(~215 B)
Cadeaus voor Skyler (9 jaar) voor Sinterklaas

Cadeaus voor Skyler (9 jaar) voor Sinterklaas

Voor Skyler cadeautjes bedenken vind ik altijd een stuk lastiger dan voor Maddox. Maddox zit echt in zijn Playmobil- en autofase en is altijd snel tevreden. Skyler speelt niet zo heel veel. Hij houdt van gamen, pakt af en toe zijn Lego erbij of is buiten spelen. Maar daar houdt het wel mee op. Toch is het me dit jaar ook weer gelukt om voor hem leuke cadeaus te verzamelen. Ook opa en oma hebben hun best gedaan en wat leuke dingen voor Skyler aangeschaft.

Ik ga het jullie laten zien!

Skyler vindt de boeken van Dog Man erg leuk dus ik heb het nieuwste exemplaar voor hem gekocht. Altijd een leuk cadeau!

Jullie weten inmiddels hoe dol Skyler is op muziek, dus ik wilde graag draadloze oortjes voor hem kopen. Ook omdat-ie die van mij steeds in wil als we samen op pad zijn. Die van Apple vind ik te duur en die vraagt hij volgend jaar maar voor zijn verjaardag, maar voor nu heb ik de draadloze oordopjes van iMoshion voor hem aangeschaft. Ik ga ons Spotify-account nog even omzetten naar family en dan kan hij fijn zijn eigen playlists maken.

Een Minecraft hoes voor de Nintendo Switch!

Omdat Skyler sinds kort elke dinsdag alleen naar huis moet en regelmatig ook naar buiten gaat, heeft hij een oude telefoon van ons met een eigen simkaart. Het hoesje is al wat ouder en omdat het een grote variant van de iPhone is, past-ie niet helemaal lekker in zijn zak. Ik heb dus een nieuw hoesje voor hem gekocht, inclusief koord. Een stuk veiliger, haha.

Mijn ouders kochten nieuwe Lego Minecraft voor Skyler. Dit is een leuke en betaalbare set!

Ook dit Minecraft nachtlampje zit in de zak van Sinterklaas.

En als laatste deze, omdat-ie die graag wilde hebben. Specifiek deze Pokemon knuffel.

Net als voor Maddox heb ik ook voor Skyler iets gekregen van Vtech, namelijk de Interactieve Microscoop van Vtech. Ik twijfel alleen of dat zijn interesse heeft, maar misschien pak ik hem nog in. Ik vind het zelf heel tof, maar vind het zonde als er uiteindelijk weinig mee gedaan wordt! Als hij niet tussen de cadeaus belandt, dan zit hij in de zak van Sinterklaas bij vrienden, haha. Ik denk er nog even over na.

Dat was hem! Ook dit jaar zijn we weer uitstekend geslaagd, al zeg ik het zelf. Maar ik ben wel blij dat het hierna weer even klaar is. Dan is het tijd om flink te ruimen en wat ouder speelgoed weg te geven en weg te brengen…

Delen:
Secured By miniOrange