(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Deze cadeaus van Maddox’ eerste verjaardag zijn nog steeds een hit

Deze cadeaus van Maddox’ eerste verjaardag zijn nog steeds een hit

Een paar weken geleden was Maddox boven druk aan het spelen met speelgoed dat hij voor zijn eerste verjaardag van ons heeft gekregen. Het is zo leuk om te zien dat het na al die jaren nog steeds een hit is. Natuurlijk heeft Maddox zo zijn momenten en speelt hij het ene moment meer met het ene speelgoed dan met het andere, maar dat het vaak gepakt wordt en nog niet verkocht, weggegeven of weggegooid is, is hier wel een unicum. We hebben veel speelgoed, de kinderen kunnen veel wisselen en als ze dan toch steeds met bepaald speelgoed blijven spelen, kan ik wel spreken van een topcadeau. Vandaag zet ik het speelgoed op een rij dat Maddox voor zijn eerste verjaardag heeft gekregen (of iets daarna rond de feestdagen als cadeau of perspakket) en wat tot op de dag van vandaag nog steeds regelmatig gepakt wordt. Maddox is inmiddels drie en dus doet het het al twee jaar onwijs goed hier in huis. Ik geef natuurlijk regelmatig speelgoedtips, maar het beste speelgoed wordt na al die jaren nog steeds gepakt. En dat deel ik vandaag met jullie. Doe er je voordeel mee!

Deze loopkar van Janod was eigenlijk direct een schot in de roos. Maddox liep er regelmatig achter en heeft ook veel met het gereedschap gespeeld. Inmiddels is de kar wat beschadigd (pas op voor je keukenkastjes!) en zijn we wat gereedschap kwijt, maar nog steeds gebruikt Maddox deze Brico’Kids kar met heel veel plezier. Het leuke van dit speelgoed is dat er uitbreidingssets verkrijgbaar zijn. Zo kun je gaan voor een werkbank, maar ook losse gereedschap is verkrijgbaar. Ik ga even kijken of Maddox er de komende tijd nog mee gaat spelen, anders heb je kans dat er een uitbreidingsset in de zak van Sinterklaas zit of onder de Kerstboom komt te liggen. Het is mooi, kwalitatief goed en sterk en valt dus heel erg goed in de smaak.

Het lijkt misschien nog niet echt nodig als ze een jaar worden, maar ik vind een rugzakje altijd enorm leuk. Als de baby’s dreumesen worden heb je vaak niet meer complete luiertassen nodig en ik nam vaak een klein tasje mee in de auto in. Ook naar de opvang is een rugzak altijd fijn of gevuld met speelgoed tijdens vakanties. Ik heb er nog een aantal liggen die we hebben gekregen. Leuk om af te wisselen! Er zijn veel leuke rugzakken te koop in diverse printjes en kleuren, bijvoorbeeld bij The Little Green Bag. Van een coole mini Fjallraven tot een geprint exemplaar van Little Legends. Ik ga zelf natuurlijk voor streepjes!

We hebben een grote speeltafel met daaronder een kist op wielen. Deze kist is helemaal gevuld met Duplo, van losse blokken tot complete sets. Het zijn dus niet alleen deze sets die erin liggen, maar ook bijvoorbeeld de Duplo trein die een groot succes blijft. Wat ik hiermee wil zeggen: Duplo valt negen van de tien keer enórm in de smaak. We hebben het wel eens afgewisseld met ander speelgoed in de kist, maar dan werd er steeds naar boven gelopen om het Duplo weer te pakken. Het is zelfs zo’n succes, dat Skyler er ook nog regelmatig iets van gaat bouwen. Het is zo dat hij dat misschien nog wel liever pakt om iets creatiefs te bouwen, dan dat hij Lego pakt. Een set Duplo cadeau geven is gewoon altijd een goed idee. Het stond de afgelopen twee jaar ook nog op Maddox’ lijstje en dat zal de komende tijd niet heel veel anders zijn.

