(~215 B)
De samenwerkingen waar ik het meest aan heb gehad dit jaar

De samenwerkingen waar ik het meest aan heb gehad dit jaar

De afgelopen maanden heb ik samen mogen werken met mooie merken. Het ene bedrijf vroeg alleen een link in een persoonlijk artikel; een ander wilde graag maandenlang met me samenwerken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer een jaar mocht ondernemen en ook al is de focus een beetje verschoven en heb ik nu meer om handen dan alleen Mommyhood; ik ben blij dat ik nog steeds kan doen wat ik het liefste doe. Schrijven. Thuis. Vanachter mijn toffe bureau. Ik ben selectief qua samenwerkingen en er zijn periodes dat je helemaal niks voorbij ziet komen. Dat is zeker niet altijd een keuze, maar ik wil dicht bij mezelf blijven. Soms zijn het ook geen samenwerkingen waarbij ik geld krijg, maar ontvang ik producten in ruil voor reclame. Dat doe ik vrijwel nooit meer, maar soms komt er een kans voorbij die ik met beide handen aangrijp. Er zijn samenwerkingen voorbij gekomen waarbij ik een artikel schreef, een factuur stuurde en daarna niks meer met het bedrijf deed. Er zijn ook collabs geweest waar ik zo enthousiast over was, dat ik mezelf heb geinfluenced. Dingen die ik nog steeds gebruik of waar ik veel van heb geleerd. Tijd om eens terug te blikken op deze samenwerkingen en je meer te vertellen.

Misschien overbodig om te zeggen, maar dit blog is dus geen samenwerking. Wel gebruik ik hier en daar een link waar ik weer tegoed mee kan opbouwen om korting te ontvangen als ik een volgende box bestel of bestelling plaats. Ik zal dat vermelden

Gladskin

Gladskin en ik zijn in korte tijd heel goede vrienden geworden. Het begon met een samenwerking via een mediabureau en inmiddels werk ik rechtstreeks met ze samen. Ik maak maandelijks content voor ze, variërend van stories tot posts. Gladskin is een merk dat onwijs goed bij me past. Ik was in het begin heel huiverig, maar inmiddels ben ik dol op de Eczema Cream en gebruik ik dit dagelijks. Het is een fantastisch merk om mee samen te werken. Ik heb de vrije hand in content en kan helemaal mezelf zijn. Ze waarderen mijn eerlijkheid, vinden het geen probleem dat ik evengoed overtuigend schrijf over hormoonzalf en willen authenticiteit. Ik krijg om de twee maanden betaald en mag de andere maand producten uitkiezen. Echt heel erg fijn. Dankbaar voor deze mooie samenwerking het afgelopen jaar.

Met de code SHIRLEY15 krijg je 15% korting op je bestelling. Ik ontvang hier voor de rest niks voor, maar het kan ervoor zorgen dat mijn samenwerking verlengd wordt.

HelloFresh

De samenwerking met HelloFresh is nog niet zo heel lang geleden. Ik weet dat mensen gek worden van dit merk online, maar ik ben heel blij dat ik dit heb mogen proberen. Het was een barterdeal; dat houdt in dat ik geen geld ontvang, maar de boxen met maaltijden ontving in ruil voor content op Instagram. We waren thuis zo enthousiast, dat we ons abonnement hebben verlengd en nu wekelijks genieten van de maaltijden. Ik heb echt plezier in het koken gekregen en we genieten echt van iedere maaltijd die ik op tafel zet. Een feestje!

Met mijn code ontvangen we allebei korting.

Omoda

Met Omoda werk ik al jaren samen. Ik mag ieder kwartaal schoenen uitkiezen voor mezelf én voor de kinderen en deel dit op Instagram. Ik hoef je waarschijnlijk niet te vertellen dat dit heel erg welkom is met kinderen in de groei. Een samenwerking waar ik geen geld voor krijg, maar betaald wordt in schoenen. Ik kan me slechtere dingen bedenken, haha.

Hier vind je de schoenen die ik als laatst besteld heb én de toffe jas die ik heb gekregen.

