(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

DIARY: paard, partijtje & op broekenjacht

DIARY: paard, partijtje & op broekenjacht

Goedemorgen! Tijd voor een nieuw fotodagboek. Nog maar een paar dagen te gaan tot we onze caravan weer aankoppelen en richting camping Bakkum rijden voor tien dagen vakantie. Ik ben zó benieuwd! De komende dagen staan voor mij in het teken van werk afronden en dan later volgt er natuurlijk een fotodagboek van ons nieuwe kampeeravontuur mét nieuwe caravan.

Kijk mee naar mijn fotodagboek van vorige week.

Maandag

Tijd voor de jongens om weer naar school te gaan.

Ik ga door naar de sportschool.

Kinderboerderij op locatie is aanwezig bij Maddox op school en aangezien hij dol is op paarden, is dit wel een fantastische dag voor hem.

Een vrolijk pak voor een druilerige dag.

Skyler ophalen.

Ik verras hem met Fortnite kaarten, die hier nieuw in de winkel zijn.

Ik ben wat uurtjes bezig voor My Lovely Notebook.

’s Avonds kijken we weer naar een persconferentie.

Ik loop al maanden in jurken en ben in de tussentijd wat kilo’s afgevallen. ’s Avonds leg ik mijn kleding klaar voor de volgende dag, maar ik kom tot de conclusie dat de jeans echt niet meer kan. Gelukkig vind ik nog een jeans die me eerst te klein was en die nu redelijk zit.

Dinsdag

Ik ben buiten de deur! Ik werk eerst een beetje aan mijn boek.

Daarna heb ik een coachinggesprek met iemand die de opleiding volgt en nog iemand zocht om te coachen! Fijn om wat dingen mee te bespreken, te sparren, de tips weer te kunnen gebruiken in mijn boek en om haar ook weer te helpen met feedback de andere kant op. Ik zal bij haar twee of drie sessies volgen.

Daarna rijd ik naar Hoofddorp en omdat ik nog niet gegeten heb, haal ik bij Backwerk een broodje met kip en mango chutney. Lekker hoor, maar erg heftig, haha.

Ik ben op een missie! Omdat ik niet stabiel ben qua gewicht nog, wil ik een goedkope jeans vinden. Ik neem heel wat broeken mee bij Zara de paskamer in, verschilllende modellen in verschillende maten. Uiteindelijk vind ik twee fijne voor 25 en 30 euro! Zitten ze perfect? Niet helemaal, maar het volstaat voor nu helemaal. Vind het zonde om weer voor 100 euro mijn favoriete Levi’s aan te schaffen als ik niet weet wat ik qua kilo’s en figuur ga doen.

Skyler heeft een vriendje mee naar huis.

Woensdag

Samen Skyler wegbrengen.

We hebben een rustige ochtend. Maddox kleien…

En ik werk nog een beetje.

Skyler alweer halen. Zo’n woensdagochtend vliegt voorbij.

Ik sluit de dag af met een wandeling.

Donderdag

Donderdag begin ik zoals altijd in de sportschool.

Ik werk een beetje.

En daarna ga ik met Maddox aan de grote schoonmaak. Hij wil me maar al te graag helpen.

De rest van de dag doen we niet veel meer en ’s avonds maak ik spaghetti, waar Maddox dol op is.

De Beste Zangers!

Vrijdag

Ik mag weer samenwerken met bonprix en stuur mijn keuze door.

Koffie bij Lollipopland.

Cheese!

Oma is er natuurlijk ook weer. Lekker samen naar het bos ’s middags.

Zoals altijd: lekkere nasi!

’s Avonds is Skyler weer eens lekker aan het spelen.

Ook maakt hij een kaart voor het meisje waar hij de volgende dag een partijtje van heeft. Zo lief.

Zaterdag

Ik begin de zaterdag in de sportschool.

Daarna ga ik door voor mijn nagels.

En ’s middags doe ik boodschappen met Maddox zodat ik zondag lekker thuis kan blijven.

Deze jurk van Fabienne Chapot heb ik al een tijdje op het oog en na een keer de verkeerde maat te hebben besteld en daarna een bericht te krijgen dat ‘ie was uitverkocht, heb ik hem gevonden in de goede maat. Ik ben er verliefd op!

Skyler heeft een bakkersfeestje en ik dacht dat ze gewoon thuis zouden blijven bij hen. Uiteindelijk komt Skyler ’s middags met dit thuis; heeft hij een eigen taartje gemaakt bij de bakker. Wat tof!

Proeven!

Zondag

Zondagochtend gaat Raymond met Maddox naar Voetjebal en blijf ik lekker thuis met Skyler. Ik kijk eigenlijk nooit echt series op Netflix, behalve ’s avonds met Raymond. Maar nu heb ik opeens zin om iets te kijken en ik begin aan Emily in Paris. So far, so good!

Voor de rest hangen we thuis. De jongens spelen, gamen en kijken tv; ik werk een beetje omdat ik de hele week veel te doen heb én we natuurlijk vrijdag weggaan. Ik moet even wat artikelen schrijven, deadlines voor opdrachten halen en twee nieuwsbrieven voor My Lovely Notebook schrijven. Dan kunnen we vrijdagmiddag richting Bakkum!

Zo’n dag dus, haha. Laat je echter niet misleiden door deze gezelligheid: er wordt een hoop ruzie gemaakt en er wordt een hoop gehuild om niks. Storm op komst…

Tot de volgende keer X

Delen:
Secured By miniOrange