(~215 B)
Deze vijf verzorgingsproducten gebruik ik momenteel dagelijks (eczeemhuid)

Deze vijf verzorgingsproducten gebruik ik momenteel dagelijks (eczeemhuid)

Begin april kreeg ik een mail van een mediabureau met de vraag of ik de eczema cream van Gladskin wilde gaan testen voor een samenwerking. Nu ben ik altijd een beetje huiverig als het gaat om producten testen tegen mijn eczeem, maar eigenlijk voelde dit heel erg goed. Ik geloofde in het verhaal en gaf het een kans. Dat bleek zo’n goede zet; na al die weken smeren heb ik nog geen hormoonzalf aangeraakt en gaat mijn gezicht ontzettend goed. Ik kan wel zeggen dat ik mijn eczeem onder controle heb en dat ik het red met twee keer daags de eczema cream smeren. Súper fijn! Momenteel heb ik alleen nog eczeem op mijn lichaam en omdat Gladskin best prijzig is, wilde ik het eerst in mijn gezicht langdurig gebruiken alvorens ik alles op zou gaan maken aan mijn lichaam. Inmiddels ben ik behoorlijk zeker van dit product en behandel ik andere delen van mijn lichaam met Gladskin. Ook dat is weer een goede zet, want ik zie echt verbetering optreden. Maar naast Gladskin zijn er nu nog vier andere producten die ik graag gebruik. Deze vijf producten bij elkaar zijn eigenlijk de producten waar ik op dit moment niet zonder kan. Ik ga ze met jullie delen!

Let op: dit artikel is niet gesponsord. De betaalde posts zijn geweest en dit is alleen een verzamelartikel van producten waar ik zo tevreden over ben, dat het bij mijn dagelijkse routine hoort.

Gladskin Eczema Cream

Nou, hierboven heb ik alles eigenlijk al gezegd. Ik ontving van Gladskin de eczema cream 30ml en ik ben daar zo tevreden over, dat ik inmiddels de 100ml variant in huis heb. De kleine flacon staat bij Maddox op de kamer, omdat ik zijn gezicht daar inmiddels ook mee insmeer. Naast mijn gezicht smeer ik nu ook mijn hals en armen in. Op mijn armen had ik flink wat eczeem en dat is nu bijna weg. In mijn hals blijf ik een beetje last houden, maar zo vurig als in het begin is het niet meer. Het komt ook door het warme weer van de afgelopen week. Ik krijg snel jeuk als het zo broeierig is en vooral ’s nachts merk ik dat het eczeem op komt zetten. Maar als ik het vergelijk met voorgaande jaren, heeft Gladskin er echt voor gezorgd dat het beter gaat. Mijn gezicht is nog steeds eczeemvrij na alle warme en hooikoortsbuien en ik zie dus zeker verbetering op andere delen van het lichaam. Met de code ShirleyVisser (die voor onbepaalde tijd geldig is), ontvang je 15% korting op de producten. Scheelt toch weer iets, want heel goedkoop is het niet.

Cetaphil hydraterende crème

Tijdens de Wereld Eczeemdag kwam ik in aanraking met Cetaphil. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik de merken die daar stonden een beetje gek vond en dat ik niet al teveel vertrouwen had in de reclamezuilen. Echter, met Cetaphil was dat anders. De weken daarvoor had ik online al contact met ze gehad en wilden ze graag dat ik hun hydraterende crème zou gaan proberen. Op dat moment had ik flink veel eczeem en durfde ik de stap niet wagen. Later, toen het rustiger werd, heb ik het er toch bij gepakt. Met resultaat! Wat is dit een ontzettend fijne crème voor mijn lichaam. Voordat ik Gladskin ging gebruiken voor mijn gezicht, gebruikte ik Gladskin voor mijn gezicht en lichaam. Inmiddels gebruik ik dus Gladskin voor mijn gezicht, maar Cetaphil is nooit naar de achtergrond geschoven. Ik vind dit namelijk een heerlijke, goed hydraterende, zachte en snel intrekkende crème en hij bevalt ontzettend goed. Vooral na het douchen smeer ik dit product. Het trekt snel in, voedt mijn huid goed en ik krijg er geen jeuk of irritaties van. Het is heel simpel te koop bij Etos en ik heb inmiddels al drie tubes leeg gemaakt. Zegt wel iets, in mijn geval. Absoluut een aanrader dit!

