(~215 B)
Kom in kerststemming met de festive collectie van A Beautiful Story

Kom in kerststemming met de festive collectie van A Beautiful Story

Vorig jaar maakte ik kennis met A Beautiful Story. Ze hebben fantastische armbandjes in de collectie met edelstenen en bijbehorende persoonlijke kaartjes. Ik kreeg er een paar opgestuurd en heb ze cadeau gedaan aan vriendinnen en mijn moeder. Dat viel zó in de smaak! De bandjes zijn heel subtiel, maar door de edelsteen met persoonlijke betekenis én het bijgevoegde kaartje, maak je er een heel tof en persoonlijk cadeau van. Dit jaar kreeg ik weer een mooi pakket van ze, met daarin items uit de nieuwe kerstcollectie. Toffe servetringen, een hartjesslinger en een boekje met armband. De slinger hangt inmiddels bij mijn bureau en het boekje zit in mijn tas. Het armbandje knoop ik straks om mijn pols. Ook weer een mega leuk cadeau om te geven tijdens de feestdagen!

Met de kerstitems tover je voor de rest je huis in een handomdraai om in kerstsferen. Maar wel heel subtiel, precies waar ik van hou! Sieraden, servetringen, flessenstoppers, ornamenten, storybooks waarin je herinneringen kunt opschrijven en natuurlijk weer mega leuke armbandjes en kaarten. Ik doe niet zo heel veel meer met persberichten, maar dit vond ik het delen waard. Omdat ik er zelf altijd heel blij van word, de mensen om me heen dit merk waarderen en omdat ik vind dat dit soort persoonlijke cadeautjes het altijd goed doen, als je eens iemand wil verrassen. A Beautiful Story verkoopt, zoals ze zelf zeggen, lucky tools: sieraden en cadeaus die geluk brengen. Alle items hebben een verhaal; voor de gever omdat je met je cadeau echt iets vertelt, voor de makers in Nepal omdat ze met hun handwerk een leven opbouwen. Met je aankoop zorg je dan ook voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is.

Kijk mee naar de nieuwe collectie. Vooral de armbandjes met persoonlijk kaartje én de kaarten met slinger vind ik super! Daar heb ik zelf dan ook het meeste plezier van.

Delen:
Secured By miniOrange