(~215 B)
DIARY: lekkage, verjaardag van Norah & naar Ikea

DIARY: lekkage, verjaardag van Norah & naar Ikea

Goedemorgen! Het was een heftig weekje. Woensdag hadden we een gigantisch probleem toen het hele aquarium besloot om zichzelf te legen over onze vloer en daar zijn we flink zoet mee. Ik stond ook nog eens op een begraafplaats om de plek van een drie maanden oude baby te bezoeken. Het zet je met beide benen op de grond en dan opeens valt de materiële schade van de lekkage wel mee.

Voor de rest was ik gewoon aan het werk, trakteerde ik de jongens op de McDonalds en kregen we van Raymonds moeder te horen dat ze bijna naar Nederland komt voor een paar dagen. We hebben geen slaapplek extra hier, dus Maddox en ik reden naar Ikea om te kijken wat ze zoal hebben. Ook vierden we de verjaardag van Norah en ging ik even lekker alleen naar Amstelveen.

Het dagboek begint bij dinsdag, aangezien het maandag Pasen was en ik dat dagboek al gedeeld heb. Kijk mee.

Dinsdag

Op naar school.

Ik ben de hele dag tot 17.00 uur op kantoor.

Maddox heeft weer een heerlijke middag op de BSO.

Nasi van oma gekregen! Ik maak er een lekker bordje van met een ei, crispy chili vlokken en kroepoek. Heerlijk!

’s Avonds lekker een half uurtje wandelen.

Woensdag

Het is woensdag en ik ben vrij. Maar ik heb nog iets af te maken voor Kek Mama en dus rij ik naar Heemskerk om de moeder te spreken. We hebben een leuke klik samen. We kletsen heel lang, we maken gezamenlijk het verhaal af en daarna rijden we naar de begraafplaats om naar de plek van haar zoontje te gaan. Heftig wel, dat daar een baby van drie maanden begraven is. Maar ik vind het wel ergens fijn dat ik het gezien heb en vond het mooi om dit met de moeder te delen.

Onderweg naar huis belt Skyler dat alles nat is thuis en het aquarium leeg is. Ik ben nog nooit zo snel naar huis gereden. Skyler heeft een hoop gedaan en thuis ruimen we de rest samen op. Ondertussen komt Raymond ook snel thuis. Rechtsonder lag ons vloerkleed, de rest is allemaal zeiknat.

Maddox is gelukkig vanuit school met een vriendje mee, dus hij is onder de pannen en merkt niks van de chaos.

Na zes uur opruimen ben ik er helemaal klaar mee en trakteer ik de jongens op de McDonalds.

Donderdag

Ik ben weer op kantoor alsof er niks aan de hand is, haha.

Basketbal!

Raymond en ik kijken The Night Agent.

Vrijdag

Vaste prik: koffie bij het Tuinhuis.

Cheese.

De vloer springt ondertussen lekker omhoog. Het moet er helemaal uit. We krijgen dinsdag iemand over de vloer die ons gaat adviseren dus dan zien we wel weer verder. Ik zie deze verbouwing zo niet zitten…

Maddox zwemles en ik even een interview uitwerken.

Lekker in de tuin spelen.

Van twee verjaardagsboeketten heb ik wat bloemen bewaard en in deze vaas gedaan. Mooi zo!

De Verraders!

Zaterdag

Ik begin de zaterdag in de sportschool.

Daarna gaan we naar de verjaardag van Norah. Drie jaar alweer!

’s Middags komt mijn schoonvader langs en daarna liggen Maddox en ik even lekker op de bank.

De serie verder kijken.

Zondag

Skyler heeft weer een basketbaltoernooi dus daar gaat hij met Raymond naartoe. Wij gaan boodschappen doen.

Daarna gaan Maddox en ik naar Ikea. Raymonds moeder komt na vijf jaar weer eens naar Nederland en wil bij ons slapen. We kijken even naar de slaapbanken die we op het oog hebben.

Als Raymond thuis is, gaan de jongens gamen. Ik rij in mijn eentje naar Amstelveen. Lekker koffie drinken en een beetje shoppen. Ik scoor uiteindelijk een nieuwe jeans van Levi’s (cropped 501, maar voor mij precies op lengte haha) en een tof spijkerjasje van Daily Paper.

Inmiddels is het 17.00 uur en ben ik bezig met dit dagboek. Vanavond zitten Raymond en ik klaar voor Special Forces. Dat begint eindelijk weer! En we moeten mijn BTW-aangifte even doen…

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange