(~215 B)
Joolz Positive Studio: activiteiten in Amsterdam

Joolz Positive Studio: activiteiten in Amsterdam

‘Een maand lang inspirerende, gezonde en leuke activiteiten voor (toekomstige) ouders en kinderen.’ Toen ik dit persbericht las kon ik niet wachten om jullie erover te informeren! Deze zomer, van 17 augustus tot 15 september, opent kinderwagenmerk Joolz de eerste Positive Studio in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Een bijzondere plek waar merken, bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om samen met Joolz een maand lang inspirerende, gezonde en leuke activiteiten te organiseren voor (toekomstige) ouders en hun kinderen. Hier kun je als bezoeker terecht voor diverse interactieve en informatieve events en workshops. Maar ook zijn er diensten en producten verkrijgbaar die bijdragen aan een positieve lifestyle, voor tijdens de zwangerschap en de eerste jonge jaren.

Er is voor iedereen wel een activiteit die past; tijdens de zwangerschap, maar ook voor mensen met kinderen is het de moeite waard de studio te bezoeken. Zo wordt er tijdens de EchoWonder dag een korte 3D pretecho gemaakt, waarbij de foto mee naar huis genomen mag worden. Er kan kennis worden gemaakt met de speciale Joolz + Soda BodyFit oefeningen van Radmilo Soda, waarbij er tevens uitleg wordt gegeven over de beste voeding tijdens de zwangerschap en de periode tijdens het geven van borstvoeding. Tijdens de workshop van Babycooking en De Kleine Keuken wordt uitgelegd hoe op een gezonde en snelle manier babyvoeding kan worden bereid. Ouders en kinderen tot 4-5 jaar kunnen heerlijke cupcakes maken onder begeleiding van de Sweet Cupcake Ladies of dansen tijdens de peuterdansles van De Toverknol. Er is nog meer en het complete schema vind je hier. Ik heb zelf een afspraak gemaakt voor de 3d-echo bij Echowonder. Ik heb er al eentje gepland staan bij mijn eigen echobureau voor over twee weken, maar een keertje extra tien minuten kunnen kijken is natuurlijk helemaal leuk!

Let er wel op: je moet je inschrijven voor de verschillende activiteiten dus mocht je geïnteresseerd zijn, wees er dan snel bij! Entree en deelname voor alle activiteiten zijn gratis, maar je moet je dus wel even van tevoren aanmelden zodat je ter plaatse verzekerd bent van je plekje. Have fun! Mij zie je in ieder geval 15 september daar! En wil je op de hoogte blijven van eventuele nieuwe activiteiten? Alles wordt via hun Facebookpagina gecommuniceerd dus vanaf daar kun je het één en ander een beetje in de gaten houden.

Joolz Positive Studio
Westergasfabriek
Pazzanistraat 41, (tussen Pacific Park en de Espressofabriek)
1014 DB Amsterdam.

See you there?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 15 augustus 2013 / 15:17

  Ziet er leuk uit! Ik ga het zeker overwegen, even kijken of ik zo’n lange treinreis met Aron vol kan houden.

 2. Whitney
  15 augustus 2013 / 17:42

  Super leuk! Belde al gelijk voor een afspraak, morgen vroeg op om een plekje te krijgen.

 3. 15 augustus 2013 / 20:26

  Klinkt erg leuk zeg!
  Alleen vind ik Amsterdam wel erg ver weg, denk niet dat ik dat red op dit moment hihi..

 4. Whitney
  16 augustus 2013 / 18:24

  Yes ook wij zijn erbij 15 sept!

Secured By miniOrange