(~215 B)
DIARY: naar Snelle met Skyler & naar de bruiloft van Anouk!

DIARY: naar Snelle met Skyler & naar de bruiloft van Anouk!

Goedemorgen! Jeetje jongens, wat heb ik een waanzinnig weekend gehad. Vrijdagavond ging ik met Skyler naar het concert van Snelle in AFAS Live en dat was al tof, maar zaterdag sprong ik ook nog eens samen met Raymond in de auto om naar Den Haag te gaan. En ik denk dat ik na al die jaren niet meer echt hoef uit te leggen waarom. Anouk gaf daar een spectaculair, geweldig concert, met als klap op de vuurpijl een bruiloft. Ik heb genoten van iedere minuut, heb gehuild alsof het mijn eigen bruiloft was (ik ga nu ook voor Nikes onder mijn jurk, dat begrijp je) en Raymond en ik sliepen ook nog eens in een prachtig hotel. Het is inmiddels zondagmiddag 16.00 uur en ik zit nog steeds in mijn bubbel. Ik probeer dat zo lang mogelijk vast te houden. Wat ga ik daar altijd goed op…

Mijn dagboek is niet zo heel lang en spannend (op het weekend na); ik ben behoorlijk druk de afgelopen en komende weken met mijn werk. Ontzettend leuk en dankbaar voor, maar ik zit dus veelal achter de computer en vergeet dan foto’s te maken.¬†

Maandag

Tweede Pinksterdag. Ik zet mijn wekker evengoed om 07.00 uur en ga lekker aan het werk. Fijn om met een voorsprong te beginnen want ik heb het heel druk met mijn werk en heb in deze uurtjes Mommyhood gedaan. Vind het fijn om daar ook nog mee bezig te zijn, voor zover de tijd dat toelaat natuurlijk.

Max en Luke vieren hun verjaardag dus daar gaan we gezellig naartoe. Na veel spelen worden de schermen erbij gepakt om met zijn allen Roblox te spelen.

En het aan elkaar zitten gaat ook hier gewoon door ūüėČ

Dinsdag

Skyler moet met de fiets naar school want ze hebben opnames voor Zapp Kids top 20 en fietsen naar een andere locatie. Superleuk voor ze!

Ik ga sporten.

Snel naar huis voor de vergadering met Briljant Baby. De rest van de dag werk ik ook voor hen.

Als ik Skyler ophaal hoor ik: ‘ik ga fietsen met vrienden en chillen in de wijk’. Haha. Wat wordt ‘ie groot!

Woensdag

Op naar school.

Ik wil heel even bewegen voordat ik aan het werk ga dus ga een half uurtje wandelen.

Bij het Tuinhuis klap ik mijn laptop open en ga ik aan de slag voor de verloskundigenpraktijken waar ik voor werk. Halverwege de ochtend heb ik ook een afspraak met iemand waar ik volgende week een dag voor ga werken. Gewoon een dagje en niks vasts. Wel heel leuk!

Donderdag

Flash forward naar donderdag: even een ochtendje vrij voor een date met Debbie!

’s Middags ben ik bezig met mijn werk en het huishouden.

Vrijdag

Dagje met oma vandaag! We doen ons wekelijkse rondje, drinken koffie bij Tuinhuis met Anke en doen de boodschappen. ’s Middags zijn we gewoon lekker thuis en rond ik dingen af voor deze week.

’s Avonds brengen opa en oma ons naar AFAS Live. Tijd voor een concert! Omdat ik Skyler nu vaker meeneem, heb ik deze Luvion gehoorbescherming voor hem gekocht. Leek me een goede investering. En dat is het! Hij heeft hem de hele avond op.

We zijn bij Snelle!

De show is waanzinnig. Echt een feestje om bij te mogen zijn.

De hoodie mag niet ontbreken! Ik heb hem zelf ook, haha. Ik hou er altijd wel van.

