(~215 B)
Alle muzikale uitjes van 2023

Alle muzikale uitjes van 2023

Ik hou niet van uitgaan. Mij maak je niet blij met een avondje stappen, naar de kroeg, een feest of een dansfestijn. Maar waar ik wél blij van word, is van een concert. Of beter gezegd: muziek in het algemeen. Het afgelopen jaar heb ik een hoop geld uitgegeven aan muzikale uitjes en dat was het dubbel en dwars waard. Van een concert met Skyler tot een theatervoorstelling van Waylon in mijn eentje en van een festival met Raymond inclusief overnachting, tot een weekend met maar liefst drie muzikale dagen. Dat laatste was een beetje heftig en daar moest ik een week van bijkomen, maar het was het dubbel en dwars waard. Ik denk dat ik van niets gelukkiger word dan zó’n uitje. Daarom gaat 2024 niet voorbij zonder concert en is mijn agenda het eerste half jaar alweer goed gevuld met leuke dingen.

Voor nu alles van 2023 op een rij. Het was een waanzinnig jaar!

De eerste avond in de agenda was in februari. Ik ging met Raymond naar Haarlem voor Waylon. Altijd leuk!

In maart ging ik met mijn moeder naar Ziggodome voor het Herinneringen Top 50 concert van Alzheimer Nederland. Ik kocht de kaartjes vanwege Anouk, maar uiteindelijk werd het een leuke, muzikale avond met Waylon, Douwe Bob en nog veel meer.

Eind maart is het tijd voor Flemming! Dat is echt een ding van Skyler en mij. Ik zou daar niet zo snel alleen naartoe gaan, maar samen is het echt een feestje. Deze avond gingen we samen met Nicole en Max naar de Melkweg. Echt genieten!

Begin april ging ik naar Carré voor weer een theatervoorstelling van Waylon. Dit keer alleen!

In mei ging ik met Nicole naar Paul Sinha de Tolhuistuin. Dit was echt een waanzinnig leuke avond! Ik verwachtte er niks van en kende Paul Sinha eigenlijk niet zo goed. Nicole vroeg of ik het leuk vond om mee te gaan en ik zeg eigenlijk nooit nee tegen dit soort uitjes. Het bleek een schot in de roos!

Begin juni is het Zomerspektakel in Alphen. Via mijn collega krijg ik kaartjes en samen met Raymond, en de collega’s, gaan we hier naartoe. Heel gezellig en genoten van onder andere Bløf en Kraantje Pappie.

De zondag daarna is de gratis dag van het Zomerspektakel en omdat Flemming komt en Maddox hem ook wel eens wil zien, gaan we daar naartoe. Samen met Wim en Nicole en hun kinderen! Klotsende oksels, ogen tekort om iedereen in de gaten te houden en stervensdruk, maar de jongens hadden de tijd van hun leven.

Ook in juni: het kampvuurconcert met Waylon! Daar kreeg ik ook de kans om hem te strikken voor een foto, dus een avond met een gouden randje. Ook Douwe Bob was aanwezig, en die vind ik toch ook wel heel erg leuk en goed!

De dag na Waylon is het weer feest. Puur op adrenaline, haha. Ik ging samen met Raymond naar Lansingerland Live! En dat was echt puur voor Anouk, want de rest van de line-up vonden we allebei vreselijk. Maar goed, de eetstandjes maakte alles goed. En Anouk natuurlijk. En Raymond, die de hele dag met mij heeft staan wachten.

Juni was heftig, want een weekend na Lansingerland Live, is het weer raak. En hoe! Ik ging op vrijdag met Skyler naar Deventer voor het stadionconcert van Snelle. We bleven ook samen slapen, dus extra speciaal.

De dag daarna is het festival Central Park en Nicole en ik hebben daar voor zaterdag én zondag kaartjes voor. Zaterdag doen we samen, vooral omdat Anouk komt. Maar de andere artiesten zijn ook ontzettend leuk en we hebben echt een heerlijke dag!

De dag daarna gaan we met onze oudste kinderen, omdat Antoon daar komt. En Suzan en Freek ook. Het was heel heftig om dit zo achter elkaar te doen, maar ik kijk er met zo’n fijn gevoel op terug. Wat een avontuur, haha.

Eind juni ging ik naar AFAS voor Dean Lewis. Dit was ontzettend mooi! Als ik geen Nederlandse artiesten luister, luister ik eigenlijk altijd naar hem.

In juli was het tijd voor Breda Live! Anouk kwam daar, dus Raymond en ik maakten er gelijk een nachtje weg van. Maar we genoten ook van Jaap Reesema, en Raymond van Scooter, haha.

Na een rustige zomer (haha), ging ik in september naar Live on the Beach, met Bløf en Anouk. Het werd de 50e keer Anouk voor me en het was enorm speciaal. Raymond en ik bleven ook een nachtje slapen in Scheveningen, ook al heb ik daar helemaal niet kunnen slapen na het optreden.

Datzelfde weekend ging ik met Nicole naar Caprera voor Snelle. Daar was ik nog nooit geweest, maar het was heel tof. Wel een beetje veel loslopende, hysterische kinderen, terwijl we zelf juist zonder kinderen waren, haha. Maar dat mocht de pret niet drukken.

In november ben ik met Skyler naar het middagconcert van Suzan & Freek geweest. Wauw, dat was echt heel gaaf! Vorig jaar waren we er ook en het is gewoon een hele leuke, mooie show. Echt genoten!

Ook in november en tevens de laatste: het concert van Flemming in AFAS met Skyler. Heel leuk, want we waren bij zijn albumpresentatie en nu bij deze grote show in AFAS. Toch tof om die ontwikkeling te zien!

Wauw, wat heb ik veel mooie dingen mogen zien! Soms was het een beetje veel in een maand en moest ik daar wel echt een beetje van herstellen, maar het was het allemaal waard. Ik ben benieuwd wat 2024 voor moois gaat brengen. In ieder geval Waylon in het theater, Douwe Bob in Paradiso, Suzan & Freek in Paradiso, Kraantje Pappie in Paradiso, Flemming in Tivoli, drie keer Anouk in ZiggoDome en Paaspop (ook Anouk). Kan niet wachten!

Delen:
Secured By miniOrange