(~215 B)
Prentenboek van Lief!

Prentenboek van Lief!

Dat ik groot fan ben van Lief! hoef ik jullie niet meer te vertellen. Laatst kwam er een grote bestelling van Hippemamashop.nl binnen en ook qua kleertjes is het een merk waar ik veel over schrijf. Maar naast de schattige kleding voor baby’s en kinderen is Lief! uitgegroeid tot een echt lifestylemerk met onder andere schoolspullen, accessoires voor in de kinderkamer en zelfs fietsen en scooters. Dat ze nog steeds hun imperium aan het uitbreiden zijn, blijkt wel uit het persbericht dat ik ontving: ze introduceren namelijk de Lief!-kindervriendjes Fien en Teun en het eerste product dat ze hiermee lanceren ligt nu naast me, een heus prentenboek voor de allerkleinsten.

In ‘Een ridder op de boerderij‘ wordt op speelse wijze een blik op het leven op een boerderij gegeven. ‘Milan gaat logeren bij zijn nichtje en neefje, Fien en Teun, op de boerderij. Hij komt als stoere ridder het erf op, maar het leven op de boerderij is heel anders dan in de grote stad. En boertje spelen is misschien nog wel stoerder!’ Een prachtig prentenboek met sfeervolle illustraties waarmee ze zelf op de bank kunnen kruipen, of wat je naast het bed kunt leggen om uit voor te lezen voor het slapengaan. Het is een leuk boek om cadeau te geven of te krijgen voor kinderen tot een jaar of 6! De prijs? €13,99.

De komende maanden breidt Lief! het thema ‘Fien en Teun’ nog meer uit en lanceren ze onder andere een flapjesboek voor de allerkleinste kindjes, een cd met vrolijke liedjes, minishows met de levensechte poppen Fien en Teun, een moestuincollectie om je kinderen bij het tuinieren te betrekken en heuse speeltoestellen. Grootse plannen, dus! Voor nu dus het prentenboek, wat ik nu al goed ga bewaren voor als onze kleine man de leeftijd bereikt heeft om er iets van te snappen. Leuk!Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 7 augustus 2013 / 15:41

  Wat schattig, ik smelt even weg hoor… Dit zou voor mijn neefje ook ontzettend leuk zijn.. Helaas is de kleine man nog geen 3 maanden, dus dat duurt nog even voordat ie er ook echt iets mee kan

 2. Tessa
  7 augustus 2013 / 16:58

  Aaaah wat leuk. Ik heb 2 kindjes een Fien en een Teun..

 3. Marije
  7 augustus 2013 / 18:44

  Leuk!!
  De boekenkast puilt al uit met mooie prentenboeken, maar deze lijkt mij ook weer erg leuk!

Secured By miniOrange