Diary: buiten de deur werken, ZON & waterpokken

Diary: buiten de deur werken, ZON & waterpokken

Goedemorgen! Het is weer tijd om onze week aan jullie te laten zien. Ik werkte twee dagen buiten de deur, had een lunch met een bezoekster, ging met de jongens naar het strand, we waren lekker thuis in de tuin en ik spot bij Maddox waterpokken…

Kijk mee!

Maandag

IMG_0504

Ik begin de week zoals altijd; kids naar school en werken in Hoofddorp. Bevalt me nog steeds prima.

IMG_0512

’s Middags moet Raymonds auto naar de garage en aangezien hij in Rotterdam zit, rijdt hij met mijn auto en regel ik de garage met de zijne. Ik moet anderhalf uur wachten maar gelukkig kan ik daar ook werken. Top geregeld zo.

IMG_0517

Herenigd!

Dinsdag

IMG_0525

Vorige week vertelde ik het al en deze week maakte ik het waar; ik werk ook dinsdag buiten de deur om vast een voorsprong te maken voor de meivakantie en onze vakantie naar Turkije.

IMG_0526

Ik krijg een berichtje van een bezoekster die me al jaren volgt of ik er nog zit en of ze gedag mag komen zeggen. Maar natuurlijk! We gaan gezellig lunchen samen. Zo leuk dit! Als je in de buurt bent; je mag altijd gedag zeggen, vind ik alleen maar leuk!

IMG_0535

Als ik Skyler heb opgehaald lopen we door voor een ijsje. Hij kiest zo’n ranzige slushpuppy, haha. Zijn er volwassen mensen die dat lekker vinden?

IMG_0536

’s Avonds kijken Raymond en ik weer eens Homeland.

Woensdag

IMG_0538

Op naar school!

IMG_0546

Maddox en ik hebben Muziek op schoot-les. Dit is even de laatste keer want in de meivakantie is het niet en daarna gaat Maddox een dagje crèche extra doen én gaan we twee weken op vakantie. We proberen in ieder geval nog even een les op vrijdag in te halen.

IMG_0548

Hij vindt het weer erg leuk! De ballen zijn zijn favoriete onderdeel.

IMG_0555

Om 12:30 uur haal ik Skyler op en als verrassing rij ik met een tas vol naar het strandje. Dat valt héél erg in de smaak. Korte broek in de tas, handdoek, wat eten, emmertjes. Top idee, al zeg ik het zelf.

IMG_0559

Kijk nou!

IMG_0565

Maddox vindt het echt mega leuk en werd helemaal blij van het zand.

IMG_0569

Lekker spelen en daarna weer naar huis om beide kids te ontdoen van zand.

IMG_0605

We zijn op advies van de kinderarts begonnen met koemelk geven maar dat gaat niet zo lekker, zoals je ziet. Heel erg eczeem. We stoppen er na drie dagen weer mee. Ik wil later hier nog iets meer over vertellen want ik krijg vaak vragen erover.

IMG_0618

Oefenen op hoera. HOERA!

Donderdag

IMG_0620

Lekker wandelen naar school.

IMG_0630

Ik doe een beetje werk, werk alle was weg, maak alles schoon en ruim alles op.

IMG_0635

Grote broer weer halen!

IMG_0648

In de middag zijn we lekker thuis.

IMG_0649

Natuurlijk wordt er ook buiten gespeeld met water. Altijd een succes.

Vrijdag

IMG_0654

We zijn weer op school!

IMG_0656

Koningsdag! Inclusief ontbijtje.

IMG_0671

Mijn moeder is er weer en ’s ochtends zijn we altijd thuis. Kan ik lekker aan het werk en Maddox slapen. Als we Skyler ophalen om 12:00 uur gaan we altijd op pad. Hier zijn we in de Action. Ik koop wat dingen voor Maddox’ traktatie.

IMG_0672

En we doen koffie, uiteraard.

IMG_0673

Zoveel liefde voor deze twee.

IMG_0679

Broodje eten en gek doen met oma.

IMG_0688

Ik koop ’s middags online kaarten voor Anouk in Deventer en ’s avonds stel ik aan Raymond voor dat hij meegaat en dat we een nachtje daar blijven om zaterdag (het concert is vrijdagavond) de stad te ontdekken. Top idee, vinden we allebei! Ik boek direct een hotel in de buurt en regel opa en oma voor de kinderen, haha.

Zaterdag

IMG_0691

Lekker rustig opstarten. Als Maddox weer terug naar bed gaat werk ik even aan een artikel waar ik een deadline voor heb.

IMG_0692

’s Middags gaan we een flink stuk wandelen. Maddox is opeens bezeten van Pip, lol.

IMG_0694

Fietsen en lopen!

IMG_0716

’s Avonds ga ik met een vriendin sushi eten. Heerlijk om even een avondje zonder kinderen weg te zijn.

IMG_0757

Eenmaal thuis kijk ik met Raymond de laatste aflevering van seizoen 6 van Homeland. Nu kijken of we seizoen 7 ergens kunnen vinden… Er komt ook een achtste seizen dus ik ben helemaal blij. Echt een toffe serie!

Zondag

IMG_0769

We zijn begonnen met soja en in combinatie met een papje valt dat erg in de smaak. Zelfs de lepel moet worden afgelikt, haha.

IMG_0774

O jee, behalve eczeem zie ik bij Maddox ook heel wat waterpokken. Wat een rot timing vanwege zijn huid en verjaardag deze week. Maar gelukkig niet over drie weken als we op vakantie zijn… Ik wil Dr Leenarts kopen maar dat kan ik hier bij Etos niet vinden en op aanraden van heel veel van jullie via Instagram Stories, neem ik deze mee. So far so good. Het verlicht zeker de jeuk, zo te merken. Hij ligt nu ook lekker te slapen. Op hoop van zegen dat het snel beter gaat. Ik weet dat waterpokken erbij horen maar ik vraag me toch wel af wanneer we echt weer even die positieve kant op gaan, haha. Echt álles volgt elkaar op nu.

IMG_0775

Ik ga met Skyler boodschappen doen. Wat is ‘ie knap hè? En groot! Ik geef jullie over twee weken weer even een update over deze grote man. Dan is hij alweer 4.5!

IMG_0778

Maddox proeft voor het eerst druiven en hij vindt het geweldig. Onze kleine vreetmonster.

Dat was hem weer. Aankomende week werk ik weer twee dagen buiten de deur (als Maddox’ waterpokken dat toelaat en hij er niet ziek van wordt), gaat Maddox dinsdag trakteren op de crèche, moeten we donderdag naar logopedie met Skyler, is Maddox donderdag echt jarig, begint vrijdag de meivakantie en is het Koningsdag en vieren we zaterdag Maddox’ eerste verjaardag. Time flies! Maar dat zeg ik iedere keer weer.

Tot volgende week! X

Share:

15 Reacties

 1. 23 april 2018 / 06:51

  Wat lekker dat je na school naar het strand bent gereden. De fun straalt van de foto’s af.

  Sterkte deze week, hopelijk vallen de waterpokken mee.

 2. Manouk
  23 april 2018 / 07:20

  Wat een leuke foto’s weet! Vind het altijd gezellig om zo even een ‘kijkje’ te kunnen nemen. Ik ben guilty aan de slush puppies. Ik vind ze nog lekker haha! Het is niet dat ik het vaak drink, maar van het weekend waren een uit eten bij een wokrestaurant waar ze dit hebben. En ik vond het heel lekker haha.

 3. 23 april 2018 / 07:48

  Wat een heerlijk weekje zo! En het IJsselhotel is een heerlijk hotel, als het weer het toelaat is een hapje eten op het terras aan het water ook zeker een aanrader.

 4. 23 april 2018 / 08:36

  ja hier een die het lekker vindt haha zo leuke foto’s in het zand!!
  veel plezier met Maddox zijn feestje!!! ook een dingetje natuurlijk, baby af

  hoop dat waterpokken snel afnemen voor de knappe kleine man!

 5. 23 april 2018 / 09:39

  heerlijke week weer op die waterpokken na dan!!en ja moeders ook volwassen vinden die ranzige slushpuppy’s lekker hahaha

 6. Jessica
  23 april 2018 / 09:54

  Desondanks de problemen met zijn huidje/allergie is het zo’n vrolijk ventje !
  Heerlijk om te zien !

 7. 23 april 2018 / 10:14

  Omg ja, een slushpuppie is echt zo lekker! Ik neem er nog steeds af en toe eentje haha, guilty pleasure. Gek op slushpuppies!

 8. Anna
  23 april 2018 / 10:19

  Slush puppies zijn best lekker, maar je krijgt na een paar slokken altijd het gevoel alsof je hersenen aan het bevriezen zijn

 9. Maryse
  23 april 2018 / 10:46

  Homeland <3
  Seizoen 7 wordt uitgezonden op NPO 3, op iedere zaterdagavond rond 20.30. Misschien kun je de eerste paar afleveringen nog terugkijken?

  Fijne week! En hopelijk zijn Maddox's waterpokken over op z'n verjaardag 🙂

 10. Kelly
  23 april 2018 / 16:00

  Wat doe je toch altijd leuke uitjes met de jongens! Ziet er uit als een heerlijke week.

  Je zult de tip vast al gehad hebben maar een havermoutbadje (in een washandje en dichtknopen) wil ook wel eens helpen tegen de jeuk. Ik heb ze nu zelf ook (een beetje laat :P) en het verlicht echt!

 11. Jojo
  23 april 2018 / 19:20

  Homeland 7 is te zien op NPO 3. Wel al een aantal afleveringen geweest.
  Andere Netflix aanrader is de serie Marcella! Beetje zelfde lijn als homeland. Ik heb het eerste seizoen op 1 dag weggekeken…

 12. Bo
  23 april 2018 / 19:25

  Ik kwam er pas vorige week achter dat Homeland seizoen 7 op NPO3 uitgezonden wordt, helaas is alleen de laatste aflevering terug te kijken 🙁 Ik wil graag bij de eerste beginnen dus ben ook naar mogelijkheden op zoek.. 🙂

 13. 23 april 2018 / 21:02

  Slush puppies!! Mijn favoriete verwennerij in de zomer, en dan blauw gemixt met rood en dat zo snel naar binnen lepelen dat je en brain freeze ervan krijgt. Heerlijk.

 14. Sanne
  23 april 2018 / 21:41

  I loooove slushpuppie 😀 Ik ben ook echt zo iemand die dan doodleuk een mixslushie maakt bij de wok met een wijntje erbij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.