(~215 B)
DIARY: met Maddox thuis, allergische reactie & Waterleidingduinen

DIARY: met Maddox thuis, allergische reactie & Waterleidingduinen

Goedemorgen! Na een heftig weekend in het ziekenhuis was het heerlijk om weer thuis te zijn. Maddox was nog niet beter en bleef de eerste dagen thuis van school, waardoor ik iets aangepast moest werken. Ik had een flinke to do-lijst, maar gelukkig heb ik hier en daar ook wat uitstel gekregen voor opdrachten. Dat gaf me iets lucht. Omdat ik nog heel moe was, ben ik ook niet wezen sporten. Eerst Maddox weer op de rit en even tijd voor mezelf thuis. Vanaf aankomende week hoop ik wel weer naar de sportschool te gaan. Mijn work-outs zijn in ieder geval weer ingepland!

Hoogtepunt van de week? Anouk weer op televisie zien en kaartjes scoren voor haar concert in 2022!

Kijk mee naar onze week.

Maandag

De jongens hebben gisteren hun schoen gezet en vanmorgen zat er iets in! Ze mogen op zaterdag hun schoen zetten, maar vanwege het ziekenhuis verplaatsten we het een dagje. Ze proberen het trouwens vaker; ook op woensdag hebben ze hun schoen gezet maar toen zat er niks in.

Skyler op school en Maddox nog thuis. Ik ga kijken hoe ver ik kom met mijn to do’s.

Niet zo ver trouwens, want ik ben meer bezig met Maddox rustig houden, haha.

Skyler moet naar zwemles en wij gaan buiten even wandelen. We hoesten allebei veel (ik neem Maddox’ kwaaltjes snel over met mijn longen, we zijn wel negatief getest), en vind het dan niet zo chill om in zo’n warm, vol zwembad te zitten.

Samen het Sinterklaas journaal kijken.

Dinsdag

Ik zou Maddox naar school brengen na de hyperactiviteit van gisteren maar hij wordt pas laat wakker en is opeens weer meer benauwd. Het lichaampje trapt op de rem dus de keuze is snel gemaakt. We blijven nog een dagje thuis.

Ik ga aan het werk.

Ook gaan Maddox en ik even naar de winkel voor wat boodschappen en nieuwe stickers. Hij houdt zich de hele dag koest dus wel een teken dat ‘ie er nog niet helemaal is. Ze hebben ook gym vandaag dus beter om hem nog een dag bij me te houden. Normaal ben ik niet zo’n twijfelaar met zijn gezondheid, maar nu opeens wel. Ben best wel weer geschrokken van het feit dat het opeens weer zo snel ging en dat we precies een jaar na de vorige keer weer naar het ziekenhuis moesten. Dat dit een beetje ons lot gaat zijn iedere winter is klote. Bovendien zat ik vorig jaar na een week weer bij de spoedpost, dus ik doe extra mijn best om hem op de rit te houden.

We wandelen wel samen naar school om Skyler op te halen.

Bij de AH heb ik het Sinterklaas boek meegenomen en ze zijn er de hele middag zoet mee.

Curry noedelsoep. Wat ontzettend lekker is dit!

Skyler slaapt wat laat en onrustig, dus we laten de iPad even uit ’s avonds. Tijd om lekker te bouwen!

Woensdag

Yes, een goede nacht dus we gaan een ochtend naar school!

Ik laat mijn nagels doen.

En daarna ga ik even koffie doen met Anke.

’s Middags moet Skyler weer zwemmen en wij doen een rondje winkelcentrum.

Zoete aardappelpuree met boontjes in knoflook, Duitse biefstuk en pompoenpitten. Het wordt nog wat met mijn kookkunsten, met dank aan HelloFresh.

Donderdag

Op naar school.

Ik ben de hele ochtend aan het werk en rij om 12.00 uur naar school. Met de auto inderdaad, want ik ben echt veel te laat om het lopend te redden. Niet meer gewend om voor de overblijf op school te staan, haha.

Maddox mag namelijk nog maar een halve dag naar school dus ik haal hem vast op.

Om 15.00 uur haal ik ook Skyler op en in de middag bereid ik vast het eten voor. Ook doe ik wat dingen in het huishouden en werk ik de was weer weg.

Tijd voor basketbal! Hij vindt het heel leuk dus na de vier proeflessen is het nu tijd om hem in te schrijven.

