(~215 B)
Friday Favorites #8

Friday Favorites #8

Het is vrijdag! Ik selecteerde weer vijf favorieten van afgelopen week.

L’Oréal Paris Telescopic mascara

Als ik kijk naar mijn wimpers, maakt het niet zoveel uit welke mascara ik gebruik. Ze zijn al vol en gekruld van zichzelf, dus veel heb ik niet nodig. Ik koop dan ook gewoon waar ik op dat moment tegenaan loop of naar welke ik nieuwsgierig ben na het zien van een review. Na lang die van Hema gebruikt te hebben, ben ik voor nu even over naar L’Oréal Paris Telescopic mascara. Ik vind deze fijn! Hij maakt mijn wimpers goed donker, zorgt dat de haartjes niet aan elkaar blijven plakken, gaat zonder klonten goed mijn wimpers op en het borsteltje werkt heel fijn. Ik heb er twee varianten van. De een is iets dikker qua substantie, de ander is subtieler. Het is maar net waar ik op dat moment zin in heb!

Testers van Chanel en Dolce & Gabbana

Een paar weken geleden liep ik de drogist hier binnen en viel mijn oog op een bak vol met parfumflessen. Het kaartje erbij vertelde me dat het ging om allerlei testers en dat deze te koop waren voor een klein bedrag. Ik hou van dat soort aanbiedingen! Ik vind parfum altijd ontzettend duur dus hoe fijn dat je voor een kleiner bedrag geuren kunt proberen? Ik kocht er uiteindelijk twee voor mezelf: Chance Eau Tendre van Chanel en Dolce van Dolce & Gabbana. Het waren twee (grote!) flessen voor 15 en 20 euro. Niet veel, als je je beseft hoe duur deze parfums nieuw zijn. Hier ben ik heel erg blij mee en vooral die van Chanel is groot favoriet aan het worden. Die van Chanel was gevuld tot de helft (ik heb hem al even gebruikt dus op de foto is hij leger). Dolce zat nog bijna helemaal vol.

De tentoonstelling van Robbie Williams

Afgelopen weekend ging ik met Nicole een middag en avond naar Amsterdam. In eerste instantie om een hapje te eten en daarna naar Kraantje Pappie in Paradiso te gaan, maar ik wilde ook graag naar de tentoonstelling van Robbie Williams in het Moco Museum. Ik ben niet zo into de kunst en vind veel niet zo mooi (|omdat ik het niet altijd snap), maar deze stijl wist ik gelijk te waarderen. Ik vroeg Nicole mee en zij was ook heel enthousiast. En ja, het was een goede keuze! Ik vond de schilderijen prachtig, het thema noodzakelijk en mooi, het kleurgebruik in sommige stukken waanzinnig en de teksten te herkenbaar. Ja, als je hiervan houdt is het zeker een bezoekje waard.

De scheermesjes van Estrid

Ik zal gelijk even beginnen met zeggen dat dit no spon is, aangezien Estrid all over social media is. Maar nee, ik betaal het zelf en ben al bijna een jaar heel enthousiast en vaste klant. De scheermesjes van Estrid zijn zo fijn: zacht voor de huid, werkt als een trein en ik wil niks anders meer. Ik hoef er ook nooit meer aan te denken om scheermesjes te kopen, aangezien ze door een abonnement elke twee maanden toegestuurd worden. Gemak dient de mens! Deze mesjes zijn zelfs droog te gebruiken en ik ga er goed op qua huid. Dit is voor mij een blijvertje. Ik gebruik Estrid al maanden.

Spijkerjasje van YAYA

Oh, wat fijn dat het weer wat warmer wordt buiten! Ik kan echt niet wachten tot het elke dag warm genoeg is voor een spijkerjas en afgelopen week kon ik het niet laten om alvast mijn spijkerjasje te dragen toen de zon scheen. Die van Stieglitz is favoriet. Hij is wel wat groot, maar oversized vind ik het ook heel leuk. Mijn nieuwe aanwinst is een spijkerjas van YAYA, in een bombermodel. Leuk, kort en met een mooie achterkant. Ik vind deze echt heel tof en denk zomaar dat dit mijn favoriet voor de zomer wordt. Door het korte model komt mijn lichaam goed uit en ik vind het leuk dat het net een ander model is dan dat je normaal ziet.

Delen:
Secured By miniOrange