(~215 B)
Bugaboo x Pendleton

Bugaboo x Pendleton

Het leuke van het hebben van een Bugaboo kinderwagen, is dat dit merk regelmatig met leuke samenwerkingen komt waardoor je jouw karretje zo nu en dan eens totaal anders kunt maken. Zo ben ik nog steeds verliefd op de set van Missoni. De wagen zelf was limited edition en is helaas niet meer te koop maar vorige keer toen ik bij Babypark was, zag ik nog wel een Missoni-set liggen om je wagen te customizen. Ook leuk: als je nu voor een kinderwagen met blauwe kap gaat en je de volgende keer een meisje verwacht, kun je heel simpel de kap verwisselen in een ander kleurtje. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos en heb je voor niet al teveel geld een compleet nieuwe uitstraling van de kinderwagen. De laatste samenwerking was met Andy Warhol en nu heeft Bugaboo weer iets nieuws aangekondigd: ze hebben de handen ineengeslagen met Pendleton, een merk uit Amerika dat bekend staat om zijn mooie, wollen stoffen. Speciaal voor deze samenwerking heeft Pendleton drie sets ontworpen waarmee je jouw kinderwagen om kunt toveren tot een compleet nieuwe ride voor jouw baby.

Allereerst is daar het Rob Roy design, exclusief voor de Bugaboo Donkey. Deze geruiten print zal fantastisch staan als je een zwarte Bugaboo wagen hebt. Ik vind hem helemaal leuk en vooral met de winter in aankomst. Ik weet dat de mannen vaak niet zo’n fan zijn van printjes en kleurtjes, maar zo kun je toch een middenweg vinden. Af en toe gewoon heel simpel de kap verwisselen en het wollen kleedje toevoegen. En gaat manlief er weer achter lopen? Dan vervang je ‘m weer voor de zwarte kap. Kind kan de was doen!

Vervolgens is er het Spirit of the Peoples design, exclusief voor de Bugaboo Bee. Dit patroon bestaat uit verschillende prachtige gekleurde strepen en vormen, wat het de urban eye-catcher van dit seizoen maakt. Ik vind deze iets spannender dan het Rob Roy design vanwege de toevoeging van het turquoise. Het oogt iets frisser! Het printje is heel fleurig en zou momenteel niet misstaan op een festival, in het park of voor een ritje naar het strand.

Maar hoe leuk de bovenste twee designs ook zijn; mijn favoriet is het Crossroads design, exclusief voor de Bugaboo Cameleon. En laat die nou perfect bij mijn grijze kinderwagen passen die ik heb uitgekozen! De jacquard print is geinspireerd op de vier windstreken, wat het een perfecte set maakt voor ieder seizoen. Ik vind deze echt fantastisch en zie mezelf deze nog wel aanschaffen voor bij de kinderwagen. Zeg nu zelf: de toevoeging van het rood met het grijs is wel heel erg gaaf…

De prijzen en verkoopdatum zijn nog niet bekend, maar natuurlijk hou ik dat nauwlettend in de gaten. Keep you posted! Welke set vind jij het mooist?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. Ellen
    2 augustus 2013 / 18:09

    Ik zal voor set 1 gaan… Die vind ik cute! En leuk voor de winter!

Secured By miniOrange