(~215 B)
10 x leuke spiegels voor in de kinderkamer

10 x leuke spiegels voor in de kinderkamer

Zodra we eindelijk een bouwbedrijf hebben gevonden die de uitbouw boven kan gaan realiseren zodat de kinderkamers groter worden, kunnen we aan de slag met hun ruimtes. Voor nu is eigenlijk alles nog hetzelfde als in het begin. De muren zijn dan een keer geverfd, maar voor de rest veranderen we niks. Skylers ledikant is vervangen voor een bed, maar alsnog is dat een peuterformaat. Maddox heeft nu ook een peuterbed en het wordt na de verbouwing wel tijd om de commode eruit te halen. Skyler droomt van een hoogslaper en voor Maddox weet ik het nog niet zo goed. Misschien krijgt hij wel het steigerhouten bed waar Skyler nu in slaapt.

Ik ben nooit zo goed geweest in interieur en heb daar geen oog voor. Ik vind wat dingen mooi, maar qua styling kom ik nooit zo ver. We hebben dan ook redelijk simpele kamers, zonder al teveel details. Dat vind ik soms jammer, helemaal als ik soms kinderkamers voorbij zie komen op Instagram. Sommige mensen kunnen dat zó goed. Een kleedje hier, een spiegel daar, een mooie plant, het kleurgebruik… Het is zeker niet zo dat de kamers nu lelijk zijn, maar het is gewoon wat standaard. Het liefst zou ik nu alles om willen gooien maar helaas, dat gaat alleen maar zonde zijn. Zodra de verbouwing achter de rug is -en die is nog niet gepland dus geen idee wanneer- kan ik eens gaan nadenken over de kamers van de jongens.

Bij de Hema had ik vorige week een fantastische spiegel in mijn handen. Geschikt voor mijn jongens? Nee, die zijn daar echt te groot voor geworden. Maar voor een babykamer is het fantastisch! En als ik nu een babykamer moet gaan inrichten, zou ik een spiegel absoluut een leuk detail vinden. Voor mij dus niet meer relevant, maar ik kon het niet laten om er niks mee te doen. Er zijn namelijk veel leuke spiegels te koop! Ik heb een selectie gemaakt en laat het jullie zien vandaag.

H&M, 12.99

Fop en Bij, 25.99

Bloomingville, 54,90

Hema, 15,-

A Little Lovely Company, 8.95

H&M, 14.99

Liewood, 18.95

Weijerzee, 19.95

VTWonen, 24.90

Madam Stolz, 22,-

Delen:
Secured By miniOrange