(~215 B)
De zomervakantie zit erop!

De zomervakantie zit erop!

Na zes weken zit onze zomervakantie erop. De jongens starten maandag met school en ik kan niet anders dan zeggen dat de tijd voorbij is gevlogen. Best gek, om dat zo uit te spreken. Als er iemand tegen zo’n lange vakantie opkijkt ben ik het wel. Voordat de jongens vrij waren zag ik er echt tegenop, zo’n lange tijd met de jongens thuis. Maar het is nu alweer de laatste vrijdag van die zes weken en maandag begint alles weer. Het is voorbijgevlogen. Ik heb weer zin in maandag en het terugkerende ritme, maar dat is zeker niet omdat het zo vervelend was in huis! Nou ja, op de meeste dagen dan niet, haha. We hebben al met al een prima tijd gehad!

De eerste vakantieweek

We begonnen de eerste vakantieweek thuis. Zaterdag konden we voor een opdracht naar Artis en dat was een heel fijn begin! De maandag begonnen we op het strand en dat was een heerlijke start van de dag en de officiële eerste vakantiedag! Mooi weer, fijn gezelschap en heerlijk spelende kinderen. Voor de rest waren we de week gewoon fijn in huis. De jongens uitrusten van school, ik mijn werk afronden voor de vakantie, de caravan inpakken en alles opruimen. Op donderdag hadden we nog een tof uitje, namelijk het concert van Snelle tijdens de Amsterdamse Zomer! Zaterdag vertrokken we naar de eerste camping, De Molenhof in Reutum.

Hier lees je mijn diary van deze eerste vakantieweek.

Twee weken op De Molenhof

Onze tijd op De Molenhof was heerlijk! Ik moest even wennen aan de vakantie zoals altijd, maar dat duurde gelukkig niet lang. We hebben leuke dingen gedaan, er was genoeg tijd voor mezelf, de jongens waren continu de hort op met vrienden en er was leuke animatie. Ja, hier hebben we ons geen moment verveeld. Twee weken hier was ook precies genoeg en ik ben blij dat we hier zo’n fijne tijd hebben gehad.

Hier vind je mijn diary van twee weken op De Molenhof.

Een week op Bakkum

De omschakeling kwam op camping Bakkum. Jeetje, wat was dat wennen voor de jongens. Van een grote camping vol met animatie, een veld met andere kinderen en een speeltuin voor de deur naar een camping waar het vooral ieder voor zich is. De jongens moesten zelf het vertier opzoeken, hadden geen vriendjes en moesten het doen met elkaar en er was weinig aanspreek omdat we niet op een veld stonden. We begonnen zondag heel leuk met een gezellige lunch met vrienden maar toen Raymond maandag weer moest werken en we met zijn drieen op de camping bleven, vroeg ik me wel af waarom ik dit in hemelsnaam had geregeld, haha. Ik huurde drie dagen een skelter en dat was een goede zet, maar uiteindelijk zat ik dinsdag huilend voor de caravan met twee ontzettend vervelende kinderen en wilden we naar huis. Uiteindelijk kwam woensdag de omslag, toen we lekker naar het strand gingen. En omdat we donderdag weer gingen, er ook vrienden op de camping kwamen, we daar twee avonden gezellig gingen eten en er ook een vriendin langskwam, werd het uiteindelijk allemaal heel gezellig. Zo gezellig, dat de jongens zaterdag aan het huilen waren dat ze niet naar huis wilden. Eind goed, al goed. Lol.

Bekijk onze week in dit fotodagboek.

De vijfde week thuis

Na drie weken was het wel weer fijn om thuis te zijn! Ik had maandag gelijk een gesprek voor werk waardoor ik de kinderen even naar vriendjes moest brengen, maar dat wakkerde ook iets aan bij de jongens. Ze wilden hun vrienden zien! De vijfde week van de zomervakantie bestond uit bijna elke dag playdates. En terwijl ik dat normaal best lastig vind zoveel, viel het me nu heel erg mee. Ze vermaakten elkaar en daardoor kreeg ik wat ruimte om werk op te pakken. Daarnaast was een bezoekje aan de bioscoop ook een goed idee. Ook stonden er twee festivals voor mij gepland, waaronder een met Anouk, dus dat maakt sowieso alles goed, haha. Opa en oma pasten op en dat is een feestje voor de jongens. Ik vond dit een heerlijke week thuis.

Zie hier het dagboek van deze vijfde week.

De laatste week

De laatste week verliep iets moeizamer. De jongens waren elkaar wat meer zat, ze verveelden zich, ik had het wat druk met werk en liep constant achter de feiten aan. We planden een dagje Linnaeushof, gingen naar Amsterdam om koffie te drinken met Debbie en bezochten vrienden in Almere zodat ik een campagne af kon maken. Donderdag maakten we er een lui dagje van, met alleen even een bezoekje aan de tandarts. Vrijdag, vandaag, is mijn moeder er weer. En daar worden we allemaal blij van, haha. Raymond brengt morgen de caravan weer schoon en wel terug naar de stalling en ik sluit de dag af bij Culinesse. Anouk!

Zondag is het dan tijd om alles weer klaar te maken voor maandag. Groep 2 voor Maddox en groep 6 voor Skyler!

Delen:
Secured By miniOrange