(~215 B)
DIARY: oma in huis, eerste prikken erin, naar Anouk & verjaardag op Bakkum

DIARY: oma in huis, eerste prikken erin, naar Anouk & verjaardag op Bakkum

Guten Morgen op deze Tweede Pinksterdag! Het was me het weekje wel weer. Mijn schoonmoeder is even in Nederland om het een en ander te regelen en ze verblijft bij ons thuis. Een spontaan tripje, maar natuurlijk is het helemaal prima dat ze bij ons overnacht op zolder. Daardoor heb ik wel een extra oppas in huis, zodat ik lekker kan sporten, haha. Ze helpt ook mee in huis en met koken, dus super fijn. Voor de rest was ik lekker aan het werk en vrijdag stond de eerste prik op het programma voor mijn astma en eczeem. Ik krijg biologicals en dat moet me een stuk beter gaan maken. Ik haat dit traject enorm en vond de prikken echt even om te huilen, maar hopelijk wen ik eraan en kan ik elke twee weken zo’n shot halen. We gaan zien wat het gaat doen. Zaterdagavond was mijn lichtpuntje van de week: ik mocht weer naar Anouk. Samen met een vriendin reed ik naar Raalte voor een waanzínnige, energieke show. Ik heb intens genoten en kan niet in woorden uitdrukken hoe belangrijk deze show voor me was en hoeveel energie me dat geeft om de ziekenhuisbezoeken te trotseren.

Ik ga jullie mijn week laten zien. Komt-ie!

Maandag

De vakantie is voorbij en de jongens gaan weer naar school.

Ik ga eindelijk weer normale weken draaien op kantoor. Fijn!

Op naar kickboksen.

Raymond is naar basketbal met Skyler, oma is bij Maddox, dus ik ga sporten.

Dinsdag

We zijn weer op het schoolplein.

Ik ben de hele dag op kantoor.

Aan het eind van de dag haal ik weer mijn medicatie op en haal ik nog even boodschappen.

Maddox ophalen van de BSO. Hij is boos, want hij wil nog helemaal niet naar huis, haha.

Woensdag

Opa en oma gaan op vakantie en ik breng ze even naar Schiphol. Voordat het zover is, willen ze nog even mee de jongens naar school brengen.

Ik ga met mijn schoonmoeder naar het dorp om even een wat dingen te halen. Ze woont op een eiland, waar ze dit soort spullen niet hebben. Ze gaat altijd helemaal los bij de Hema, haha.

Een ritje Aalsmeer is natuurlijk niet geslaagd zonder een bezoek aan het Tuinhuis.

’s Middags gaan de jongens naar de kapper. Skyler wil hetzelfde als Antoon en aangezien hij laatst de zijkanten korter had, gaat hij dit ook doen. Staat superleuk!

Maddox wil Haaland worden. Hij heeft lang haar met een knotje, met de zijkanten kort,. Het lange haar moet hij nog even sparen, maar de zijkanten zijn alvast korter.

Rondje Hoofddorp met oma.

Donderdag

Ik draag voor het eerst mijn wijde jeans van Catwalk Junkie. Love it.

Ik begin de dag met een interview.

Daarna ben ik voor een paar uur op kantoor.

Na school heeft Maddox een vriendje mee. Omdat hij nog een babybroertje heeft, breng ik hem ’s middags naar huis. Scheelt zijn moeder weer een ritje.

Ik ga weer sporten!

’s Avonds lig ik helemaal in een deuk bij het programma van Frans Bauer.

Vrijdag

Op naar school.

Ik ga naar het ziekenhuis en zie er zo tegenop. Precies als de auto instap, begint dit liedje. Zo fijn.

Even chill met koffie.

Dit zijn de prikken. Dit is een dummy; de echte zit er al in. Maakte deze foto voor Raymond, maar misschien zijn jullie ook nieuwsgierig.

Op de terugweg rij ik even langs kantoor. Ik word op een of andere manier altijd rustig van de omgeving daar. Even kletsen met mijn collega, beetje water drinken en weer naar huis. Heb ik zelfs gedaan op de dag dat ik ging trouwen, haha. Ik liet mijn haren doen en daarna stapte ik even kantoor binnen. Ik weet niet wat het daar is, maar het voelt goed om daar te zijn. En blijkbaar wilde ik dat na het ziekenhuis ook even. Ik nam gelijk wat magazines mee.

Zwemles!

En daarna uiteraard door naar voetbaltraining.

Sinds maanden groeien mijn nagels weer een beetje en durf ik het aan om nagels te lakken. Door de allergische reactie op PinkGellac een paar maanden geleden, kreeg ik onwijs slechte nagels en durfde ik ook niet zo goed meer te lakken. Maar dit gaat goed.

Zaterdag

Ik begin de zaterdag in de sportschool en haal een record met mijn squat. Lekker hoor.

Met mijn schoonmoeder ga ik naar Kraanmode omdat er sale is. Ik had nog tegoed gespaard en een cadeaubon. Ik slaag wel, maar wel in de nieuwe collectie. Haha, what else is new met mij.

Ik ga met Raymond even naar het dorp en we halen een broodje bakkeljauw bij de nieuwe Surinaamse toko. Zo lekker vind ik dit.

Vorige week bedacht ik me dat ik alle klei ging weggooien omdat er al maanden niet mee was gespeeld. Zal je altijd zien…

Pizza! Mijn eetlust is compleet verdwenen door de prik, dus ik ga voor een kinderpizza, haha. Zelfs die krijg ik niet op. Ik denk dat het een bijwerking is, want heb normaal niet zo’n moeite met eten, lol. Ik ben sowieso heel moe, maar er is één ding dat me op de been houdt…

En dat is dit! Onderweg naar Anouk!

Daar zijn we, in Raalte of all places.

Het is al volle bak als we aankomen, maar dit plekje stond op ons te wachten.

Ik vind het fijn om mijn liefde voor Anouk te delen en vind het dan ook fantastisch dat de mensen om me heen bereid zijn om mee te gaan. Claudia ken ik van het schoolplein, onze zoons zitten samen op kickboksen en ze heeft ons toen onwijs geholpen met de opslag voor onze meubelen. Sindsdien hebben we leuk contact. Ze is zelfs koffie gaan drinken met mijn moeder toen ik in Lissabon zat, haha. Inmiddels schaar ik haar onder mijn vriendinnen en toen ik iemand zocht om met me mee te gaan naar Raalte, wilde zij de fangirl in me wel eens ervaren. En dat was zo leuk en fijn!

Och, och, och. Ik vind dit zo heerlijk.

Het is moeilijk te omschrijven. Het is niet uit te leggen. Er zijn maar weinig mensen die dit begrijpen. Maar meer dan ‘intens intens intens genieten’ kan ik er nu niet over zeggen. Er is niets wat ik leuker vind dan dit. Blijkbaar sta ik er zo de hele avond bij, haha. (niet altijd met de telefoon hoor, vaak ook zonder scherm, lol).

Zondag

Voordat ik sliep, was het 04.00 uur. De Anouk-kater is weer aanwezig. Maar tijd om boodschappen te doen.

Met oma huiswerk maken.

’s Middags gaan we naar de verjaardag van Sea op Bakkum.

En dat is zoals altijd weer heel erg gezellig!

De kinderen zijn de hele dag lekker buiten aan het spelen en ’s avonds gaat de barbecue aan.

Wat een fijne dag! Beetje brak van gisteren, maar op Bakkum is het altijd heerlijk.

Nooit Bakkum verlaten zonder ijs.

Lux is helemaal dol op Skyler dus als hij hoog gaat zitten, kruipt zij er gewoon bij, haha.

Om 20.00 uur houden we het voor gezien. We’re out!

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange