(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

DIARY: examens, Skyler ziek, dierentuin & bos

DIARY: examens, Skyler ziek, dierentuin & bos

Goedemorgen! Ik heb mijn examens afgelopen week gehad en dus wordt het de komende weken ietsje rustiger. Ik heb zin om weer gewoon lekker aan het werk te gaan en ik ga langzaamaan starten met het tweede grote project; mijn boek. Ik ben in ieder geval blij dat het leren achter de rug is want wat veel tijd heeft daar in gezeten. Het is zelfs, vooral de afgelopen week, een beetje ten koste gegaan van mijn werk. Ik ga dus weer aan de slag met artikelen en hoop dan weer helemaal bij te zijn met artikelen en alle lopende samenwerkingen. Voor nu is het wel nog zeven weken duimen draaien voor de uitslag van mijn examens. Duimen jullie mee?

Kijk mee naar mijn afgelopen week!

Maandag

Goedemorgen! Tijd om de jongens weer naar school te brengen.

Ik plan de hele dag in om te leren.

Om 15.00 uur haal ik Skyler weer op.

O hoi!

Ik ga tot ’s avonds door met mijn opleiding en doe wat proefexamens. Die gaan heel erg goed en dat geeft me wat vertrouwen.

Dinsdag

We knuffelen nog even in bed en dan moeten de jongens toch echt naar school. Raymond brengt Maddox zodat ik wat meer tijd heb.

Daar zijn we dan. Tijd voor examen 1. Ik ben bloédnerveus.

Ik ben echt een uur te vroeg (zenuwen), dus ga een koffie bestellen. Deze tekst geeft me moed, haha.

Het examen zit erop en volgens mij ging het redelijk. Ik vind het echt lastig om er iets over te zeggen aangezien ik ook in bepaalde instinkers ben getrapt en ik wat stomme fouten heb gemaakt. We gaan het zien! Thuis ga ik een artikel schrijven.

Ik moet ook naar de garage want mijn auto is weer klaar. Tijd om Karl’tje weer terug te geven.

Ik heb opeens zin om Maddox’ kast op te ruimen. Ik haal alle 86 eruit, berg de zomerkleding op en maak alles klaar voor aankomend seizoen. Daarna haal ik Skyler op, hebben we een middagje samen en rij ik om 17.00 uur naar Maddox.

Woensdag

Vorige week was Maddox ziek thuis; nu is Skyler niet fit. Hij blijft dus een dagje thuis en we blijven lekker lang in bed.

Het is een dag met een zieke Skyler, een rebelse Maddox en een nerveuze moeder omdat ik morgen deel 2 van het examen heb.

Ik vind toch even wat momenten om dingen door te lezen.

Inmiddels is dit mijn status, haha.

Gelukkig knapt Skyler een beetje op en heeft de uitslaapochtend hem goed gedaan. Al een paar dagen had ‘ie ’s avonds koorts maar ging het ’s ochtends wel weer. Toch vandaag even thuis voor de zekerheid. Wel heel jammer, want we hebben het evenement van Shoeby en Freek Vonk moeten missen. Skyler moest zo hard huilen omdat ‘ie Freek Vonk wilde zien.

Donderdag

Maddox gaat een dagje extra naar school vanwege mijn examen. Raymond heeft topdrukte op zijn werk en kan dit even niet opvangen. Gelukkig vindt Maddox het heel erg leuk en zit zijn vriendje op donderdag ook altijd daar.

Doei mam.

Ik ga richting mijn examen en dit keer ben ik nog gestrester. Vooral vanwege de drukte overal, ik sta overal zo lang vast.

Gelukkig kom ik netjes om 09.45 uur aan en begint het examen om 10.00 uur. Toch vond ik het dinsdag fijner, toen was ik er om 09.00 uur dus al, haha.

Daar gaan we weer.

Ik ben zo opgelucht dat het erop zit. Ook nu weer hetzelfde verhaal als dinsdag: het ging redelijk en nu wachten we af. Ik ga even naar Amstelveen want ik sta stijf van de stress, lol. Even hoofd leegmaken, ik voel me zelfs helemaal trillerig van de zenuwen.

Ik koop deze jurk voor mezelf.

Jessica app’t me met de vraag hoe het ging. Ik geef antwoord en zeg dat ik even aan het shoppen ben. ‘Ik ga ook even’ typte ze. Krijg ik opeens een foto van Amstelveen winkelcentrum, waar ik op dat moment ook ben. Dan kan een lunch samen natuurlijk niet uitblijven! Wat fijn! Ik word direct een heel stuk rustiger.

Skyler gaat met een vriendje mee dus ik heb een middag voor mezelf. Ons huis is een bende en mijn was loopt vreselijk achter. Ik ga dus lekker aan de slag.

’s Avonds wil Skyler zelf een vriendenboekje invullen.

’s Avonds kruip ik op tijd in bed en schrijf ik een artikel. Zoals ik al zei: het was even roeien met de riemen die ik had. Artikelen kwamen niet of later online. Gelukkig was er alle begrip van jullie, waarvoor mijn dank!

Vrijdag

Het is vrijdag en mijn moeder is er weer. We brengen Skyler naar school en gaan met Maddox naar het centrum voor ons vaste rondje.

’s Middags moet Skyler zwemmen en in plaats van met mijn boek, zit ik er nu met laptop. Ik maak een begin met mijn boek! Heb al wat staan maar wilde wat dingen omgooien en wat herschrijven.

