(~215 B)
Maak kennis met Kelly!

Maak kennis met Kelly!

Hallo allemaal! Ik kom het team van Mommytobe.nl versterken.  Het leek Shirley leuk als er meer invalshoeken op Mommytobe.nl zouden komen en omdat het mij leuk leek om voor deze site te schrijven, besloten we de samenwerking te proberen! Mijn naam is Kelly, ik ben een 23-jarige mama en een enthousiaste mama-lifestyle blogger op www.Kellycaresse.nl. Hier blog ik over het moederschap, maar ook healthy lifestyle, food en mode. Ik deel mijn outfits en allerlei andere persoonlijke onderwerpen. Soms raak ik maar niet uitgepraat over het moederschap en zou ik wel meer mamapraat willen delen op het wereld wijde web. En waar kan dat nu beter dan hier?!

Waar ik Shirley van ken? Dat is eigenlijk wel een apart verhaal. Ik was net zwanger en meldde me aan bij een forum voor zwangeren. Ik kon mijn verhaal niet echt kwijt aan vriendinnen omdat de meeste van hen nog geen kinderen hebben, en ik door onzekerheid nog helemaal niet wilde dat anderen over mijn zwangerschap wisten. Ik meldde me aan onder een schuilnaam en zo deelde ik mijn ervaringen met vrouwen die in dezelfde maand waren uitgerekend. Ik volgde Styleguide.nl al heel erg trouw en via het forum viel me ineens op dat er een vrouw was die wel heel erg leek op Shirley leek in haar beschrijvingen. Een vrouw uit Amsterdam, 26 jaar, groots fan van Anouk, freelance schrijver; het kon toch niet waar zijn dat in mijn anonieme zwanger-kletsclubje Shirley van Styleguide zou zitten?

Ik waagde het erop en stuurde een privéberichtje waar ik ook mijn identiteit zichtbaar maakte, in de hoop dat ze hier enthousiast op zou reageren en zou bevestigen dat ze inderdaad Shirley is. En binnen een minuut kreeg ik een berichtje terug. Betrapt! Naast kletsen op het forum gingen we elkaar what’sappen en hielden we elkaar op de hoogte. We wisten al zoveel eerder van elkaar dat we zwanger waren dan de vrienden en mensen om ons heen. We stuurden onze buikjesfoto (die we toen al zichtbaar bollend vonden haha) en deelden van alles. Ook merkten we dat we er allebei heel nuchter in stonden. Heel anders dan sommige dames op het forum, en ook hier konden we onze ervaringen over delen. Dames die het hadden over de grote bevalling-vluchttas waar toch zeker wel een mooi bloempotje en fotolijstje in zou moeten zitten om het gezellig te maken op de bevalkamer? Uhh What? Wij appten elkaar dan weer dat we geen gezelligheid verwachten tijdens het bevallen en maar blij mochten zijn als het allemaal op rolletjes zou gaan verlopen.  Eigenlijk wilden we helemaal niet nadenken over die naderende bevalling. Het inpakken van die vluchttas stelden we dan ook zoveel mogelijk uit. Shirley en ik bevielen allebei te vroeg en in dit artikel kun je mijn bevallingsverhaal lezen, dat helaas niet zo soepel verliep als gehoopt was.

Onze baby’tjes zijn geboren en ons contact is gebleven. Wat fijn om met een mede-jonge mama te kletsen over het moederschap en hoe we het allemaal gaan ‘aanpakken’. We hebben allebei de ‘we zien het wel’ mentaliteit en merken wel dat sinds we mama zijn alles niet zo loopt zoals gepland. Voor een control-freak als ik betekent dat nogal wat aanpassingsvermogen.

Ik ga Mommytobe.nl ondersteunen met artikelen over het moederschap, mijn ervaringen daarin en hoe het leven als jonge mama eruit ziet. Het moederschap kun je vooraf niet voorspellen hoe dit zal gaan zijn, en alles loopt anders. Een ding is zeker; sinds ik mama ben schiet de tijd heel snel voorbij en probeer ik te genieten van ieder moment, maar voor je het weet is de dag weer voorbij.  Dat het huishouden dan af en toe uitgesteld wordt, ik blij ben als de was in de avond op een rek hangt en ik vijf minuten heb om mijn mascara en eyeliner op te smeren; tja dat nemen we voor lief.

Ik hoor graag van jullie  in de comments wat jullie graag van mij willen lezen!

Liefs, Kelly

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

30 Reacties

 1. 23 januari 2014 / 14:44

  Kelly en Shirley, een winnend team, als je ’t ons vraagt! 🙂

 2. 23 januari 2014 / 14:45

  Ooh leuk, Kelly! Ik volg je ook al op de eigen blog maar ben heel benieuwd naar jouw verhalen op mommytobe!

 3. Lara
  23 januari 2014 / 14:50

  Wat leeuuuk 🙂

 4. 23 januari 2014 / 14:52

  Wauw toppers zijn jullie! Ik ben benieuwd naar je komende artikelen en ik weet zeker dat als je het net zoveel passie schrijft als op je eigen blog, het met warmte en liefde wordt ontvangen. Je inspireert en ik ben onwijs trots op je, wat een te gekke kans. Veel succes! Dikke knuffel Xx

 5. 23 januari 2014 / 15:04

  Ah wat een ontzettend leuke reacties meiden! Dankjulliewel .Ik heb er ontzettend veel zin in, mijn hoofd zit vol met mamablog inspiratie haha. Leuk dat jullie zo enthousiast zijn!

