(~215 B)
Het Laura’s Bakery Kinderbakboek

Het Laura’s Bakery Kinderbakboek

Via Instagram kreeg ik de vraag van Laura of ik het kinderbakboek zou willen ontvangen. Maar natuurlijk! Skyler en ik vinden het heerlijk om samen de keuken in te duiken voor een paar koekjes of cupcakes. Helaas ben ik zelf niet zo handig met ingredienten en heb ik geen idee wat ik zoal bij elkaar moet gooien voor een goede samenstelling. Ik koop dan ook altijd kant en klare verpakkingen waar je alleen wat ei en boter bij moet halen. Ik heb ooit eens een reep Tony Chocolonely in een cake gedaan en de cupcakes worden altijd versierd, maar daar stopt de creativiteit dan ook wel, haha. Het Laura’s Bakery Kinderbakboek kwam vlak voor de zomervakantie binnen en dat is een perfecte timing voor ons. Maddox gaat namelijk gewoon twee dagen per week naar de creche omdat hij dat leuk vindt en op die dagen kan ik dan met Skyler wat lekkers bakken. Het boek bevat 30 stap-voor-stap recepten voor kinderen en het ziet er waanzinnig uit.

Allereerst: het boek bevat een ringband en dat vind ik echt ideaal. Zo kun je het boek open- en dubbelklappen en neemt het niet teveel ruimte in beslag op het aanrecht. Bovendien zijn de pagina’s dik en kunnen ze tegen een vlekje. Het boek is geïllustreerd en bevat foto’s, maar het is allemaal heel overzichtelijk en rustig gehouden. De stappenplannen zijn duidelijk, de persoonlijke stukjes een leuke toevoeging en het ziet er heel erg mooi uit. Hier word ik blij van! Verwacht geen taart van drie lagen of een cake in de vorm van een dinosaurus, maar fijne en simpele recepten die voor iedereen toegankelijk zijn. Van Nutella koekjes tot aan een zebra tulband en van een stroopwafel boterkoek tot aardbei tiramisu. Daarnaast vind je ook nog tips en tricks voor het bakken van perfecte baksels, wordt er verteld over verhoudingen en hoe je dit kunt aanpassen en krijg je online toegang tot leuke kleurplaten, puzzel- en knipplezier en meer extra’s.

Kijk, ik kan dan op zich nog wel koken (ook met hulp van recepten); met bakken heb ik echt een beetje meer hulp nodig. Gelukkig is daar Laura to the rescue. Dit gaan we doen zodra we terug zijn van vakantie! Samen iets lekkers uitkiezen, boodschappen doen en bakken maar. Zonder pakjes. Zin in!

Het Kinderbakboek kost 20 euro en ik vind dit echt een heel tof cadeau voor kinderen vanaf een jaar of 5.

Delen:
Secured By miniOrange