(~215 B)
DIARY: hectische werkweek, lunch met Kim & sushidate met zijn vieren

DIARY: hectische werkweek, lunch met Kim & sushidate met zijn vieren

Afgelopen week was niet helemaal mijn werk. Op mijn werk ging zo’n beetje alles mis wat er mis kon gaan: klanten die niet reageren, klanten die afspraken wilden verzetten, een fotoshoot die opnieuw moest, geen reacties, miscommunicaties, een boze fotograaf aan de telefoon. Eens moest de eerste keer zijn en ik geloof dat afgelopen week zo’n beetje mijn slechtste week op mijn werk was, haha. Ben er nog een beetje van aan het bijkomen, terwijl ik daar geen tijd voor heb. Aankomende week gaan we de deadlineweek in en terwijl mijn collega zijn zaakjes prima op orde heeft, loop ik gigantisch achter de feiten aan. De eerste zin die ik leerde op kantoor was ‘alles komt altijd op tijd goed’, dus daar hou ik me maar aan vast.

Omdat ik zo druk was met shit oplossen, ging het ten koste van mijn vrije tijd. Maar gelukkig waren er hier en daar nog wat leuke momenten. Zo had ik woensdag een spannende afspraak in Amsterdam en ging ik daarna lunchen met (politie) Kim. We hadden een aantal leuke dingen te bespreken en natuurlijk moest Maddox mee. Hij is echt dol op haar en ziet haar als echt groot voorbeeld. Mooi om te zien! Ik heb wel vreselijk last van mijn longen en daardoor was mijn energielevel niet helemaal zoals-ie hoorde te zijn. Ik heb ook heel wat gebeld met het AMC en er gaat het een en ander in gang gezet worden. Dat zal ik later allemaal vertellen.

In het weekend zou ik ontbijten met een vriendin en ’s avonds uit eten met Raymond en vrienden, maar dat ging allebei niet door. Ik zegde mijn ouders af (zij zouden oppassen) en we zouden ook niet uit eten gaan maar toen we ’s middags even een rondje Amstelveen gingen doen, lonkte Kokusai wel heel erg. Omdat onze jongens daar dol op zijn, gingen we toch ’s avonds met zijn vieren een hapje eten. Voor de rest stond het weekend in het teken van voetbal voor Maddox en een spannende basketbalwedstrijd voor Skyler. En ja, er moest ook even gewerkt worden.

Zo, dat was een lange intro! Maar het moest er even uit, haha. Kijk mee naar mijn fotodagboek!

Maandag

Op naar school!

Ik ben weer op kantoor. Ik ga iets eerder weg voor een afspraak op school, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt.

Kickboksen!

’s Avonds heb ik een afspraak met de personal trainer. Ik krijg weer een nieuw schema en squat eindelijk 70 kilo. Whoop!

Dinsdag

Ik begin de dinsdag bij een keukenzaak om daar bijna drie uur foto’s te maken met de fotograaf.

Onderweg haal ik een broodje om mee te nemen naar kantoor.

’s Middags ben ik op kantoor.

Ik zit later in de middag alleen, maar heb genoeg te doen. Ook heb ik wat balafspraken met het ziekenhuis. Om 17.30 uur rij ik eindelijk naar huis.

Op weg naar huis haal ik gelijk Maddox op van de BSO.

Special Forces! Jammer dat het nu is afgelopen.

Woensdag

Samen wandelen naar school.

Maddox gaat uit school met een vriendinnetje mee; Skyler gaat alleen naar huis. Ik leg even kaasstengels voor hem neer en daarna…

Rij ik met iemand mee naar Amsterdam voor een onwijs leuke afspraak.

Op de terugweg rij ik met Kim mee terug en halen we Maddox op. Hij is helemaal aan het glunderen als hij hoort dat we samen gaan lunchen.

Maddox wil al maanden met Kim naar ‘Tuinhuis om samen te kleuren en appelsap te drinken’. Geregeld!

Doodop op de bank. Married at First Sight!

Donderdag

We staan weer te wachten op het schoolplein.

Ik ben weer op kantoor!

’s Avonds ben ik nog even bezig met werk. Als ik net voor vijven langs de bakker loop, zie ik dat ze nog een paar gebakjes hebben, waardoor mijn favoriete tompouce. Laten we nu net een half jaar getrouwd zijn! Mooi moment om een taartje te eten.

Vrijdag

Koffie!

Er was wat fout gegaan met mijn glazen waardoor ik nog even een week moest wachten op mijn brillen. Nu kan ik ze ophalen en zijn ze goed. Ik pas nog wat brillen en zet deze op mijn verlanglijstje. Lekker groot en opvallend, maar like it!

Zwemles!

Dan heb ik drie kwartier om nog wat werk te verrichten.

Daarna door naar voetbaltraining. Mocht je denken ‘wat is dat veel voor dat kind!’ (snap ik): hij wilde hierna nog een rondje fietsen en ’s avonds voetballen met Skyler buiten. Dus don’t worry, hij heeft altijd energie genoeg, haha.

Mijn energie is echter ver te zoeken. Ik duik de bank op met een boek en ga om 21.00 uur naar bed.

Zaterdag

Voetbaltoernooi!

Ik ga met Raymond even naar Stadshart voor een rondje.

’s Middags ga ik boodschappen doen en Skyler wil mee. Ik ben helemaal verbaasd, maar super gezellig!

Voetbalplaatjes! Blijft een hit hier in huis. Dit zijn de nieuwe EK-plaatjes.

’s Avonds gaan we met zijn viertjes sushi eten.

De jongens zijn zo ontzettend lief.

Skyler is een moeilijke eter maar wil opeens van alles proeven. Zo fijn!

We hebben echt een heerlijke avond zo samen. Het is wel eens anders geweest als we uit eten gingen, dus dit is een fijne nieuwe ervaring, haha.

Zondag

Ik begin de zondag in de sportschool. Mijn longen doen wat moeilijk, maar met lagere gewichten kan ik toch nog wat dingen doen.

’s Middags gaan we naar een spannende wedstrijd voor Skyler.

Ik vind het zo bloedstollend, haha. Het is tegen de nummer 1 (Skyler staat met zijn team nummer 2) en uiteindelijk winnen ze. Net aan, maar er is winst. Ik ben 10 jaar ouder. Skyler is goed in verdedigen maar het gaat er soms ook hard aan toe. Blij dat ik mijn kind heelhuids terug heb. En ze staan nummer 1, dus zijn dag kan niet meer stuk.

Ik werk ’s middags nog wat voor AmstelveenZ en daarna is het tijd voor een beetje ontspanning op de bank. Tijd voor een nieuwe week. Een week waarin we de deadline hebben, maar ook een week waarin Anouk op Paaspop op het programma staat. Een hele fijne afsluiting van een hectische periode.

Tot volgende week X

Delen:
Secured By miniOrange