(~215 B)
DIARY: twee basisschoolkinderen, skateboarden & zorgen om Maddox

DIARY: twee basisschoolkinderen, skateboarden & zorgen om Maddox

Goedemorgen! Na twee weken op vakantie te zijn geweest, vond ik het heerlijk om afgelopen week weer lekker thuis door te brengen. Op maandag mocht ik allebei de jongens naar school brengen en dus was het voor Maddox ook tijd voor de eerste, volle dagen. Inclusief overblijf, dat heb ik maar gelijk geregeld (onze school heeft geen continurooster). Hij heeft het onwijs goed gedaan! Nog steeds is het zijn hobby niet maar hij komt steeds een beetje meer los, hij eet goed en went steeds een beetje meer. Het was een korte week, in verband Hemelvaartsdag en een vrije dag erna, maar het was voor hem precies goed om zo te starten. Helaas ging het van het weekend weer slecht met Maddox; hij was onwijs benauwd, ik moest de medicatie ophogen en stond op het punt om naar het ziekenhuis te rijden. Gelukkig kreeg ik het zelf onder controle, maar het was wel weer even schrikken.

Voor de rest was het een fijne week. Ik startte met een nieuwe opleiding, was heerlijk aan het werk, spotte mijn boek in mijn favoriete boekhandel en had lekker wat momenten voor mezelf. Ik ben op zoek naar een nieuwe indeling van mijn week dus voor nu was het allemaal wat rommelig en alles door elkaar, maar daar wil ik nog even naar kijken. Wanneer ik werk, wanneer ik studeer en wanneer ik een dagdeel voor mezelf pak, bijvoorbeeld. Alhoewel ik dat ook weer lastig vind, aangezien het ligt aan mijn inspiratie, mijn opdrachten en onverwachtse zaken. Zo wilde ik op maandag altijd gaan schrijven, maar heb ik op het moment dat dit fotodagboek online komt, de hele dag online een cursus. Nou ja, even zoeken en bekijken allemaal!

Kijk mee naar onze week!

Maandag

Goedemorgen! Back to business. Raymond weer naar zijn werk, twee kinderen klaarmaken, tassen vullen en even ontbijten voordat we naar school gaan.

Daar gaan we, eerste officiële dag voor Maddox!

Ik ga de hele dag aan het werk.

En om 15.00 uur haal ik de jongens weer op. Ging best goed!

Maddox gaat in de middag met zijn nieuwe speelgoed spelen. Hij kreeg van ons het ziekenhuis van Playmobil en dat is een schot in de roos.

’s Avonds met koffie op de bank. Fijn om weer warm te zitten, haha.

Dinsdag

Daar gaan we weer, op naar school.

Ik ga weer aan het werk.

’s Middags haal ik mijn bril op en…

Laat ik mijn nagels bijwerken. Ik vond dit rood echt fantastisch, maar het is tijd voor wat anders.

Ik ga voor roze!

Eenmaal thuis ga ik de hoofdstukken lezen en leren die bij de eerste cursusavond horen.

Skyler neemt een vriendje mee naar huis. Uiteindelijk zijn ze de hele tijd boven en ben ik met Maddox beneden.

Mijn hbo module online marketing begint! De eerste avond is deze dinsdag, de volgende weken zit ik op donderdagavond van 19.00 uur tot 22.00 uur in deze cursus.

Als ik naar bed ga en bij de jongens ga kijken, zie ik Maddox zo liggen. Haha.

Woensdag

De jongens gaan weer naar school. Ik hoor niet meer ‘mama, ik wil niet!’ dus we gaan de goede kant op.

Ik ga weer aan het werk. Ik zit eraan te denken om de woensdagochtend te gebruiken voor de zelfontwikkeling cursussen van Anders Kan, zodat ik die ook lekker kan volgen.

Nog een uurtje voordat de jongens uit school komen. Ik ga mijn kast opruimen.

Dit moet nog, haha. Maar daar heb ik geen tijd voor nu.

’s Middags ben ik lekker met de jongens op pad. Kibbeling!

En een ijsje. Klein feestje om de eerste schoolweek te vieren.

Daarna door naar de skatebaan.

Donderdag

Het is Hemelvaartsdag en iedereen is vrij. Raymond gaat met de jongens op pad; ik maak content voor Gladskin. Mijn iMac heeft echt veel kuren de laatste tijd en ik denk dat ‘ie echt op raakt na al die jaren. Ik ga verder op de laptop.

Raymond is met de jongens naar de skatebaan.

’s Middags gaan we wandelen.

Eerst een tussenstop in de speeltuin, maar daarna écht.

De rest van de middag zijn we gewoon thuis.

’s Avonds bestellen we heel spontaan eten. Lekker!

We zijn echt ontzettend moe dus sinds tijden kijk ik samen met Raymond weer eens boven televisie. Raymond werkt weer fulltime na een jaar veel thuis, en dat is best weer even wennen.

Vrijdag

Mijn moeder is er weer! Mijn vader is ook vrij en terwijl hij met Skyler naar zwemles gaat, gaan wij even op pad.

Ik koop deze vaas en droogbloemen bij Lollipopland, die vanaf nu Heavy Dreamer heet en meer gericht is op interieur.

’s Middags gaan we naar de skatebaan om opa en oma te laten zien wat de jongens al kunnen.

Nasi van oma!

En dat is weer een feestje.

Zaterdag

Maddox heeft het opeens weer heel benauwd. Ik ben de hele nacht met hem bezig, iedere twee uur zijn puffers geven en zijn medicatie ophogen. Zo vervelend en heftig weer.

De hele dag gaat het door.

Ik twijfel of ik naar de huisartsenpost ga maar uiteindelijk heb ik het zelf aardig onder controle.

Ik moet er even uit en ga naar Hoofddorp. Daar zie ik mijn boek liggen bij mijn favoriete boekhandel. Ik heb hem wel een mooi plekje op tafel gegeven in plaats van in het schap, haha.

Ik haal wat leuke dingen bij Hema en daarna een koffie en brownie. Ik wil naar de Zara maar daar staat zo’n gigantische rij (overal eigenlijk), dat ik snel weer naar huis ga.

Verder knuffelen met Maddox.

’s Avonds kijk ik Lego Masters met Skyler.

Zondag

We hebben een heel goede nacht met Maddox. Hij slaapt diep en we vinden het zelfs eng dat hij zo stil en rustig ligt. ’s Ochtends komt hij even bij ons televisie kijken en daarna valt hij weer in slaap tot 12.00 uur. Hij is helemaal uitgeput van de benauwdheid en het hoesten.

Ik ga even boodschappen doen.

Als ik thuis kom tref ik dit aan. Hij eet en drinkt, is niet zo heel erg benauwd meer en ziet er beter uit. Fijn!

Ik ga de speelhoek een beetje opruimen weer. Dit kleed kocht ik bij Hema en de mand erachter ook. Zulke leuke dingen! Ziet er net weer wat fleuriger uit nu!

Dat was hem. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange