(~215 B)
Prachtig gepersonaliseerd (kraam)cadeau: MrStarsky

Prachtig gepersonaliseerd (kraam)cadeau: MrStarsky

Zelf heb ik nooit zoveel moeite met het bedenken van kraamcadeaus. Ik kies er vaak voor om ergens een mand te kopen en deze te vullen met leuke spullen voor zowel moeder als kind. Ik vind het ook heerlijk om kleding te shoppen, helemaal als ik de moeder goed ken en ik aan de hand van haar smaak kan shoppen. Maar wat het ook altijd goed doet, zijn gepersonaliseerde cadeaus. Een speendoek of -koord met een naam vind ik altijd geweldig of bijvoorbeeld een poster met de naam van de baby erop. Al een tijdje ken ik MrStarsky en ik heb er al eens eerder over geschreven in een verzamelartikel. Vandaag wil ik jullie meer vertellen én laten zien. Ik heb namelijk een prachtige MrStarsky poster laten maken voor Norah, de dochter van Anke. En dat viel héél erg in de smaak.

MrStarsky is opgericht door Fennechien Greebe en Liesbeth Veen. Wat ooit begon als gedachte om een tastbare herinnering als de geborduurde geboortetegel nieuw leven in te blazen, leidde tot one-of-a-kind, personaliseerbare én prachtig geïllustreerde sterrenhemelposters. MrStarsky maakt sterrenhemelposters van alle onvergetelijke momenten zoals een geboorte, verloving, huwelijk of eerste ontmoeting. Met de posters van MrStarsky hangt er gegarandeerd een unieke herinnering aan dat ene bijzondere moment aan de muur. Je kunt de posters in verschillende maten bestellen en ook kun je daarbij kiezen voor een mooie lijst zodat het een compleet cadeau is. Omdat de prijzen iets hoger liggen dan dat je misschien normaal zou uitgeven aan een cadeau (een poster kost tussen de 37 en 47 euro en een bijpassende lijst ook tussen de 25 en 37 euro) is het een prachtig cadeau om bijvoorbeeld als vriendengroep of collega’s te geven.

Je vult online de datum van de bijzondere gelegenheid in, in dit geval was dat de geboorte van Norah, en de website zoekt de sterrenhemel zoals deze was op dat moment. Je ziet de sterrenhemel ook bewegen als je de tijd steeds iets later invult, heel bijzonder! Vervolgens kun je de naam, de officiële datum en tijd en de plaats invullen. Aan de onderkant is er nog ruimte voor een extra persoonlijke boodschap en dit raad ik zéker aan om te doen. Ik koos voor ‘Welkom op de wereld, Norrie Borrie’, omdat ik dat Anke Norah’s grote broer, altijd hoor zeggen. Dat vind ik een extra mooie touch aan een al zo’n persoonlijk cadeau. Het bleek een goede zet want vooral door deze toevoeging was Anke tot tranen geroerd. Ik koos voor deze poster omdat ik weet dat Anke dit een prachtige kleur vindt en ik het goudfolie zo mooi vind, maar er zijn nog veel meer leuke designs verkrijgbaar.

Dit cadeau was een schot in de roos. Je kunt verschillende designs kiezen en ook de lijst is verkrijgbaar in verschillende soorten, blank hout, zwart en wit. Natuurlijk kun je de poster ook zonder lijst cadeau doen, maar ik vond dit het wel echt afmaken. Al met al echt een aanrader! De kwaliteit is enorm goed, ik ben te spreken over de service en hoe het cadeau ontvangen werd is onbetaalbaar.

Met de code THEBABYPROJECT krijg je 10% korting op een MrStarsky sterrenhemel poster, waarvan zij €2,- doneren aan The Baby Project. Hiermee steunen zij zwangere vrouwen en kersverse ouders door middel van voorlichtingen. De korting geldt op alle formaten posters en is geldig tot 21 juni 2020.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

Secured By miniOrange