(~215 B)
WIN!: camera van Nikon

WIN!: camera van Nikon

I AM MOMMY (TO BE); met de vertaling van die zin in een prachtige foto kun jij kans maken op een camera van Nikon! Het gaat hier om de Coolpix S30, dé camera voor het hele gezin en dus ook voor de kids. Terwijl je je spiegelreflex of systeemcamera liever niet aan de kleintjes overhandigt, doe je dat met de S30 juist wel. Dit is namelijk de eerste camera die speciaal ontworpen is voor gebruik door het hele gezin. Comfortabel voor de kleine handjes, grote en duidelijke knoppen waarmee je foto’s en filmpjes kunt maken en een simpele techniek zodat kinderen het ook begrijpen. Bovendien zijn het objectief en de ingebouwde flitser midden op de camera aangebracht zodat er geen verdwaalde vingers voor de lens verschijnen. Om het nog een beetje leuker te maken: met de ingebouwde filters kan iedereen zich urenlang vermaken terwijl ze hun eigen touch geven aan de foto’s die ze hebben gemaakt.

De camera is sterk en bestand tegen de invloeden van actief gebruik in en om het huis, op de speelplaats, op het strand en waar dan ook. Hij is waterdicht tot zo’n drie meter en schokbestendig bij valpartijen van maximaal 0,8 meter. De robuuste camera kan dus zonder twijfel worden overgedragen aan de kinderen en geloof mij; dat levert negen van de tien keer prachtige, spontane plaatjes op! Nu moet je niet denken dat het een speelgoedcamera is. Het is en blijft een Nikon met de kwaliteit die we van het merk gewend zijn: goede, scherpe foto’s binnen een handomdraai. En daar gaat het natuurlijk uiteindelijk allemaal om!

Ik mag namens Nikon een blauwe variant van de Coolpix S30, ter waarde van €109,-, weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Stuur een mooie foto in naar win [@] mommytobe [.] nl waarin jij de vertaalslag maakt van I AM MOMMY (TO BE) naar foto. Denk hierbij aan een prachtige shoot toen je zwanger was, een mooie buikfoto, de eerste foto van je pasgeboren kindje, een geweldige foto van je zoon of dochter. Noem het maar op! Als jij denkt dat het binnen het thema past, is het welkom! De actie loopt tot het einde van de maand, vrijdag 30 augustus. Nikon en ik gaan dan samen bepalen wat we de leukste foto/vertaalslag vinden en deze gelukkige winnaar ontvangt van mij zo spoedig mogelijk bericht!  Heel veel succes! Ik ben benieuwd naar de mooie inzendingen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 6 augustus 2013 / 10:02

  Leuke winactie! Ik ga eens door mijn foto’s heen gluren!

 2. 6 augustus 2013 / 10:30

  Ik ga mee doen!! Wat te gek dat je die weg mag geven zeg, whoop!!!

 3. Whitney
  6 augustus 2013 / 12:22

  Leuk leuk leuk! I’m in, deze kunnen wij goed gebruiken 🙂

 4. 6 augustus 2013 / 16:58

  Leuk, ik ben sinds kort zwanger… Dus zou super zijn!

 5. Claire
  7 augustus 2013 / 10:24

  Helaas is mijn shoot pas na 30 augustus! Ik hoop dat er in september ook nog een leuke winactie komt!

 6. Ellen
  8 augustus 2013 / 13:28

  zo’n leuke actie…ik heb ook een kansje gewaagd 🙂

 7. Jose
  12 augustus 2013 / 22:51

  Wauw, wat leuk! Ik doe dan ook graag mee!! 🙂

Secured By miniOrange