(~215 B)
De Hidden Camera + gratis kaart versturen!

De Hidden Camera + gratis kaart versturen!

11 mei is het Moederdag en dit keer staat het wel heel erg groot in mijn agenda. Het is namelijk mijn eerste Moederdag als moeder zijne. En dat vind ik wel heel speciaal. Tijdens Moederdag zet ik altijd mijn eigen moeder een beetje in het zonnetje door een cadeautje te kopen en een kaartje te sturen. Nu doe ik dat vrijwel het hele jaar door (jullie weten hoe de band met haar is), maar tijdens deze dag doe ik het gewoon een keertje extra. Om te laten zien hoeveel ik van haar hou en hoe blij ik ben dat ze mijn moeder is. Nu ik dus zelf moeder ben kan ik stiekem niet wachten tot Skyler groot genoeg is zodat hij met een tekening of zelfgemaakte kaart thuis komt. O, mijn hart smelt er nu al van.

Ik ben dol op cadeautjes, lieve berichtjes en fijne woorden, maar het aller- allerblijst maak je me met een kaartje. Mensen die me kennen weten dat ik daar het meeste waarde aan hecht. Een mooi kaartje, waar tijd is ingestopt. Met lieve woorden. Ik waardeer het enorm. Als mensen me vragen wat ik wil hebben en of ik wensen heb antwoord ik altijd met ‘een kaartje, meer wensen heb ik niet’, Dat is voor mij het ultieme gebaar en omdat ik er zelf altijd waarde aan hecht, stuur ik dan zelf ook regelmatig kaarten naar mensen die ik liefheb. En ja, tijdens Moederdag gebeurt dat dus ook! Mijn ogen beginnen te glunderen als ik een fijne envelop in de brievenbus zie en ik scheur het in de lift al open om te kijken wie de moeite heeft genomen om mij iets liefs te sturen. De persoon in kwestie bedank ik dan door een sms’je te sturen of te bellen. Maar hoe leuk zou het zijn als die persoon mijn gezicht zou kunnen zien tijdens het lezen? Of hoe fijn zou het zijn als je je moeders gezichtsuitdrukking kon zien na het versturen van een Moederdagkaartje?

Hallmark heeft dit jaar iets leuks; de inovatieve wenskaart. De Hidden Camera Card laat met een geïntegreerde camera in een moederdagkaart zien hoe moeders reageren op de lieve woorden van hun kinderen. Super om te zien hoe deze moeders reageren op een lief kaartje van hun kind!

Samen met zonen en dochters is een speciaal team aan de slag gegaan om moeders, die niet van te voren op de hoogte waren gebracht, alvast te verrassen met een oprechte boodschap. Zij kregen onverwacht een bijzondere kaart die hun spontane reactie vastlegt op video. Op www.weeszuinigopwiejeliefis.nl is een ‘making of’ te zien die de bijzondere aanpak van dit experiment goed in beeld brengt.

Maak jouw moeder ook zo gelukkig met Moederdag en doe dat direct! Van Hallmark mogen de eerste 50 lezeressen die gebruik maken van deze code GJA36B43K2 een gratis kaart + postzegel versturen. Ga naar deze site. Wees er snel bij, want op = op. Ik ben om. Love it!

Dit bericht is een advertorial.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. 1 mei 2014 / 10:07

  Oooh, wat een lief filmpje! Ik heb trouwens meteen gebruik gemaakt van je code en een kaart gestuurd naar mijn moeder. Wat een leuke actie! Thanks! Eigenlijk zou ik haar reactie ook moeten filmen 🙂

 2. 1 mei 2014 / 10:09

  Heb deze actie al paar keer voorbij zien komen, echt super leuk!

 3. Sophie
  1 mei 2014 / 10:17

  Mooi filmpje! Het zegt toch altijd meer dan dat je eigenlijk denkt.
  Ik heb zojuist ook gelijk gebruik gemaakt van de code, dankjewel!

 4. Roos
  1 mei 2014 / 10:27

  Wat leuk!! Ik heb een kaartje naar mijn lieve moeder verzonden!

 5. Esther
  1 mei 2014 / 10:35

  Hartstikke bedankt, ik heb met veel plezier gebruikt gemaakt van de kortingscode!

 6. Eline
  1 mei 2014 / 10:45

  Wat leuk!!
  Ook ik heb gelijk even een kaartje verstuurd, wat kun je veel dingen ermee doen ook zeg, echt gaaf!!

 7. Laura
  1 mei 2014 / 11:50

  Super mooi filmpje! Ik heb ook dankbaar gebruik gemaakt van je kortingscode. Dankjewel!

 8. Stien
  1 mei 2014 / 12:59

  Wat een super lieve reacties! Ik ga meteen en aantal kaarten schrijven. Mijn mama is 6 mei jarig en 11 mei is het Moederdag: Ik ga haar eens goed in de bloemetjes zetten volgende week. Echt leuk dat dit bijna samenvalt 🙂 Ik word echt blij van mensen te verrassen 🙂 x

 9. 1 mei 2014 / 13:36

  Super! Gelijk een kaart voor mijn moeder gemaakt, ze is mijn alles!

 10. Manouk
  1 mei 2014 / 18:19

  Dankjewel voor de code. Mijn moeder en ik sturen eigenlijk nooit kaartjes naar elkaar, dus ik denk dat ze goed en leuk verrast zal worden.

 11. Madelon
  1 mei 2014 / 22:43

  Wat een lief filmpje! Zou willen dat ik m’n moeder nog een kaartje kon sturen. Dit jaar ook m’n eerst moederdag als mama. Heel dubbel, maar kijk er ook naar uit dat m’n kleine meisje groot genoeg is om tekeningen te maken!

 12. 1 mei 2014 / 23:49

  Mijn kaartje is verstuurd naar mijn mama! Hoop dat ze de kaart op tijd heeft (heb als verzenddatum 9 mei gekozen ;))

  Tnx voor de kortingscode!

  Ik vind moederdag zo bijzonder. Ik geniet elke dag van Max en voel me elke dag heel gelukkig om moeder te zijn, maar op moederdag geniet ik nog eens extra van alle kusjes en knuffels en mooie tekeningen!

 13. 1 mei 2014 / 23:58

  Wat een leuk initiatief! Ik heb meteen een moederdagkaartje naar mijn moeder gestuurd. Dankjewel!

 14. Alex
  2 mei 2014 / 01:02

  Mssn ben ik blond hoor, maar ik zie op de website wel moederdagkaarten van Hallmark, maar kan die niet vinden met die camera erin. Kijk ik nou zo verkeerd?

 15. Lieke
  2 mei 2014 / 11:39

  super leuk, heel erg bedankt! heb ook een kaartje verzonden!!

Secured By miniOrange