Zaterdag

Zaterdagochtend is de uitzending van Zapp Kids top 20. Kijk dit snoetje nou. Even een bijgesneden foto ivm de andere kinderen.

Ik ga met Maddox deze kranten halen vanwege Anouk (Jep, fangirling is still going strong) en we doen gelijk even wat boodschappen.

’s Middags rijden Raymond en ik naar Den Haag! Voor de oplettende kijkers: yes, ik zou dit nachtje alleen doen en zou met een vriendin naar het concert gaan. Helaas kon zij niet meer mee en wilden/konden anderen ook niet. Uiteindelijk is Raymond mee gegaan en heb ik de hotelkamer dus omgeboekt naar twee personen.

En dat is prachtig!

Ook heel nice!

Mooie kamer. Zonde dat we er maar een nachtje zijn.

Ready voor een klein rondje Den Haag en wat eten.

Eerst even koffie en wat lekkers.

Ondertussen vermaakt het thuisfront zich ook uitstekend. Mijn ouders zijn bij ons in huis voor de jongens.

We eten uiteindelijk om 16.00 uur al. Ik wil graag op tijd naar het Malieveld, maar nog wel gezellig uit eten ipv een snelle hap op het terrein. Bij Ray’s Sat√© gaan we spontaan zitten en dat blijkt een uitstekende keuze. Niet alleen het eten is h√©√©rlijk; ook de eigenaar is onwijs gezellig. Hij vertelt me verhalen over vroeger met zijn ‘biertjes met Anouk’ en zet zelfs een cd van Anouk op zolang wij binnen zijn, haha. Echt genieten. Hij geeft zelf zijn nummer zodat ik nog wat filmpjes door kan sturen.

Om 17.00 uur zijn we op het Malieveld en Anouk komt pas om 21.00 uur. Even een shoutout naar deze man, die al bijna 20 jaar naast me staat en dit voor me over heeft. Ik haalde muntjes en mijn hart maakte toch nog even een sprongetje toen ik hem zo zag staan. Ik heb geroepen dat ik alleen zou gaan toen niemand mee ging, maar dat vond hij niet zo’n goed en leuk idee. Hij is al vaker mee gegaan en hoopte vooral op oudere nummers. Die kreeg hij! De setlist was de bom.

S10 is het voorprogramma. Ik hou niet zo van haar muziek maar ze doet het fantastisch!

Daarna is het de beurt aan Frenna. Hij zet het Malieveld op zijn kop alsof het zijn eigen show is, haha.

Nog een bericht vanuit Aalsmeer. De jongens hebben niks te klagen.

Yes, daar is Anouk! Enne, het wachten loont want kijk wat een prachtige plek.

Dit is natuurlijk het absolute hoogtepunt. Ik heb zo, zo, ZO genoten deze avond. Krijg weer tranen in mijn ogen bij het zien van deze foto.

De bruiloft zit heel mooi in de avond verweven. Toffe setlist van bijna anderhalf uur, vervolgens trouwen, geweldig rake woorden en daarna…

In de trouwjurk verder met zingen. Geen woorden voor. Ik heb wat traantjes gelaten, de hele avond kippenvel gehad en kan wel spreken van een van de mooiste avonden van mijn leven. Alsof het mijn eigen trouwerij was, haha. Uiteindelijk stuiter ik nog wat uurtjes na en slaap ik om 02.00 uur ofzo.

Zondag

Hotelontbijtje!

We slenteren nog lekker door Den Haag. Ik vind het een heerlijke stad en zou hier zo kunnen wonen. Toch vaker op bezoek gaan!

Nog een koffie en dan is het tijd om mijn ouders af te lossen thuis.

De kinderen spelen nu buiten, Raymond is bezig met zijn aquarium en ik zet dit dagboek in elkaar. Ik ga de computer lekker uitzetten en languit op de bank. Nagenieten van dit geweldige weekend!

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange