(~215 B)
HEMA brengt de kinderkamers in herfstsferen

HEMA brengt de kinderkamers in herfstsferen

Wat mij betreft is HEMA een van de leukste winkels die we kennen. Ik kom er heel erg graag, voor zowel de kinderen als voor mezelf. Ik shop daar regelmatig een leuke broek of sweater voor Maddox, heb al regelmatig shirts en pyjama’s voor Skyler gescoord, ben dol op hun kinderbordjes en de geurkaarsen in de geur linnen vind ik waanzinnig. Als ik een cadeautje nodig heb is het altijd HEMA waar ik naar binnen ga. Vanmorgen kreeg ik een onwijs leuk persbericht in mijn mailbox en stond te springen om het aan jullie te laten zien. Want HEMA zou HEMA niet zijn als het niet ontiegelijk hebberig maakt.

Het thema van de kinds homecollectie is bosdieren en zit vol met herfstige kleuren. Daar hou ik van! En eigenlijk niet alleen voor de kinderkamer; het is bij mij prima welkom in de woonkamer ook… Het thema komt terug in het vrolijke beddengoed, de gezellige vloerkleden en veelzijdige wanddecoratie. Het vloerkleed met groen vind ik wel heel erg leuk voor bij een van de jongens op hun kamer. En dat beddengoed is natuurlijk helemaal fantastisch!

Omdat een nieuw seizoen in de meeste huishoudens wel gelijk staat aan een grote schoonmaak en opruimkriebels, komt HEMA ook met letterklapkratjes, opbergmanden en wandrekjes. De leukste toevoeging vind ik de klapkratkar (leuk voor Scrabble). Hierdoor kan je de kratjes makkelijk vervoeren of opbergen. Voor op de kratjes zijn er letters die erop gezet kunnen worden zodat er makkelijk aangegeven kan worden waar het kratje voor bedoeld is. De wielen zijn gemaakt van rubber waardoor het geen krassen veroorzaakt en de kar kan door middel van een touw voortgetrokken worden. Stuur je kinderen op pad met de kar om hun eigen speelgoed op te ruimen. Dit wil ik hebben voor in de woonkamer! Ons huis staat al helemaal vol met kratjes en ik weet zeker dat Maddox deze kar waanzinnig gaat vinden.

Samen een appeltaartje bakken en daarna gezellig opeten? Dat kan deze herfst met de nieuwe HEMA-kids home bak en tafelen collectie. Er is keus uit diverse bakvormpjes, houten kookgerei en een keukenschort om knus met de kinderen wat lekkers te maken. Ik vind het heerlijk om iets te bakken met de kinderen maar doe het veel te weinig. Een goed voornemen om dit deze herfst eens op te pakken. Dit kan dan daarna geserveerd worden op de bordjes en schaaltjes van melamine met een design van bosdieren. Ook in deze serie bijpassend kinderbestek en handige placemats met een onderzijde van kurk, zodat deze goed op tafel blijft liggen. Handig om knoeien te voorkomen. Dit wil ik ook allemaal hebben! We hebben nu bordjes van Jip en Janneke die prima zijn, maar van deze nieuwe serie word ik nog meer enthousiast. In combinatie met de nieuwe placemats die ik ook gebruik voor de jongens om te tekenen en kleien, denk ik dat het fantastisch gaat staan op tafel.

Ik word echt super blij van deze collectie en het leuke is, dat bijna alles nu al verkrijgbaar is. Ik ga na onze vakantie echt even kijken wat ik zoal wil aanschaffen. De klapkratkar is sowieso heel erg welkom en met een leuk nieuw dekbedovertrek en een vloerkleed maak je de kamers al direct helemaal anders! Voor de rest komen er ook zeker nog bordjes en placemats, die vind ik ook echt fantastisch. Dankjewel HEMA! Take al my money…

Delen:
Secured By miniOrange