Me-time avond

Me-time avond

Het is woensdagavond 20:00 uur. Skyler ging om 19:30 uur naar bed, Raymond is met collega’s de hort op en ik kom net onder de douche vandaan. De hele avond is voor mij en dat is een héél fijn vooruitzicht. Kunnen doen wat je wil, zonder rekening te moeten houden met anderen. Ik hecht ontzettend veel waarde aan deze momenten, vooral sinds ik moeder ben. Rustig douchen, haren wassen, benen scheren en daarna in je fijne pyjama op de bank ploffen met een kleedje. Heerlijk fris en voor de rest niks meer moeten. De televisie gaat aan op RTL 4 en het is tijd voor Goede Tijden Slechte Tijden. Mijn guilty pleasure. Kijken naar het fictieve leed van anderen en de meest ongeloofwaardige verhaallijnen is altijd goed. Al jaren vaste prik. Omdat het mijn snackdag is, die ik één keer in de week van mijn trainer heb gekregen, pak ik in de reclame chocola. Cote d’Or dit keer. Mijn favoriet is de witte chocolade met praliné van binnen maar sinds ze een nieuwe hebben, melkchocolade met praliné en mét crispy, ben ik verkocht. Alles met crispy is so much better! Guilty pleasure nummer 2. Hij is heerlijk en met het oog op mijn snackdag en dat ik de rest van de week hier op moet teren, werk ik reepje voor reepje. In mijn eentje, zonder hem te delen met mijn vriend. Of een kind dat naast me staat te springen omdat ‘ie ook een stukje wil. Bij me-time hoort gewoon chocola. Zonder schuldgevoel, want het is nu eenmaal snackdag en je moet jezelf af en toe verwennen, toch?

Als Goede Tijden Slechte Tijden is afgelopen laat ik de televisie zachtjes aan zodat ik af en toe wat te kijken heb, maar pak ik er daarnaast mijn Filofax agenda en een boek bij. In mijn agenda ga ik aan de slag met ideetjes voor de site, ik werk mijn administratie bij qua inkomsten en bezoekersaantallen en plan vast mijn volgende dag. Daarna is het tijd voor een boek. Die ik in alle stilte en rust kan lezen zonder gestoord te worden. Om 22:00 uur belt Raymond me, dat ‘ie onderweg is. De reep chocola is op, mijn boek hou ik voor gezien en zodra vriendlief naar binnen stapt ben ik toch ook wel weer blij om hem te zien. Om samen de dag door te spreken, nog even bij Skyler te kijken en hem toe te dekken en daarna heerlijk onder de wol te kruipen. I love me-time avondjes!

Vertel eens; hoe ziet jouw favoriete me-time avond eruit?

Dit bericht is een advertorial.

DSC_1606

Share:

10 Reacties

 1. 19 mei 2015 / 17:52

  Heerlijk zo’n avond! Ik lees ook graag een boek of blogjes. En uiteraard met chocola erbij!

 2. 19 mei 2015 / 18:01

  Zo fijn af en toe zo’n hele avond voor jezelf!

 3. Angelique
  19 mei 2015 / 18:18

  En dat waren 30 propoints 😀

  • Shirley
   Auteur
   19 mei 2015 / 18:24

   Ik doe niet meer aan Weight Watchers 😉 wel het schema van mijn trainer met één all you can eat dag. Heel fijn 😉

 4. 19 mei 2015 / 18:53

  Nou klinkt heel bekend je artikel. Heb voor het eerst de nieuwe bonbonblok nougat en pure chocola gehad wooooowzaa kan niet meer zonder hah

 5. Nadia
  19 mei 2015 / 20:07

  Klinkt als een héérlijke avond!

 6. 19 mei 2015 / 21:22

  klinkt heerlijk! Mijn me-time…lekker tv kijken en bloggen…heerlijk!

 7. 25 mei 2015 / 20:40

  Heerlijk, zo even wat me-time! Kan zo’n deugd doen 🙂 en zeker met zo’n lekkere chocolade 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.