(~215 B)
10 x dit nieuwe speelgoed van HEMA is de moeite waard om te checken

10 x dit nieuwe speelgoed van HEMA is de moeite waard om te checken

Afgelopen week was ik even heerlijk een rondje aan het slenteren door Stadshart Amstelveen. Het fijne van de HEMA daar, is dat het een groot filiaal is. Ze hebben daar vrijwel álles en steeds weer stuit ik op fantastische spullen die ze hier in Aalsmeer in het kleine dorpsfiliaal niet hebben. Zo kocht ik een fantastisch okergeel kleed voor in de badkamer (eigenlijk hoort ‘ie daar niet maar daar vind ik hem superleuk staan) en nam ik iets leuks mee voor Skyler om zich mee te vermaken tijdens de vakantie. Daarnaast zag ik allemaal speelgoed dat ik nog niet eerder had gespot. Tijd om eens die leuke dingen op een rij te zetten voor jullie. Helemaal leuk zo met de zomervakantie in aantocht. Wat ik ook leuk vind, is dat het ook voor iets oudere kinderen geschikt is! Veel vaker zijn het speelsets voor kinderen van een jaar of 2 of 3 en dat is dan weer niet zo leuk voor Skyler.

Kijk mee!

Speurtocht set, 7.50

Een blok met 72 spelkaarten met elementen uit het bos, de zee en de stad. Verken deze plaatsen en leer op een speelse manier objecten herkennen. Het setje bestaat uit drie keer 24 spelkaarten in verschillende moeilijkheidsgraden, een potlood en een instructieblad. Het setje zit in een jute zakje met trekkoord. zo blijven de kaarten goed bewaard.

Houten barbecue, 20,-

Voor kleine keukenprinsen en prinsessen is er deze speelgoed barbecue van hout. De oranje bbq heeft een spit en een grillplaat en de knoppen kunnen draaien en geven zelfs een klikgeluid. Er zitten verschillende houten stukken vlees bij, een tang om het vlees te keren en een houten fles met HEMA tomatensaus.

Kleurplaatrol, 1,-

Een rol met zeven kleurplaten met afscheurstrook. De kleurplaat is 140 cm lang en staat vol met leuke scenario’s om met de mooiste kleuren in te vullen.

Zomeractiviteiten set, 7.50

Een doos vol met activiteitenkaarten en een uitwisbare marker. Het doosje heeft de vorm van een safari jeep en bevat 25 verschillende kaarten. Op de kaarten staat een leuk spelletje om te spelen. Van een dier natekenen tot vier op een rij. Deze kocht ik voor Skyler!

Kleurboek ‘ik leer tekenen’, 2,-

Een kleurboek met 24 platen om de leukste dieren te tekenen. In enkele stappen kun je leren hoe je een giraf of een zeepaardje tekent. Daarna kun je de leuke dieren inkleuren.

Water kleurboek, 3,-

Een kleurboek met boerderijdieren als thema. Vul de bijgeleverde pen met water en teken hiermee op het papier. Zie de kleuren verschijnen op de tekeningen. Het kleurboek is zeer geschikt voor jonge kinderen.

Breinbreker, 3.50

Een houten breinbeker is een puzzel die je uit elkaar kunt halen en door logisch na te denken weer in elkaar kunt zetten. Deze klassieke constructie puzzel bestaat uit negen delen.

Springkikker spel, 1.50

Probeer als eerste jouw kleur kikkers in het ronde bakje te laten springen om het spelletje te winnen. In het bakje zitten 12 kikkers in drie verschillende kleuren.

Bellenblaasset mega, 8,-

Een bellenblaasset waarmee je mega grote bellen kunt blazen. De set bestaat uit twee stokken, een doorzichtig bakje van 17 bij 13.5 cm en twee flesjes zeepbellenvloeistof van 175 ml. Aan het touw tussen de stokjes komen reuze zeepbellen te hangen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 20 juni 2020 / 11:42

    Dat bingo spel hebben wij, superleuk en echt een aanrader.
    Liefs

Secured By miniOrange