Aankomend weekend: Joolz Positive Studio

Aankomend weekend: Joolz Positive Studio

Een paar jaar geleden, tijdens de zwangerschap van Skyler, was er een Joolz Positive Studio op het Westergasterrein in Amsterdam. Hier kon je niet alleen kennismaken met het mooie merk, maar ook deelnemen aan diverse activiteiten. Dit jaar bestaat Joolz maar liefst tien jaar en vinden ze het tijd voor een feestje. Dit willen ze samen met jullie vieren met een nieuwe editie van de Joolz Positive Studio en wel op hun prachtige kantoor in Amsterdam Noord. Een leuke tip voor aankomend weekend, voor als je agenda nog leeg is!

Op 28 en 29 oktober opent Joolz haar deuren voor mama’s en papa’s (to be) en hun kinderen om inspiratie te delen over alles wat maar met baby’s te maken heeft. Er zijn verschillende workshops, denk bijvoorbeeld aan pre- en postnatale work-outs, een baby massage, een creatief knutseluurtje of een kijkje achter de schermen bij het Joolz testlab. Daarnaast kun je, als je zwanger bent, een echo laten maken en zo nog even gluren naar het kindje in jouw buik. Ik heb toentertijd daar een 3D-echo gehad en vond dat een leuk extraatje om te hebben. Natuurlijk is dit ook de perfecte gelegenheid om naar de Joolz-producten te kijken, alles te testen en je vragen te stellen, mochten er nog enige twijfels zijn. Het kantoor is in ieder geval al heel erg de moeite waard om even te bezichtigen.

Naast dit alles is er ook een leuke tentoonstelling te zien; Joolz around the world. De tentoonstelling neemt je mee in de wondere wereld van fotograaf Marcel van Luit a.k.a This Cool Dad, die speciaal voor deze gelegenheid fantastische beelden heeft gemaakt, waarin de kinderen van bekende Joolz ambassa- deurs de hoofdrol spelen. Joolz around the world neemt je mee op reis naar de steden Amsterdam, Hong Kong, New York en Sydney; Steden die de afgelopen 10 jaar een speciale rol spelen in de ontwikkeling van Joolz. Leia, dochter van Lucy en Dinand Woesthoff schittert in magisch Hong Kong, Céla-Lynn, dochter van Sophie en Xander de Buisonjé neemt ons mee naar Amsterdam, Amelle en Jean kinderen van Maria Tailor en Jeroen van den Berg zweven boven de straten van New York en de prachtige, hoogzwangere Ruba Zai strijkt met haar baby nog veilig in haar buik neer in Sydney. Absoluut even een kijkje waard.

Het hele programma kun je hier vinden. Je kunt je op de website ook inschrijven voor alle workshops. Doe dat wel even als je iets op het oog hebt. Het is allemaal gratis en speciaal om hun 10-jarige jubileum te vieren, maar vol is vol. Ik ga zeker even kijken of ik ook kan komen!

Zie ik jullie misschien daar?

668-Marcel-6

Share:

1 Reactie

  1. 25 oktober 2017 / 21:13

    Als ze het volgend jaar nog eens doen, dan zullen we elkaar misschien wel tegen komen! Hoop ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.