(~215 B)
Friday Favorites #15

Friday Favorites #15

Het was een beetje een gekke, onrustige week. Ik vond niet de rust om een blog voor woensdag en donderdag te schrijven. Maar een nieuwe Friday Favorites is wel gelukt. Nummer 15! Kijk mee.

Tas van Mulberry

Deze tas moet zeker al 12 jaar oud zijn. Ik was toen dól op het merk Mulberry en kocht na mijn Bayswater, deze mooie Alexa in de kleur Watermelon. Hij was in de sale en mijn ouders betaalden de helft mee. Hierdoor was hij opeens goed te betalen voor me, en tot de dag van vandaag koester ik deze tas. Ik heb hem de laatste jaren niet zo veel gebruikt, maar het is nooit in me opgekomen om de tas te verkopen. Gelukkig maar, want ik heb hem weer helemaal ontdekt. De kleur blijft prachtig en het model is enorm leuk. Ja, dit was een favoriet afgelopen week!

Rok van by-bar

Al weken zie ik deze rok van by-bar voorbij komen, maar elke keer dacht ik dat het me niet zou staan. Totdat ik hem opeens bij de Bijenkorf zag hangen en besloot om ‘m te passen. Wat bleek? Ik vond het eigenlijk hartstikke leuk! De print vind ik waanzinnig en het is weer eens iets anders dan wat ik normaal draag. In de winter heb ik vaak lange jurken gedragen met een trui, dus dat is eigenlijk hetzelfde idee. Van mijn collega’s had ik nog een cadeaubon die ik heb ingeleverd, en zo heb ik weer een heel mooi item in mijn kledingkast. Ik heb hem dinsdag naar kantoor gedragen en kreeg onwijs veel complimenten. Dat deed me goed. Deze ga ik vast veel dragen aankomende maanden. En ik weet zeker dat-ie ook in de winter leuk is, met een trui en laarzen. Blij mee!

Rosies reizende theewinkel

Ik had zin in een leuk boek waar ik niet zoveel bij na hoefde te denken. Gewoon een simpel verhaal, waarvan je weet dat het altijd goed komt en waar je je lekker in kunt verliezen. Momenteel lees ik Rosies reizende theewinkel van Rebecca Raisin en dit is precies het boek waar ik naar zoekt. Een break-up, een zoektocht naar jezelf, vriendschap, nieuwe liefde en een leuke hobby. Elke avond vind ik het leuk om mijn e-reader erbij te pakken en weer verder te lezen. Is het heel hoogstaand? Neuh. Maar dat hoeft niet. Het is gewoon een lekker boek voor tussendoor!

Fijne dag op het strand met Moederdag

Ik roep vaak dat ik naar het strand wil, maar negen van de tien keer willen de mannen niet mee. Die vinden het niks om te wandelen en tijd daar te spenderen. Met Moederdag riep ik weer dat ik naar het strand wilde, en dit keer gingen ze wél graag mee. Het was mooi weer dus in plaats van wandelen over het strand, stelde ik voor om lekker een plekje te zoeken om te spelen. Dat vinden de jongens toch leuker. Zwembroek aan en spelen met zand en water! Uiteindelijk hadden we ook nog mazzel met een plek op een terras en hebben we heerlijk geluncht. Een Moederdag om door een ringetje te halen. Het was zo gezellig!

Anouk die mijn foto als profielfoto heeft

Anouk heeft een vaste fotograaf voor tijdens concerten. Een vrouw waar ik ook al tijden leuk contact mee heb. Vorige week tijdens Oerrock op Hemelvaartsdag was zij er een keer niet bij. Ik stond wel vooraan en heb fantastische foto’s gemaakt. Zo af en toe stuur ik een foto door naar Anouk via Instagram. Soms reageert ze wel; vaker reageert ze niet. It is all good. Maar nu reageerde Anouk met ‘dank je wel!’ en niet veel later ontdekte ik dat ze míjn foto als profielfoto heeft ingesteld. Wow! Ik vind dat zo cool, haha. Mooi om te zien dat ze de foto mooi vond en voor mij een eer dat ze hem gebruikt. Ik zal geen factuur sturen, haha. Wel hoop ik natuurlijk ooit nog eens op een nieuwe foto samen…

 

 

 

Delen:
Secured By miniOrange