Drs. Leenarts gezichtsreiniger

Qua gezichtsreiniger ben ik altijd een beetje zoekende. Nu doe ik niet zo heel veel aan reinigen omdat ik zo min mogelijk producten wil gebruiken en ook vrijwel geen make-up draag, maar toch wil ik ’s avonds op een zachte manier mijn mascara kunnen verwijderen. Ik heb een tijd Cell Fusion gebruikt maar dat was echt heel erg prijzig. Daarna ben ik overgegaan naar een reiniger van Zarqa en dat deed op zich wel zijn werk, maar toen ik van Drs. Leenarts een gezichtsreiniger ontving moest ik dat natuurlijk direct gebruiken. De producten van Drs. Leenarts bevallen hier altijd enorm goed en stellen eigenlijk nooit teleur. Deze gezichtsreiniger is parfumvrij, zeepvrij én met een pH die gelijk is aan die van je huid. Samen met de zachte surfactants (stoffen die zich binden aan olie en door water weggewassen worden) en de verzorgende ingrediënten (zoals glycerine), is dit een milde gezichtsreiniger die ook nog eens verzorgt. Het bevat geen cocamidopropyl betaine en schuimt dus niet. Je kunt het met water mengen en dan vervolgens je gezicht schoonmaken. Hoe ik het ook wel doe, en wat niet geadviseerd wordt maar wat ik prettig vind als mijn huid onrustig is, is het product aanbrengen op een wattenschijfje. Beetje water erbij en ik kan prima mijn ogen schoonmaken. Daarna hoef ik alleen nog maar mijn crème van Gladskin te gebruiken en dan is het helemaal klaar. Een fijn product dat niet prikt en me ontzettend goed bevalt. Bij Etos kun je momenteel mini’s kopen, waaronder ook van dit product. Zo kun je het voor een euro zelf proberen.

Drs. Leenarts zonnebrandcrème

Het blijft al jaren een favoriet en inmiddels liggen er overal in huis en in iedere tas wel tubes zonnebrandcrème van Drs. Leenarts. Er is nu ook een factor 50 verkrijgbaar en die wissel ik graag af met de factor 30. De verpakkingen zijn ook vernieuwd; zo zitten er nu geen gele details meer op de tubes. Ik heb het idee dat de substantie ook iets anders is geworden. Hij smeert nu nog lekkerder uit en ik heb nog geen gele vlekken gespot in de kleding van de kinderen. O, en er is van de factor 30 een tube van 250ml beschikbaar. Perfect, aangezien bij ons iedereen deze crème smeert!

Odorex 0% perfume deodorant

Sluit ik af met toch wel een holy grail. Ik heb dit twee jaar geleden ontdekt en er direct over geschreven. Het artikel is al duizenden keren gelezen en ik heb veel mensen al geholpen. Ik heb zelf ook al heel wat spuitbussen aangeschaft en kan echt niet meer zonder; de Odorex 0% perfume deodorant. Perfect als deodorant waar ik hem graag voor gebruik, maar ook zéér geschikt tegen schurende bovenbenen. Ik spuit het ’s ochtends op mijn benen als ik jurkjes draag en heb geen last meer van irritatie en pijnlijke plekken. De huid wordt soepeler en zachter waardoor de benen heel soepel langs elkaar heen wrijven. Wat een verademing na al die zomers dat jurkjes een hel waren!

Delen:
Secured By miniOrange