Voor zijn eerste verjaardag kreeg Maddox deze set cadeau van het pr-bureau van Playmobil. Mega lief! Skyler speelde eigenlijk amper met Playmobil en dus heb ik het nooit op Maddox’ lijstje gezet. Boy, I was wrong! Maddox blijkt een groot Playmobil-liefhebber en inmiddels heeft hij een hele verzameling. Playmobil 1 2 3, maar ook zeker sets voor oudere kinderen. Wat een mazzel, als je grote broer het niet leuk vindt. Maddox is dol op de auto’s, dieren en poppetjes. Er gaat geen dag voorbij dat hij er niet mee heeft gespeeld en ik denk dat deze liefde voorlopig nog niet bekoeld is. Laatst mocht hij iets uitzoeken in de winkel en liep hij regelrecht op het Playmobil-schap af. Zo leuk als ze zo hun voorkeuren hebben! Voor de kleine kinderen raad ik absoluut een variant uit de 1 2 3-lijn aan. De stukken zijn wat groter en de onderdelen minimaal.

Net als op Skylers eerste verjaardag, kreeg Maddox deze speelgoedkist van Woood. Ik vind het een mooi cadeau voor een eerste verjaardag omdat ze dan nog niet echt voorkeuren hebben qua speelgoed en je in de loop der jaren een hoop verzameld. Met zo’n speelgoedkist kun je een hoop spullen opbergen. We hebben hem een tijd beneden gehad en nu hebben de jongens ze allebei op hun kamer staan. Ik vind het design mooi en het past ook nog prima in de kinderkamer als de jongens groter zijn. Hier ben ik heel erg blij mee en ik zou zeker zoiets op de verjaardagslijst zetten als groter, gezamenlijk cadeau. Groot, kwalitatief heel sterk en een mooi uiterlijk!

Het is gek dat ik hier geen goede foto van heb, aangezien dit speelgoed dus nog steeds vaak tevoorschijn komt. Zelfs afgelopen weekend nog, toen vriendje Seb kwam spelen. Ik weet niet zo goed wat het is met deze houten telefoon van Plan Toys, maar het blijft in de smaak vallen. Op het kinderdagverblijf was Maddox hier zo dol op, dat we het als Sinterklaascadeautje hebben gegeven. Sindsdien zie ik Maddox er vaak mee lopen. Het fijne van dit exemplaar is dat het voor de rest geen geluid maakt (halleluja) en een mega simpel design heeft. Geen geluid, geen licht, maar een simpel hout ontwerp. Ik kan dit heel erg aanraden voor als je een verjaardag hebt en een cadeau zoekt voor een kindje dat één wordt. Ook de ouders zullen je dankbaar zijn, haha.

Ik denk eigenlijk dat ik niet zoveel meer over deze ijscokar hoef te vertellen. We hebben hem gekregen toen Skyler bijna vier was en Maddox een half jaar. Het is bizar hoeveel aantrekkingskracht dit speelgoed heeft op kinderen, maar echt íedereen vindt dit leuk. Maddox speelt er al jaren mee en zelfs Skyler en vriendjes die komen spelen pakken hem er nog regelmatig bij. VTech heeft ook een barbecue en deze hebben wij ook een tijd geleden gekregen, maar dat is niet zo’n hit als dit exemplaar. Inmiddels heb ik de ijscokar naar zolder gebracht, omdat ik merkte dat Maddox heel graag met Playmobil wilde spelen. Af en toe wisselen is altijd goed. Maar zodra Maddox dus naar boven gaat, pakt hij gelijk deze ijscokar erbij. Na al die jaren nog steeds een hit. Zelfs toen we een paar weken geleden bij vrienden waren, waar dezelfde kar staat, wist Maddox hem te vinden en kreeg ik allemaal ijsjes voorgeschoteld.

Dat was hem! Ik wilde ook graag de regenboog van Little Dutch tippen, maar die heeft Maddox rond zijn tweede verjaardag gekregen. Desalniettemin een groot succes, evenals de houten garage van dit mooie merk. Oh, en vergeet de houten treinbaan van Ikea niet (inclusief alle andere merken die dit verkopen). Het staat al jaren beneden in een mooie mand en er wordt een aantal keer per week mee gespeeld, door zowel Skyler als Maddox. Hopelijk hebben jullie iets aan deze tips!

Delen:
Secured By miniOrange