Ik maak de tomatenrisotto af. Lekker!

’s Avonds zitten we klaar voor Expeditie Robinson.

En voor Anouk bij Jinek! Zo ontzettend leuk om haar weer te zien en horen. Via de fanclub kan ik direct kaarten bestellen voor het concert dat ze aankondigt: 11 juni op het Malieveld in Den Haag. En ik maak er een feestje van, want boek er voor mezelf gelijk een hotelkamer bij, haha.

Vrijdag

Vloggen met oma.

Op naar school. Mijn moeder en ik hebben een ochtend samen en doen niets anders dan normaal: even een rondje dorp en boodschappen.

’s Middags doen we met Maddox een rondje tuincentrum. Skyler is niet thuis; hij heeft na school een partijtje.

Oliebol!

Eenmaal thuis krijgen we bezoek van de stamppotwagen. Leuke promotie zo! We krijgen een stamppot van bakkeljauw, aardappel en gebakken uitjes op een ijshoorn. Maddox is boos dat het geen echte ijsjes zijn, haha.

Samen The Masked Singer kijken.

Zaterdag

Na maanden acrylnagels, krijg ik opeens een allergische reactie. De vorige keer alleen jeuk; nu echt knalrode vingertoppen. Ik maak een afspraak om het eraf te halen… Zo stom! Ik ga kijken of biab in combinatie met geklak wel een optie is. Alleen gellak is niet voldoende voor de nagels die ik jarenlang gebeten heb.

Tijd om met Skyler naar de kapper te gaan.

Lekker weer kort. En een mond vol snoep van de kapster gekregen.

We hebben een chill dagje thuis. Ik zou de hele dag niet thuis zijn, maar dat gaat uiteindelijk niet door. Dit is eigenlijk ook wel lekker.

HelloFresh komt weer binnen. No spon maar keihard geinfluenced door mezelf, haha.

Ik doe alvast de boodschappen. Fijn om dat in huis te hebben! Voor de rest kijk ik Anouk terug omdat ik er geen genoeg van krijg, maak ik vast een begin met dit dagboek en hang ik een beetje rond op Youtube. Ik ben weer helemaal dol op planvideo’s en planner setups voor 2022, lol.

De treinbaan is nog steeds een succes en samen maken ze er een door het hele huis.

Schoen zetten!

Raymond en ik beginnen aan het nieuwe seizoen van La Casa de Papel. Die hebben we bewaard dus we kijken gelijk drie afleveringen weg.

Cadeautjes neerleggen en even wat treindingen neerleggen. Piet moet er toch ook even mee spelen, haha.

Zondag

Gelijk spelen met de cadeautjes. Skyler krijgt Pokemon kaarten en een nieuw mapje om zijn dubbele in te bewaren; Maddox deze knutselkoffer. Dikke hit! Ze krijgen allebei wat grotere schoencadeautjes (dit was voor hun allebei zo’n 16 euro) en met Pakjesavond ook niet zoveel. Zo mogen alleen op zaterdag hun schoen zetten en dan vind ik het niet erg om wat duurdere items te geven en de cadeaus van Pakjesavond dus wat te spreiden over de weken.

We willen er even uit en gaan naar de Waterleidingduinen. De vlogcamera van Vtech hebben we al ruim een jaar in huis, maar het is nu opeens een hit. Zowel de kerstshow bij het tuincentrum als de herten in het bos worden vastgelegd.

We doen een rondje van 4 kilometer.

Outfit! Ik ben wat afgevallen dus mijn broeken worden behoorlijk meer baggy dan ze al waren. Beetje jammer wel van de kleding. Bij deze broek vind ik het nog wel leuk, maar wel even wennen!

Skyler vangt Pokemons. Allebei zijn ze zoet met hun eigen ding.

We hebben allemaal een beetje honger maar het restaurant bij de Waterleidingduinen zit stampvol. Dan maar naar McDonalds! Ook wel lekker, haha.

Dat was hem weer. Het is nu 15.30 uur. Raymond kijkt Formule1, Skyler is aan het gamen boven, Maddox wisselt stickeren en de treinbaan met elkaar af en ik ga alvast wat dingen doen voor werk. Morgen begin ik met sporten en ga ik iets later aan het werk. Fijn om nu alvast wat dingen af te kunnen vinken. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange