(~215 B)
Herinneringen van je kind vastleggen? Tips voor het mooiste resultaat!

Herinneringen van je kind vastleggen? Tips voor het mooiste resultaat!

Wanneer je een kind hebt dat opgroeit dan ken je het gevoel ongetwijfeld; het gaat veel te snel! Het lijkt nog wel gisteren dat ze de buik uitkwamen, maar voor je het weet doen ze al eindexamen. Het enige wat je hiermee kunt doen is de momenten goed vastleggen, want de tijd stoppen of terugdraaien is geen optie. Hoe jij de herinneringen aan al die mooie momenten zo goed en mooi mogelijk vastlegt? Hier tips waar je jezelf later dankbaar voor bent.

De beste spullen

Technologische ontwikkelingen gaan supersnel, de ene telefoon is nog niet uit of de volgende dient zich nogal aan. Nu is er bij iedere lancering altijd één aspect van een telefoon wat een verbeterslag heeft doorgemaakt, en dat is altijd de camera. Daarom is het goed om hierin te investeren, goede foto’s van je kind willen maken is dus hét perfecte excuus om vandaag nog de nieuwe iPhone 15 van Ben aan te schaffen. Je zult versteld staan van de kwaliteit van zowel de camera’s en het scherm, en de kosten vallen ook reuze mee. Daarnaast zul je het wel daadwerkelijk aan het resultaat zien, dat dit weer van een volgend niveau is dan alle voorgangers. Om voor te sorteren op de toekomst is het dus goed om nu het nieuwste van het nieuwste aan te schaffen, dan zul je zien dat je tegen die tijd dat je kinderen ouder zijn nog altijd foto’s en filmpjes van een goede kwaliteit hebt.

Doe er iets mee

Wanneer je dan eenmaal die foto’s en filmpjes hebt gemaakt van je kinderen, is het ook leuk om er iets mee te doen. Daarmee bedoelen we niet direct dat je ze op je eigen Instagram account moet zetten, maar eerder dat je ze uitprint en ophangt. Dit kun je doen door mooie foto’s in een collage te plakken of juist één grote foto uit te lichten en op een canvas te laten drukken. Ook het vullen van fotoboeken is nog steeds iets wat ontzettend leuk kan zijn, ook wanneer je denkt dat je er niet heel veel in gaat kijken. Je gaat merken dat je kind het zelf wel leuk vind om terug te kijken en daarnaast is het een hele leuke ijsbreker voor het ophalen van mooie verhalen en avonturen. Dus laat die foto’s niet ongebruikt in je telefoon zitten, maar doe er iets mee waardoor je er ook actief weer aan wordt herinnerd.

Kortom, zorg ervoor dat de spullen die je hebt om mooie herinneringen te maken van je kind van een goed niveau zijn. Daarnaast is het goed om te kijken wat je vervolgens met al die kiekjes gaat doen. Alleen op zo’n manier weet je zeker dat herinneringen ook actief weer worden opgehaald en niet ergens ver in je telefoon blijven ‘liggen’. Sowieso is het altijd goed om je foto’s ergens centraal op te slaan in bijvoorbeeld een cloud. Voor je het weet crasht je telefoon en ben je alles kwijt.

Delen:
Secured By miniOrange