(~215 B)
Mango Kids: fall 2013

Mango Kids: fall 2013

O, wat is het een slimme zet geweest van Mango om met een kindercollectie te komen! Ik vertelde jullie er laatst al kort iets over en liet jullie de foto’s zien die op dat moment gelanceerd waren. Voor nu heb ik de officiële campagnebeelden voor herfst 2013. En wat zien die kindjes er geweldig uit. Om op te vreten! Met de collectie van Mango Kids maak je met recht een mini-me van jouw zoon of dochter. De kleding die Mango normaal voor volwassenen uitbrengt is in een jong jasje gegoten, verkrijgbaar vanaf maat 104. Het is heel trendy maar nog wel kinderlijk. De kinderen moeten natuurlijk nog wel kind blijven. Terwijl ze voor meisjes veelal lieve looks hebben gecreëerd met jurkjes, vestjes en tuniekjes, zijn ze voor de jongens het stoere pad op gegaan met ietwat skinny jeans, geprinte shirts, stoere jas en geruite overhemden. Love it! Het zal nog even duren voordat onze kleine man erin gaat passen, maar Mango Kids is absoluut een lijn die ik goed in de gaten ga houden. Mij hebben ze overtuigd. Jullie ook?

Alles is vanaf nu verkrijgbaar via de online shop.Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 3 augustus 2013 / 08:55

  Wat een super leuke collectie! Hele toffe combinaties en mooie materialen 🙂 als onze kleintjes die leeftijd bereiken zullen ze er heel hip bijlopen 🙂

 2. Laura
  3 augustus 2013 / 14:04

  Leuk zeg, moet mijn zoontje nog een beetje groeien en dan kan hij zo’n leuke stoere jeans aan!

 3. 3 augustus 2013 / 14:16

  Wat een leuke kleding, al valt het me op dat de kleding voor kinderen steeds meer op dat van volwassenen lijkt. Toch wel schattig!

Secured By miniOrange