(~215 B)
Stonne vertelt #41: mijn website is live en ik ben back in business!

Stonne vertelt #41: mijn website is live en ik ben back in business!

Zo, dat is eruit. Ik vind het spannend. In het ‘geheim’ ben ik achter de schermen de afgelopen maanden druk geweest met het schrijven van teksten voor mijn geheel nieuwe website. Maar voordat ik deze teksten kon schrijven moest ik weer even heel goed bedenken welke diensten en voor welke type ondernemers ik wil werken.

Want na de hele Corona-periode en mijn ziekte is er toch het een en ander veranderd. Bij mij en bij mijn potentiële klanten. Het op afstand werken is inmiddels ingeburgerd bij velen. En omarmd, omdat je op deze manier toch ook best productief kunt zijn zonder altijd fysiek bij elkaar te zitten.

Voor mij een hele goede ontwikkeling. Ongeveer 7 jaar geleden ben ik begonnen als online Business Manager, ondersteunde ik mijn opdrachtgevers bij de back-office en was ik het aanspreekpunt van het online team (meerdere freelancers die voor deze klant werkten aan bijvoorbeeld een project). Omdat ik de schakel was tussen team en opdrachtgever werd mijn opdrachtgever niet steeds ‘belast’ met allerlei vragen. Wel beslist mijn klant uiteindelijk wat en hoe het gebeurt. Ik maak het ze alleen een stuk makkelijker. Alleen was het soms lastig om mijn opdrachtgevers te overtuigen dat je niet per se bij elkaar hoeft te zitten op kantoor. Zeker niet als je mij tussen de 5 en 20 uur per maand wil inschakelen.

Dat is ook mijn doelgroep. Ondernemers die niet fulltime een Business Manager nodig hebben, maar wel behoefte hebben aan een business manager die ervoor zorgt dat de back-office doordraait en de ondernemer zich met een gerust hart kan richten op de business. Of bijvoorbeeld de ondernemer die coach is en zelf vaak onderweg of in sessies zit. Die maakt het ook niet uit dat ik vanuit mijn eigen kantoor werk. We spreken duidelijk af wat er moet gebeuren en welke taken ik oppak. Op vaste momenten checken we in bij elkaar en vervolgens kunnen we beiden weer verder. Proactief en efficiënt op z’n best, zou ik zeggen. Op deze manier blijft het ook betaalbaar en dus aantrekkelijk voor mijn klanten. En wat dacht je van de extra inkomsten en groei die deze ondernemers maken omdat ze niet afgeleid worden door al die ruis van administratietaken?

En nu staat mijn website live: www.stonne.nl en ben ik begonnen met mijn netwerk benaderen en kennismakingsgesprekken plannen met potentiële opdrachtgevers. En daarbij kan ik best wat hulp gebruiken. Want na twee jaar eruit geweest te zijn vind ik dat best lastig. De eerste mailtjes of berichten naar mensen in mijn netwerk zijn er in ieder geval uit. Ik ben back in business!

Wil je me helpen en ken jij of ben jij een ondernemer die iemand nodig heeft die dingen regelt en ontlast? Vanaf 5 uur per maand kun je me al inhuren. Op mijn website staat meer informatie. Denk dan aan mij, dat waardeer ik zeer. En om je te bedanken als je iemand aanbrengt heb ik iets leuks: je mag een To do planner naar keuze uitzoeken (op Instagram Staat onder de highlight ‘Planner’ meer info over de print etc.) Tot zover deze zelfpromotie 😉. Heel fijn weekend allemaal!

Stonne Moerdijk is 39 jaar en moeder van twee kinderen. Getrouwd met Diderik en woont in Aalsmeer. Ze is ondernemer, hooggevoelig, houdt van lekker eten met gezellige mensen, is wandelgek, sport en shopt veel. Houdt van een opgeruimd huis, want ‘opgeruimd hoofd’. En ja, ze is herstellende van borstkanker en probeert er altijd het beste van te maken. Stonne schrijft iedere vrijdag voor Mommyhood.

Delen:
Secured By miniOrange