring kan ik zeggen dat ik voetbalshirts aardig klein vind vallen. Bestel gerust een maatje groter, als je er iets langer plezier van wil hebben!

Delen:
Secured By miniOrange