(~215 B)
Vertel het met K-Nuffie

Vertel het met K-Nuffie

Toen ik acht weken zwanger was besloten we het te vertellen aan onze ouders. Allereerst vertrokken we naar Hoorn om aan mijn ouders te melden dat ze weer opa en oma zouden worden. We kochten een boekje bij Prenatal, ‘Tips voor opa en oma’ en ietwat zenuwachtig overhandigde ik het cadeautje aan mams. Eenmaal uitgepakt keek ze naar het boekje en zei ze ‘o, leuk. Maar wat moet ik ermee?’ Goud waard! Deze reactie vergeet ik niet snel, haha. Het duurde een fractie van een seconde voordat het kwartje viel en binnen no time werden we gefeliciteerd en kon de babypraat beginnen. Ook voor mijn schoonouders hadden we zo’n boekje aangeschaft en omdat zij voor de eerste keer opa en oma worden en mijn ouders in februari al een kleinkind mochten verwelkomen, was de hint bij de schoonouders iets sneller duidelijk. We vonden het leuk om ze het nieuws middels het boekje te brengen, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden om aan te kondigen dat je zwanger bent. Afgelopen weekend was ik aan het bladeren door Mama bladen en stuitte ik op K-Nuffie. En omdat ik dat zó lief en schattig vind, wilde ik dit graag even met jullie delen.

K-Nuffie is een superzacht knuffel-lammetje. Je kunt hem kaal aanschaffen waardoor het gewoon een knuffel is, maar natuurlijk gaat het om de toevoeging; een geprint T-shirtje. Met opdrukken als ‘Jullie worden opa en oma!’, ‘Je wordt tante!’, ‘Ik word grote broer!’ en alle andere varianten kun jij de persoon in kwestie op een lieve, persoonlijke manier laten weten dat er een baby op komst is. Ik vind het echt heel erg schattig en omdat de prijs ook zeer schappelijk is (9,95 voor de kale knuffel en 12,90 voor het lammetje met een T-shirt), kan het een fantastisch aandenken voor die ene bijzondere persoon in je leven zijn! Als ik hier eerder over had gelezen, had het voor mij absoluut een optie geweest.

Iets voor jou? Google op K-Nuffie en je vindt een aantal webshops die de schattige lammetjes verkopen! Onder andere hier, hier en hier.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. 18 augustus 2013 / 21:35

  Wat een goed plan! Ik wil het later ook heel origineel gaan vertellen, misschien een feestje geven ofzo :p

 2. 18 augustus 2013 / 21:39

  Wat een leuk en origineel idee! Ik had het mijn moeder verteld met een zwangerschapstest van moeders voor moeders hihi en daarna mijn vader met een slabbetje en i love opa speentje, en vriendlief’s ouders middels een soort puzzel tocht naar de letters opa en oma met hun namen erbij, het is zo leuk om zo’n leuk nieuws te delen!

 3. 18 augustus 2013 / 22:54

  Wij hadden een oorkonde voor de liefste opa’s en oma’s en daarbij een boekje voor de oma’s die ze in kunnen vullen voor hun eerste kleinkind en sokjes voor de opa’s…
  Vind die k-nuffie ook erg leuk maar ben toch blij dat we dit gedaan hadden 😀

 4. 19 augustus 2013 / 00:33

  Super schattig! Die ga ik onthouden voor als het hier ooit zo ver is 🙂

 5. kelly
  29 augustus 2013 / 10:51

  Wat schattig! Wij hadden ook 2 boekjes gekocht met tips voor opa’s en oma’s. De ouders wisten al dat het eindelijk niet zonder ziekenhuis hulp geen lukken daarom was de verassing extra speciaal. We zijn ook de eerste in beide families 🙂

  Eerst de shock, toen ongeloof en daarna de tranen….magisch moment om nooit te vergeten.

Secured By miniOrange