(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Houten grachtenhuis als poppenhuis van HEMA

Houten grachtenhuis als poppenhuis van HEMA

Wat is HEMA toch fantastisch bezig als het om houten speelgoed gaat. Vorig jaar kwamen ze al met een heerlijke houten winkel en zojuist ontving ik een persbericht met daarin twee nieuwe collecties; poppenhuizen in de vorm van grachtenhuisjes en verschillende artikelen in het HEMA-bakkerij thema. Zo is er een bakkerij-winkeltje met diverse losse artikelen zoals een cappuccinoapparaat, een mixer en andere leuke bakkerij accessoires. Dat zal ik jullie onderaan dit artikel nog laten zien; het gaat mij vandaag om het poppenhuis waar ik zelf een beetje verliefd op ben geworden.

De speelgoed grachtenpandjes zijn duurzame houten huisjes die gebruikt kunnen worden als poppenhuis. Er zitten twee stickervellen bij waarmee je ze naar eigen smaak kan inrichten als poppenhuis of garage. Ook zijn er accessoires te koop, zoals meubels en poppetjes. Daarnaast kan je ook een set met auto’s en een vilten rijbaan set kopen om er een weg omheen te bouwen. Zo kan je er van alles mee doen en aan toevoegen. Ook kan je uiteraard meerdere pandjes naast elkaar zetten en zo een echt dorp bouwen. Dit grachtenpandje kan ook gebruikt worden als kastje of opbergplek. Multifunctioneel en super leuk dus! Ik ben in staat om ze direct alle drie in mijn virtuele mandje te gooien en af te rekenen. Dit ziet er toch waanzinnig mooi uit?

Het houten grachtenhuis is verkrijgbaar in drie kleuren, heeft als afmeting 75 x 25 x 24,5 cm en kost €45.-. De vilten autoweg bestaat uit 27 puzzelstukken voor een prijs van €15.- en de losse accessoires zijn te koop vanaf €5.-. Al die meubelsetjes hierboven kosten €5.-. Terwijl ik zelf verliefd ben op de toffe huisjes, weet ik zeker dat bij de jongens de vilten autoweg behoorlijk in de smaak gaat vallen. Ik zet deze dan ook direct op het verlanglijstje van Maddox. Helaas staat deze nog niet online.

Laat ik jullie ook nog snel de bakkerij-items zien. Vorig jaar kocht ik het winkeltje met allerlei toebehoren maar helaas zijn mijn jongens niet zo’n fan als dat ik dat ben. Er wordt nauwelijks mee gespeeld en dat is natuurlijk zonde. Ze zijn meer van de auto’s, wegen bouwen, etc. Maar voor de kinderen die hier wel heel enthousiast van worden: de bakkerij bestaat uit een bakkerij-winkeltje (hetzelfde winkeltje als vorig jaar) met diverse losse artikelen die gekocht kunnen worden, zoals een cappuccinoapparaat en een mixer. Ook zijn er producten als donuts, taartjes, een ontbijtset, bonbons en een echt HEMA schort. Mocht je al in het bezit zijn van de winkel, zijn de nieuwe producten absoluut leuke uitbreidingen. Mocht je de winkel nog niet in huis hebben; als jouw kind dol is op rollenspellen en een kinderkeuken, dan weet ik zeker dat dit in de smaak gaat vallen.

 

De houten bakkerij heeft als afmeting 60 x 24 x 96 cm en kost €45.- . Het houten cappuccinoapparaat en de houten mixer kosten €20.- en de accessoires zijn verkrijgbaar vanaf €2.-. Kleine prijsjes en kwalitatief erg sterk!

Al het houten speelgoed van HEMA is FSC gecertificeerd. Door hout met FSC keurmerk te gebruiken, draagt HEMA direct bij aan de bescherming van bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd. Naast mooi en leuk, is het houten speelgoed dus ook verantwoord. Dat speelt én geeft toch een stukje fijner.

Zijn jullie net zo enthousiast als ik?

Ik word niet betaald voor dit artikel; wel maak ik gebruik van affiliate links waardoor ik een kleine commissie ontvang als je via mijn link een bestelling plaatst.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

 1. Monique
  4 november 2019 / 21:54

  Super gaaf die huisjes! Leuk artikel.

 2. Jessica
  4 november 2019 / 23:36

  Hier hebben ze ooit de zwarte puzzelbaan met omkeerbare treinrails gehad van Hema heel leuk !
  De vilten zijn zeker ook heel tof!
  De huisjes zijn me te prijzig ik ben er echt van verschoten hier in Belgie kosten ze zelfs 5 euro meer.
  Dan zijn ze nog niet aangekleed met meubels en popjes.
  De houten keukensets blijven een topper!