Structuurjunkie

Mensen die me al langer volgen weten dat ik ontzettend blij word van planners en notitieboeken. Ik ben dan ook al langere tijd dol op de producten van Structuurjunkie. Ik kocht deze altijd zelf omdat het fijne stationery is. Vlak voor de zomer ontving ik een bericht van de uitgeverij dat ze samen wilden werken met mij en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Ik heb alle producten ontvangen en deel dit op Instagram en mijn blog. De samenwerking loopt in ieder geval tot volgende maand. De planners gebruik ik met veel plezier, de notitieboeken zijn heerlijk, het dagboek ligt klaar en de to do blaadjes zijn heel fijn op mijn bureau. Ik word er echt heel erg blij van en ben dankbaar voor deze betaalde samenwerking.

Als je bestelt via mijn link ontvang ik een kleine vergoeding.

Viteezy

Een paar maanden geleden werkte ik samen met Viteezy. Ik schreef een blog en deelde mijn ervaringen op Instagram in ruil voor een vergoeding en een maand aan vitaminen. Toen de vitamines op waren, heb ik mijn abonnement op pauze gezet en wilde ik eens kijken of ik iets zou merken als ik het niet meer zou nemen. Nou, dat kan ik vertellen: ik miste ze! ’s Avonds slikte ik magnesium met valeriaan (en vitamine D en visolie) en ik sliep opeens weer heel slecht en onrustig. Inmiddels betaal ik nu maandelijks mijn vitaminen zelf en ligt er een doos op mijn nachtkastje zodat ik het niet vergeet. Iedere avond voor het slapengaan slik ik netjes mijn persoonlijke vitaminen en ik vind het een fijn gevoel. Ik slaap echt een stukje beter en omdat dat anders was toen ik ze niet nam, ben ik ervan overtuigd dat dit werkt. Ik ben dus echt heel enthousiast!

Met de code SHIRLEY32631 krijgen we allebei 10 euro korting op onze volgende bestelling via deze link.

ArmedAngels

Ik kende het merk ArmedAngels nog niet, tot ik met ze samen mocht werken een paar maanden geleden. Ik mocht een mooie set kleding uitzoeken en ontving ook nog een fijne vergoeding. Ik ben zo blij met dit merk en de stoffen die ze gebruiken, dat ik zelf ook al besteld heb en mijn eigen kortingscode heb gebruikt, haha. Inmiddels heb ik een jeans, shirt, twee truitjes en een sjaal in the pocket. Geen wol, maar fijn biologisch katoen. Zo zacht en geen jeuk! Ik ben dan ook heel blij dat ze weer samen willen werken en dat ik nu de active wear ga proberen. Het is een merk dat ik goed in de gaten hou, omdat ze winterse items hebben die geen wol bevatten. Dat vind ik vaak een enorme zoektocht. Dit is leuk, basic, zacht, fijn en relatief goed betaalbaar. Ja, fan!

Er komt weer een kortingscode aan. Hou mijn Instagram in de gaten!

Stronger

Sluit ik af met mijn vrienden van Stronger! Ik mag maandelijks iets tofs uitzoeken en daar ben ik heel erg blij mee. Het motiveert me enorm om te sporten en ik loop inmiddels meerdere keren per week in Stronger. Of ik nu wel of niet naar de sportschool ga, haha. Ook dit is een barterdeal maar zoals ik al zei: soms zijn producten al ontzettend fijn, mits het goed bij me past en ik het anders zelf zou hebben gekocht!

Met de code SHIRLEYV20 ontvang je 20% korting op jouw bestelling. Dit zorgt weer voor verlenging van de samenwerking en daar word ik natuurlijk weer heel erg blij van!

Zo zie je maar, hoe bepaalde samenwerkingen werken. Ik ontvang echt niet altijd geld in ruil voor content, maar ik bekijk per keer hoe het bij me past en hoe het bevalt. Fijn dat ik de keuze heb en zo dicht bij mezelf kan blijven.

Delen:
Secured By miniOrange