Na zwemmen wil Skyler graag bloemen kopen voor oma. ‘Dat doe ik toch altijd als ik ga logeren?’ Hij gaat mee met mijn ouders om daar te slapen tijdens deze herfstvakantie dus hij heeft hartstikke gelijk. Hij kiest zelf en dit wordt hem. ‘Dit vindt oma mooi!’

Het kaartje wordt ook helemaal zelf geschreven natuurlijk.

Voor oma. Zo lief.

Gelukt. Hij is helemaal trots en blij. Ik geef hem mijn pinpas zodat ‘ie alles kan afhandelen, haha.

Opa is er ook gezellig weer. Na het eten gaat Skyler dus mee met mijn ouders. Hij is daar tot woensdag.

Ik had verwacht dat Maddox het lastig zou vinden, maar het is allemaal wel prima. Hij gaat lekker slapen.

Raymond is er niet dus ik lig om 20.00 uur in bed, haha. Zo heerlijk dat ik even niets hoef. Ik geniet hier intens van en was er echt even aan toe.

Zaterdag

Kijk nou wat een verschil!

We zijn gezellig met zijn drietjes naar Dierenpark Amersfoort! #uitgenodigd

Prachtig deze dieren.

Het is zo mooi in de herfst.

Dit soort dingen doen we normaal met zijn vieren en daarom is het extra leuk om eens alleen met Maddox op pad te gaan. We genieten enorm en Maddox vindt het fantastisch.

Taartje, ijsje, koffie.

Hawwow!

We zijn al een paar keer in deze dierentuin geweest maar de neushoorns zagen we nooit van dichtbij.

O hey baby ezel! Geboren op 1 oktober, zo lief.

Cheese.

Kijk nou!

Maddox vertelt het eigenwijze prairiehondje dat ‘ie naar zijn ruimte moet. Haha.

Lekker eten van mijn moeder! Ze had witlof met ham en kaas gemaakt, met aardappelpuree. Vind ik erg lekker maar maak ik nooit omdat niemand het thuis lust. Ik warm dit prakje dus lekker op.

Welterusten moppie.

Zondag

Goedemorgen! Ik ga gezellig met Anke en de jongens naar het bos.

Het is heerlijk buiten en de jongens vermaken zich prima.

Lekker rennen en met stokken spelen.

Ik blijf het fascinerend vinden dat deze beesten gewoon hier rondlopen. Ik vind het ook altijd eng om er zo dicht langs te lopen, haha.

Lief!

Gezellig zo samen! En ik heb het hier nog niet verteld maar Anke is zwanger! Ze krijgt een meisje en ik vind het zo leuk! Ben er al weken enthousiast over, haha.

Het bos wordt iedere week een beetje mooier!

We gaan daarna boodschappen doen, hebben we dat maar gehad.

Maddox stort helemaal in in de supermarkt en de auto maar slapen? Ho maar. Na een half uur proberen geef ik het maar op.

We zijn ’s middags lekker thuis met zijn drieën, Raymond is nog wat dingen halen voor zijn aquarium en ’s avonds eten we gemakkelijk een broodje hamburger. Klaar voor een nieuwe week, klaar om lekker aan het werk te gaan.

Bedankt voor het lezen en bedankt voor alle lieve berichten die ik afgelopen week heb ontvangen! X

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. 21 oktober 2019 / 07:17

  Hier is ook zo’n bos waar die dieren rondlopen, durf er nooit zo goed langs. Wel fijn dat je examens er eindelijk op zitten. Ik hoop voor je op een goede uitslag.

 2. Rianne
  21 oktober 2019 / 07:55

  En nu duimen maar!
  Wat een gave jurk heb je gekocht! Van welk merk is deze?

 3. 21 oktober 2019 / 09:57

  een spannende maar toch ook weer heerlijke week meis en hier duimen we heel hard voor je 😀

 4. 21 oktober 2019 / 10:25

  Ahhh, ik ga enorm voor je duimen en ik heb net een kaarsje aangestoken. 🙂 Hoop zo voor je dat je het gehaald hebt!

 5. Eefje
  21 oktober 2019 / 13:47

  “Tinoo matin”, smelt… Maar wat hij nou graag eet kan ik niet ontcijferen! 😉
  Sterkte met het wachten op de uitslag van je examens, respect voor jou met je studie naast druk leven met baan en gezin!

  • Shirley
   Auteur
   21 oktober 2019 / 13:58

   Shoarma, haha!

 6. Anke
  21 oktober 2019 / 19:47

  Je bent een kanjer en een schatje!! Ons meisje boft maar met zo’n lieverd in de buurt straks….en 2 bonus beschermers,..:dit Aalsminderse meisje overkomt niks ❤️Xxx

 7. gerda peeters
  21 oktober 2019 / 22:58

  Wat een 2 coole jongens heb jij toch! Altijd weer genieten van je verhalen en de bijhorende foto’s!

 8. Bianca
  22 oktober 2019 / 08:55

  Zoo lief en schattig wat Skyler schrijft! Iedereen duimt heel hard voor je dat je geslaagd bent, je hebt er in elk geval zoveel voor gedaan.
  En dat alles naast je gezin en je werk, en je (chronische) vermoeidheid, echt heel veel respect!
  Die jurk is echt erg leuk, mooie kleur ook.