(~215 B)
Limited edition Bugaboo Bee

Limited edition Bugaboo Bee

Zoals jullie inmiddels allemaal weten is de kinderwagen besteld en wordt het een Bugaboo. De Cameleon, om precies te zijn. Ik twijfelde nog even over de samenwerking met Andy Warhol maar omdat mijn vriend niet razend enthousiast werd van de printjes, was de keuze uiteindelijk snel gemaakt en gingen we voor een iets simpeler exemplaar. Welke het is geworden lezen jullie in september, maar voor nu wil ik toch nog even mijn enthousiasme over de samenwerking met Andy Warhol delen.

Bugaboo heeft, in samenwerking met de Andy Warhol Foundation, een geweldige set ontworpen waarmee jij je kinderwagen kunt pimpen. Ik deelde het al eerder met jullie; je kunt kiezen uit de welbekende rode bloemenprint, of gaan voor de stoere auto-print, die het waarschijnlijk bij ons was geworden als ik voor de Andy Warhol was gegaan. Naast dit alles hebben ze deze zomer de collectie uitgebreid met een supergave paraplu, die jouw kleintje optimaal beschermt tegen de zon. Een leuke groen/blauwe variant, die bij vrijwel iedere kleur kinderwagen past. Leuk om bijvoorbeeld je all black karretje iets meer pit te geven!

Omdat dit parasolletje zó’n succes is, heeft Bugaboo besloten om de print door te voeren: er zijn tien exclusieve, limited edition Bugaboo Bee’s ontworpen met diezelfde blauw/groene bloemenprint. Wauw! Eén van de 10 wagens is al gedoneerd aan het Amsterdam Diner Foundation 2013. De overige 9 zullen vanaf 1 augustus alleen in de Bugaboo brandstore in Amsterdam te verkrijgen zijn, voor een verkoopprijs van €669,-. Wees er snel bij, want er zijn er maar 9 ter wereld en ze kunnen alleen in de brandstore gekocht worden (niet online of per telefoon)! Er is een limiet van één kinderwagen per persoon en wat ik ervan begrepen heb, is er een complete run op ontstaan. Er is zelfs al iemand uit Spanje die een ticket naar Nederland heeft geboekt om de wagen die dag te kunnen aanschaffen. Serieus!

Het is dat ik er even het geld niet voor heb vanwege alle dure aankopen, maar anders had het wel een perfecte tweede wagen geweest… Alvast voor de zomer, of als ‘ie wat ouder is om te gebruiken als buggy. Of misschien toch alleen het parapluutje om de Cameleon iets op te pimpen? Zucht. Deze kleine man gaat me nog een hoop geld kosten… Wat vind jij van de special edition Bugaboo? I love it!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 22 juli 2013 / 17:08

    Heel mooi maar wel prijzig. Wij hebben uiteindelijk een saaie zwarte kinderwagen gekocht en een simpele donkergrijze buggy. Ik was wel verliefd op de Bugaboo van Paul Frank trouwens. Lekker stoer.

  2. 22 juli 2013 / 17:36

    Super gaaf! Als ik iemand met zon kinderwagen zie vraag ik me altijd af wat erin ligt 😉

  3. 28 juli 2013 / 22:33

    Ik zou de paraplu leuk vinden als eyecatcher voor een andere kinderwagen. De kinderwagen op zich is mij (en mijn vriend al helemaal haha) iets te.

Secured By miniOrange