 6. Nadia
  23 januari 2014 / 15:53

  Superleuk Kelly! Ik lees je site al vanaf het begin en vind het superleuk dat je nu gaat samenwerken met Shirley op Mommytobe! Leuk verhaal, hoe jullie van elkaar ontdekten dat jullie zwanger waren. Wat een toeval, haha!

 7. 23 januari 2014 / 16:13

  Super leuk! Ben heel benieuwd naar jullie artikelen. We waren rond dezelfde tijd uitgerekend en nu zijn jullie kindjes iets ouder dus kan ik beetje spieken betreft de ontwikkeling

 8. 23 januari 2014 / 16:14

  Wat ontzettend leuk en zown leuk verhaal hoe jullie elkaar kennen:)! ben benieuwd naar je artikels!

 9. 23 januari 2014 / 16:23

  Een goed team samen als je het mij vraagt! Veel plezier met deze samenwerking!

 10. 23 januari 2014 / 16:34

  Haha wat hebben jullie elkaar op een leuke manier leren kennen zo, wat grappig! ik vind het super leuk dat je het team gaat versterken Kelly! 😀

 11. Mariëtte
  23 januari 2014 / 16:49

  Leuk! ik kijk uit naar je bijdrage!

 12. Stien
  23 januari 2014 / 17:15

  oooh!! zo leukk! Ik vind het echt geweldig en zou supergraag wat meer over jou lezen! Hoe heet je kindje? en hoe oud is het?

 13. 23 januari 2014 / 17:22

  Wat grappig hoe jullie elkaar hebben leren kennen! Altijd leuk om andere mama ervaringen te lezen 🙂

 14. 23 januari 2014 / 17:35

  Wat een leuke samenwerking! Ik volg jullie beiden al een tijdje, erg leuk! Ik denk dat het voor Kelly leuk is dat ze hier alle mama verhalen kwijt kan, omdat haar blog toch ook over lifestyle enz gaat. Wat ik juist ook heel leuk vind. Ookal ben ik geen mama ik vind het erg leuk om erover te lezen, en bij mij is de wens zeker ook aanwezig. Het lijkt me bijzonder om ook over de onzekerheden en de voor en nadelen van het jong moeder worden te lezen. Ook lijkt het me leuk om de dag van een moeder te lezen, wat komt er allemaal bij kijken en hoe plan je alles hier om heen.

 15. 23 januari 2014 / 17:40

  Wat leuk dat jullie elkaar op die manier hebben leren kennen! En heel leuk natuurlijk dat je ook hier je ervaringen gaat delen! Ik ben benieuwd!

 16. 23 januari 2014 / 18:13

  Super leuk! Ik kijk uit naar je verhalen en ervaringen

 17. 23 januari 2014 / 18:26

  Aah leuk Kelly, om jouw verhalen nu ook hier te horen!

 18. 23 januari 2014 / 18:42

  Aah wat leuk Kelly, ik volg je al op je eigen blog maar ga je verhalen hier ook zeker volgen! Ben benieuwd! Liefs

 19. Thirza
  23 januari 2014 / 18:56

  DIt gaat een leuke samenwerking worden! Veel plezier en succes meiden!

 20. 23 januari 2014 / 20:10

  Heel erg leuk! Ik ben benieuwt naar je artikelen. Ik lees ook met veel plezier je eigen blog. Succes!!

 21. Renee
  23 januari 2014 / 20:12

  Wat leuk Kelly! Ben erg benieuwd naar jullie artikels. Leuk leuk leuk!

 22. 23 januari 2014 / 21:42

  Wat leuk om te lezen! Lees je eigen blog altijd met plezier, dus ben erg benieuwd naar je artikeltjes hier!

 23. Simone
  23 januari 2014 / 22:39

  Hoi Kelly, wat leuk! Ik volg je ook al eventjes op je eigen blog waar ik dan weer via hier terecht kwam, dus zo is de cirkel mooi rond. Ben heel benieuwd naar je bijdrage hier en de avonturen van jou en Lana. Veel succes meid!

 24. 24 januari 2014 / 00:25

  Leuk dat je hier ook gaat schrijven. Ben benieuwd naar al je leuke blogjes op Mommy to be.

 25. 25 januari 2014 / 17:20

  Wat leuk dat jij hier ook gaat bloggen.. ik ga de verhalen zeker volgen. Wel interessant voor een mama in spe.

 26. 26 januari 2014 / 22:51

  Kelly met de profielfoto met een mok er op 😉 Hihi 😉 Je naam was me al een paar keer opgevallen onder Shirley’s artikelen! Wat leuk dat je Shirley gaat ondersteunen, en wat grappig hoe jullie meer contact met mekaar hebben gekregen 🙂

 27. 31 januari 2014 / 16:16

  Hee wat leuk dat je hier ook gaat bloggen! Gezellig 🙂

Secured By miniOrange