(~215 B)
DIARY: fijne kerstdagen, bouncen & oliebollentoernooi

DIARY: fijne kerstdagen, bouncen & oliebollentoernooi

Happy New Year! Het is 1 januari en het is maandag. Daar word ik toch wel heel erg blij van. Ik vind 1 januari altijd een frisse, nieuwe start en dat dat ook nog eens op maandag begint, voelt heel erg goed. Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad, dat je helemaal veilig bent en dat je hebt genoten van de afgelopen dagen. Ik wil je heel veel liefde, gezondheid en geluk toewensen voor 2024 en hoop dat je het nieuwe jaar gaat invullen zoals jij dat graag wil. Ik ben er in ieder geval helemaal klaar voor.

Afgelopen week hadden de jongens vakantie, en ook ik hoefde niet te werken. Dat voelde even gek. Ik kom uit een hele drukke periode en mijn hoofd zat de afgelopen weken onwijs vol. Ik voelde me gewoon niet zo best, moet ik eerlijk bekennen. De vakantie was dus, ook al zei ik van niet, heel erg nodig. We hebben wat leuke dingen gedaan met Kerst en voor de rest hier en daar een uitje. Maar ik heb ook veel gesport en veel gewandeld. Het was fijn om daar de tijd voor te hebben. Raymond en ik keken een serie, we zaten volop in het darten (daar word ik altijd rustig van, haha) en we sliepen een beetje uit. Kortom: ik voel me weer een stukje beter, iets lichter en mentaal wat rustiger. We hebben nog een week voor de boeg en ook hierin hebben we niet zoveel plannen. Wel moet ik een beetje werken, maar in joggingpak thuis is dat geen probleem.

De beste wensen voor 2024 en veel liefs van mij.

Kijk mee naar mijn dagboek. Omdat we zondagmiddag en -avond bij vrienden doorbrachten, heb ik deze diary ’s middags afgesloten. De rest van de foto’s deel ik volgende week.

Maandag

Goedemorgen Eerste Kerstdag! Geen fancy gedekte tafels, geen gezellige kinderen. Raymond en ik zaten samen aan tafel, want de jongens waren na een paar happen wel weer klaar, haha. #reallife

Rondje Amsterdamse Bos! Word ik altijd heel blij van.

Omgekleed, nagels gelakt en wachten tot mijn ouders komen. We hebben een rustige middag en ik heb de tijd voor een boek. Fijn!

Cadeautjes! Ik had zelf al wat dingen gekocht en mijn ouders doen daar een schepje bovenop, haha.

Merry Christmas! Fijn om het zo relaxt thuis te vieren.

Gourmetten, what else.

Deze foto moesten we natuurlijk ook nog even maken, haha.

Mijn moeder zei dat we deze serie moesten kijken, dus dat doen we. En ja, dit is echt heel goed!

Dinsdag

Tweede Kerstdag! We hebben om 11.00 uur afgesproken bij Kraantje Lek met Bibi en Lotte.

Uno spelen!

Ook deze jongens doen mee. Gezellig zo met zijn allen!

Buiten spelen, binnen spelen, kletsen en een fijne lunch. Ook weer zo relaxt, maar mega leuk en gezellig!

Nog even uitrazen. Gelukkig geen fancy kerstkleding aan.

’s Middags thuis lekker wandelen. ’s Avonds heb ik wat eten voor in de oven, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt. We hadden ook eigenlijk geen honger na onze lunch.

The Streamers!

Woensdag

Ik begin de dag in de sportschool.

Met de jongens naar de bieb. Skyler is geen lezer, maar het is gelukt om iets te vinden wat-ie leuk vindt.

Ik krijg het op mijn heupen en maak de hele badkamer schoon.

De schoolplanning, de sportagenda’s, Raymonds agenda, de mijne. Alles is helemaal up to date voor de eerste weken van 2024. Voelt goed!

Darten! Veel mensen vinden dit niks, maar ik word er zo zen van, haha.

Donderdag

Even een paar boodschappen halen.

Daarna haal ik de kinderen van Stonne op en gaan we naar Bounce Valley. Lekker een uurtje uitrazen!

Na nog een beetje spelen, brengen we de kinderen weer terug. Skyler blijft nog even buiten voetballen.

Ik ga ’s middags weer een rondje wandelen.

Mijn ouders zijn even heen en weer gereden om eten te brengen, haha. Zo lief. Mijn moeder kookt nog steeds voor vier man thuis, dus er blijft altijd veel over. Omdat ze vrijdag niet komt, rijden ze nu langs. Heel fijn.

Vrijdag

Uitslapen!

Ik ga weer sporten. Zo fijn dat ik daar nu even de tijd voor heb in de vakantie. Vind het toch wel een opgave soms, om het te combineren met mijn werk en alle schema’s van de kinderen. Nu in de vakantie valt dat allemaal weg en heb ik zoveel zin om te sporten. Maak ik dus gebruik van. Als zzp’er had ik toch wat meer vrijheid. Nog steeds wel met mijn werk, maar het is wat lastig om gaatjes te vinden, omdat ik geen avondsporter ben. Daar moet ik me toch maar eens overheen zetten.

Zwemles! Verbeeld je niks met deze foto; hij vindt er echt geen reet aan en is elke week weer misselijk van de zenuwen.

Darten! Skyler is ook helemaal fan sinds deze week. Hij is een kei in rekenen en telt ook alles mee steeds.

Zaterdag

We beginnen de zaterdag met een oliebollen voetbaltoernooi!

Mopje! Hij vindt het nog wel een beetje spannend allemaal, maar dat komt vast helemaal goed aankomend jaar met een eigen team.

We gaan even naar het tuincentrum. Ik wil graag een nieuwe kunstkerstboom en na de Kerst zijn ze natuurlijk flink goedkoper. Dat dacht alleen iedereen, want alles is leeggeplunderd. Spuit elf was weer eens veel te laat. Wel kopen we twee nieuwe plantjes.

De jongens zijn buiten voetballen; wij kijken een aflevering Sleepers.

Ik ga weer een rondje wandelen!

Ik voel me zo onrustig en wil van alles doen. Dus na het wandelen sleep ik Raymond mee om boodschappen te doen. ‘Wat ben je onrustig, waarom wil je alleen maar op pad? Doe eens rustig en relax een beetje’. Zo’n dag.

What else! Zo leuk deze wedstrijd tegen Littler. Wat een bizar goede gast. Ik verheug me op een finale tussen hem en Van Gerwen, dat roep ik al de hele week. Kan niet wachten, haha.

Zondag

Zondag rij ik al vroeg naar de gebakskraam bij het tuincentrum om de bestelling op te halen. We vieren Oud & Nieuw bij onze vrienden in Almere, dus ik heb genoeg besteld. Het is nog warm, en ik moet me echt beheersen om niet alvast een oliebol te eten.

Ik ga weer sporten!

Inmiddels is het 12.00 uur geweest. Raymond is nu even sporten en daarna gaan we lunchen. Ik ga zo even een tas inpakken voor vanavond en me omkleden. Ik trek mijn mooie jumpsuit van by-bar aan! Ook ga ik de jongens even klaarmaken. En dan is het straks tijd om naar Almere te rijden. Zoveel zin in!

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange